Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Diğer formalardaki "avea" yazısı baya küçükken bizim formanın haline bak...
    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
    Malik bin Dinar

Yorum

• avea'dan daha fazla para istememiz gerekir

Yorum

• Nike ve Kendi amblemiz ayni izada..arkadaslar...
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak GTWorld tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bizim formlar bize yakisir... simdik birakin cubukluyu simdiye kadar istedimiz oldumu? buda olmayi versin allah allah yaa

evt arkadaşlar daha kimse formaları almadı ama herkes eleştiriyor
          Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• O nasil avea yazisi yaa. essek gibi. hayir biraz kuculsun. Tamam ana sponspr felan ama olmamıs.
            13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kardes elbette TRABZONSPORUN bi kari olu bi isten
              zaten bizde öyle isteriz.......

benim tak söylemek istedin sey bu
              depoda kalan mal....ve en NIKEin en düsük forma kalitesi

Direkt olarak arada görünen kârın klübe geleceğini düşünmüyorum. Üstelik klübe formayı almadan da o para feda olsun... Lakin zoruma giden , sanki bizi ve klübü kazıklamışlar hissi uyandırıyor olması. Verdiğin fiyatlar bunun özeti. Tek umudum , milli takımımızın da ilk formalarının son derece basit formalar olduğu , lakin ilerleyen zamanlarda güzel formalar ile sahaya çıktığı örneğidir. Umarım bize de öyle olur.

Gerçekten bu formaları hiç beğenmedim... Doğrusu el dikimi formalarla aldığımız şampiyonluklar aklıma geldi de, aslında formaları tartışmak da yersiz gibi duruyor.
              Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Yeni formalar benim icin cok buyuk bir hayal kirikligi. Alinan alinir, kizan kizar. Ben bu takimin taraftariyim ve dusundugumu soylerim buna kimse karisamaz. Yine de bu formadan alacagim ama gonul rahatligi ile degil ne yazik ki. Bundan cok daha guzeli olabilirdi. Bunlar Nike in sadece uzerinde dusunmeden gonderdigi fason tisortlere benziyor. Bizde uzerlerine amblemlerimizi yapistirmisiz. Cok ama cok daha guzeli olabilirdi.

Yorum

• Koyanlar olmustur ama yeniden koyim dedim...

Beyaz ve Bordo Formasi eksik...

Nike Ve bizim Amblem ayni izada...

...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• kesim olarak daraltılsa ben 2 tane rahat alırım ama bol forma bana yakışmıyo giyemem ama bunun yerine 2 tane antrenman T-tshirt'ü alıp açığı kapatcam
                    Trabzon SK 1967
                    #8 Adam Maher

Yorum

• avea nın o dalgası olsa daha iyi dururdu kesin.Sade bi avea yazısı çirkiin görünüyoor
                      facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak ihkondur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ne umduk ne bulduk nike de daha göze hoş gelen tasarım bekliyorduk özelliklede çizgili forma bekliyorduk düz sade formalar inş. pahalı değildir.
                        arkadaşlar bu formaların aynılarını ingilteredeki takımlar giyiyor.başda arsenal ve aston villa bence bu kadar kafaya tıkılcak değil yeterki o formanın altındakiler o renklerin karşılığını versinler,o formalar ondan sonra avrupaya gittiğimizde kendini değiştirir,nike da o zaman değiştirir,şuınuda unutmayın türkiye formalarıda nike ve çok eleştirilmişti çıkardığı formalarla ama başiarı geldi,şimdi türkiyeden sonra ilk biz kullanıyoz takım bazında bu formaları bence bizede başarı getirecektir.yeterki saha içindeki ve dışundaki insanlar yapması gerekenleri yapsın.hepinize saygılarla....

Yorum

• Kappa'ya Donsunler !
                          perdere la trebisonda
                          @miractopal

Yorum

• İlk olarak orlii61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            arkadaşlar bu formaların aynılarını ingilteredeki takımlar giyiyor.başda arsenal ve aston villa bence bu kadar kafaya tıkılcak değil yeterki o formanın altındakiler o renklerin karşılığını versinler,o formalar ondan sonra avrupaya gittiğimizde kendini değiştirir,nike da o zaman değiştirir,şuınuda unutmayın türkiye formalarıda nike ve çok eleştirilmişti çıkardığı formalarla ama başiarı geldi,şimdi türkiyeden sonra ilk biz kullanıyoz takım bazında bu formaları bence bizede başarı getirecektir.yeterki saha içindeki ve dışundaki insanlar yapması gerekenleri yapsın.hepinize saygılarla....
                            Şimdi bu yazıdan sonra " Ankaraspor ve Eskişehirspor da Nike kullanıyor " diyenler olabilir hazırlıklı olalım biz

Yorum

• renkleri iyi tutturmuşlar

planlanmamış bi işin sonu böyle olur,leskonla anlaştılar lottoya döndüler,kappa yapacaz tekrar derken,nike la anlaştılar..önemli değil bence formaya bu kadar takılı kalmayın.her sene klasik denedik olmadı bu sene farklılık deneyelim belki bişeyler olur.renklerimiz yine bordo mavi gerisi o kadar önemli deği...şunu gözardı etmeyin,en azından renk bazında standartı korumaşlar diğer markalar gibi bi formanın rengi diğeriyle örtüşmemezlik yok.önemli olan o renkler ve formalar gelip geçici yeterki renkler kalıcı olsun..herkese saygılar...

Yorum

• Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X