Diğer formalardaki "avea" yazısı baya küçükken bizim formanın haline bak...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak GTWorld tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim formlar bize yakisir... simdik birakin cubukluyu simdiye kadar istedimiz oldumu? buda olmayi versin allah allah yaa
evt arkadaşlar daha kimse formaları almadı ama herkes eleştiriyorZirve bizim işimizdir...
Yorum
-
İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardes elbette TRABZONSPORUN bi kari olu bi isten
zaten bizde öyle isteriz.......
benim tak söylemek istedin sey bu
depoda kalan mal....ve en NIKEin en düsük forma kalitesi
Direkt olarak arada görünen kârın klübe geleceğini düşünmüyorum. Üstelik klübe formayı almadan da o para feda olsun... Lakin zoruma giden , sanki bizi ve klübü kazıklamışlar hissi uyandırıyor olması. Verdiğin fiyatlar bunun özeti. Tek umudum , milli takımımızın da ilk formalarının son derece basit formalar olduğu , lakin ilerleyen zamanlarda güzel formalar ile sahaya çıktığı örneğidir. Umarım bize de öyle olur.
Gerçekten bu formaları hiç beğenmedim... Doğrusu el dikimi formalarla aldığımız şampiyonluklar aklıma geldi de, aslında formaları tartışmak da yersiz gibi duruyor.Bizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
Yeni formalar benim icin cok buyuk bir hayal kirikligi. Alinan alinir, kizan kizar. Ben bu takimin taraftariyim ve dusundugumu soylerim buna kimse karisamaz. Yine de bu formadan alacagim ama gonul rahatligi ile degil ne yazik ki. Bundan cok daha guzeli olabilirdi. Bunlar Nike in sadece uzerinde dusunmeden gonderdigi fason tisortlere benziyor. Bizde uzerlerine amblemlerimizi yapistirmisiz. Cok ama cok daha guzeli olabilirdi.
Yorum
-
İlk olarak ihkondur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene umduk ne bulduk nike de daha göze hoş gelen tasarım bekliyorduk özelliklede çizgili forma bekliyorduk düz sade formalar inş. pahalı değildir.
Yorum
-
İlk olarak orlii61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar bu formaların aynılarını ingilteredeki takımlar giyiyor.başda arsenal ve aston villa bence bu kadar kafaya tıkılcak değil yeterki o formanın altındakiler o renklerin karşılığını versinler,o formalar ondan sonra avrupaya gittiğimizde kendini değiştirir,nike da o zaman değiştirir,şuınuda unutmayın türkiye formalarıda nike ve çok eleştirilmişti çıkardığı formalarla ama başiarı geldi,şimdi türkiyeden sonra ilk biz kullanıyoz takım bazında bu formaları bence bizede başarı getirecektir.yeterki saha içindeki ve dışundaki insanlar yapması gerekenleri yapsın.hepinize saygılarla....
Yorum
-
renkleri iyi tutturmuşlar
planlanmamış bi işin sonu böyle olur,leskonla anlaştılar lottoya döndüler,kappa yapacaz tekrar derken,nike la anlaştılar..önemli değil bence formaya bu kadar takılı kalmayın.her sene klasik denedik olmadı bu sene farklılık deneyelim belki bişeyler olur.renklerimiz yine bordo mavi gerisi o kadar önemli deği...şunu gözardı etmeyin,en azından renk bazında standartı korumaşlar diğer markalar gibi bi formanın rengi diğeriyle örtüşmemezlik yok.önemli olan o renkler ve formalar gelip geçici yeterki renkler kalıcı olsun..herkese saygılar...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum