Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mevlâna boşuna söylememiş ' Ne kadar konuşursan konuş, söylediklerin karşıdakinin anladığı kadardır' diye.

Israrla şartlı bakmaya devam ediyorsunuz. Korkmayın seneye formalarımız bu seneki Aston Villa forması da olmayacak başka bir takım forması da. Tamamen bize özgü bizim renk ve formlarımızı taşıyan Trabzonspor formaları olacak.

Olaylara daha geniş perspektiften bakmayı ıskalıyoruz hep. Halı sahalarda hala Kappa'nın açık mavi uzun kollu efsane formasını giyiyorum. Kappa'nın modellerini ve kumaş kalitesini çok seviyorum çoğumuzda olduğu gibi. Fakat Kappa'nın hatalarını görmeme engel değil, bu sevgi. Takım başarılıydı ve futbolcularımıza çok yakışıyordu. Kaliteliydi ve kimsede yoktu. Fakat çıktığı yıllara göre pahalı oluşu, ısrarla taraftar için daha rahat kesim ürünler çıkarmaması, çeşitlerinin azlığı, bize özel hiçbir ürün yapmaması, armamızın rengini formunu büyüklüğünü hep yanlış kullanması, sırt numaralarının ve isimlerinin fontunun özensizliği, her yerde bulamayışımız. Kimse bunları düşünmek istemiyor.

Puma gibi son yıllarda özellikle futbolda atağa geçmiş bir markanın Trabzonspor ile ikinci macerası tam bir fiyasko oldu. İlk yıldaki tasarımları da ikinci yıldakileri de güzeldi. Fakat kumaş kalitesindeki ucuzluk tasarımlarını gölgeledi. Puma'nın vurdumduymaz tavırları, zamanında çıkmayan formaları, renkleri yanlış kullanması, çeşit azlığı, ulaşmadaki zorlukları, dandik kumaşları bize kalitesine göre pahalıya satması takımın genel olarak kötü olmasıyla birleşince zihnimizde kötü izler bıraktı.

Nike ile ilgili gerçekleri ise defalarca paylaştım. Bırakalım adamlar işini yapsınlar önce. Görelim deneyelim, takımın üzerinde görelim. Seneye nasıl formalar yapacaklar bakalım. Sonra söyleyeceğimizi söyleyelim.

Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Anlayanlar anladı da, anlamak istemeyenler yine yanlış anladı.
    Biliyorum ben...

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Neyse olan olmuş bi kere..
      Önemli olan yaptıklarının farkında olmaları ve aynı hatayı bir daha yapmamaları ( nike )
      Trabzonspor gibi büyük bi camiaya yaptıkları formaları zannediyorum kendileride beğenerek yapmamışlardır..
      Bize düşün ise o formaları forma oldukları için değil renginin kanımızla aynı olması ve TS logusu bulunduğu için almaktır !

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Neyse olan olmuş bi kere..
        Önemli olan yaptıklarının farkında olmaları ve aynı hatayı bir daha yapmamaları ( nike )
        Trabzonspor gibi büyük bi camiaya yaptıkları formaları zannediyorum kendileride beğenerek yapmamışlardır..
        Bize düşün ise o formaları forma oldukları için değil renginin kanımızla aynı olması ve TS logusu bulunduğu için almaktır !

zaten burdakı cogu kısı formayı begenmedıgını soyledı. hemen hemen kımse bu formayı almayacagım demedı. yıne alacak cogu kısı ama hosuna gıtmeyecek ve bıraz da ıcı buruk alacak. bızım ıcın ts amblemı tasıyan hersey kutsaldır. trabzonspor bızım namusumuzdur. her sartta trabzonluyuz ve desteklıyoruz.

Yorum

• İlk olarak gece61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          zaten burdakı cogu kısı formayı begenmedıgını soyledı. hemen hemen kımse bu formayı almayacagım demedı. yıne alacak cogu kısı ama hosuna gıtmeyecek ve bıraz da ıcı buruk alacak. bızım ıcın ts amblemı tasıyan hersey kutsaldır. trabzonspor bızım namusumuzdur. her sartta trabzonluyuz ve desteklıyoruz.
          İşte bu abi sözün bittiği yer

Yorum

• İlk olarak samsunlu1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            heaaa hasret kaldim TS Formasini Giymeye

Kappa olmadi TS Club olmadi Puma Olmadi

umarim nike Formarlari olur :d XXL

gecen senelerde uretılen teclup formalarından balıeksırde de tek bır tane kalmıstı. o kadar aradım en sonunda buldum balıeksırde son kalanı. o da xxl cıktı. uzerıme bır gıydım dırekt gecelık gıbı oldu. ıste herkesın derdı baska

Yorum

• wamlaw,
              Kimseye hakaret ettiğimi hatırlamıyorum, fakat hakaretler duydum maalesef.
              Herkes üslûbu ile kendini ifade eder.
              Logoları yamuk yapıştırmalarını, sponsorları kullanmalarını beğendiğimi söyledim mi ben? Hayır. Bilakis nasıl olması gerektiğini örnekleri ile gösterdim.
              Bence önce sen mesajlarındaki üsluba başka bir gözle bak, sonra bu sitenin yöneticisi ile nasıl konuşuyorsun, ben ne söylüyorum sen ne söylüyorsun ona bak.

Beni yanlış anladığın o kadar aşikar ki. Biliyorum diye boşuna yazmamışım.

İnsanları öyle kolay kırıp döküyorsunuz ki...
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• formanin ortasina ts logosu cizilmis forma resimi vardi forumda
                ben sandim onlari yapacaklar acaip hosuma gitmisti
                sabredemiyodum onlari cikaracakler diye
                formalarimiz öle olsaydi keske bize yakisanda oydu
                ama bunlar hic hosuma gitmedi ama genede alacam bi tene
                bence satilacak bu formalar ama yönetim sanmasinki hosumuza gitti diye aldik arkadasin dedigi gibi formanin rengi kanimizla ayni diye
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Efsane formalar oldukça güzelmiş. Kesimi olsun, kumaş kalitesi olsun. Üretimi Ts Club mı bilmiyorum ancak gerçekten beğendiğimi ifade etmek isterim.
                  . .
                  . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
                  . .

Yorum

• Kesinlikle tarihimizde yapılmış en iyi formalardır bunlar. Puma yada ts clupla karsılastırın. Bu formaların neyini beğenmediniz anlamadım. Sadece çubuklu yok o da geç çıkacak bildiğim kadarıyla.

Yorum

• ilk kez büyük bir hevesle forma almayı bekliyordum. Alıp olimpiyat stadına gitmeyi de ... ama hayal kırıklığı oldu şimidilik. Çubuklu forma istiyorum. umarım kısa zamanda bu sorun hallolur....
                      TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NİN 100. YILI

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mevlâna boşuna söylememiş ' Ne kadar konuşursan konuş, söylediklerin karşıdakinin anladığı kadardır' diye.

Israrla şartlı bakmaya devam ediyorsunuz. Korkmayın seneye formalarımız bu seneki Aston Villa forması da olmayacak başka bir takım forması da. Tamamen bize özgü bizim renk ve formlarımızı taşıyan Trabzonspor formaları olacak.

Olaylara daha geniş perspektiften bakmayı ıskalıyoruz hep. Halı sahalarda hala Kappa'nın açık mavi uzun kollu efsane formasını giyiyorum. Kappa'nın modellerini ve kumaş kalitesini çok seviyorum çoğumuzda olduğu gibi. Fakat Kappa'nın hatalarını görmeme engel değil, bu sevgi. Takım başarılıydı ve futbolcularımıza çok yakışıyordu. Kaliteliydi ve kimsede yoktu. Fakat çıktığı yıllara göre pahalı oluşu, ısrarla taraftar için daha rahat kesim ürünler çıkarmaması, çeşitlerinin azlığı, bize özel hiçbir ürün yapmaması, armamızın rengini formunu büyüklüğünü hep yanlış kullanması, sırt numaralarının ve isimlerinin fontunun özensizliği, her yerde bulamayışımız. Kimse bunları düşünmek istemiyor.

Puma gibi son yıllarda özellikle futbolda atağa geçmiş bir markanın Trabzonspor ile ikinci macerası tam bir fiyasko oldu. İlk yıldaki tasarımları da ikinci yıldakileri de güzeldi. Fakat kumaş kalitesindeki ucuzluk tasarımlarını gölgeledi. Puma'nın vurdumduymaz tavırları, zamanında çıkmayan formaları, renkleri yanlış kullanması, çeşit azlığı, ulaşmadaki zorlukları, dandik kumaşları bize kalitesine göre pahalıya satması takımın genel olarak kötü olmasıyla birleşince zihnimizde kötü izler bıraktı.

Nike ile ilgili gerçekleri ise defalarca paylaştım. Bırakalım adamlar işini yapsınlar önce. Görelim deneyelim, takımın üzerinde görelim. Seneye nasıl formalar yapacaklar bakalım. Sonra söyleyeceğimizi söyleyelim.

Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Anlayanlar anladı da, anlamak istemeyenler yine yanlış anladı.
                        Biliyorum ben...

Birak abi ya, konussunlar!
                        anlayan anladi, bukadar özveriyle anlatmaya calistin halde anlamayanlar artik anlamaz ))

Yorum

• bende forma almıcaktım ama aston vıllanın tarzı hıc degılse bıraz guzel belkı uzun kollusu daha hos durur herkes gıbı ıcım buruk alıcam barı fıyatlar ucuk olmasaaaaaaaaafıyat bılgısı olan varmı acaba
                          İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                          Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• duyduguma göre 80 ytl
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Bende sahsen iddaa edilen formalari hic begenmedim ama gercek bi TS li olarak görevimi yapmak iicn 2 tane forma alicam insallah antrenman formalari yada T-Shirtlerde satisa sunulur onlar cok daha hos acikcasi.
                              Yine hayirlisi suan icin insallah 2 tane kesin alicam.

Yorum

• İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bende forma almıcaktım ama aston vıllanın tarzı hıc degılse bıraz guzel belkı uzun kollusu daha hos durur herkes gıbı ıcım buruk alıcam barı fıyatlar ucuk olmasaaaaaaaaafıyat bılgısı olan varmı acaba
                                Ne Aston Villası öyle bir tasarım yok ki

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X