bence fena degildi formalar...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
ya allah aşkına bi susun artık herşeyde muhalefet muhalefet!!! Yeter yaw!! Hangi takımlısınız siz kardeşim? Ben gayet beğendim sonuçta çubuklu forma..Yapılmicak diye ortalığı yıktınız şimdi yapıldı beğenmiyosunuz ben anlamıoyrum bizim bu taraftar zihniyetini ya ne yapsan yaranamıosun...Tuhaf bir milletiz vesselamBir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
işte çubuklu formanın n önemli ilk galibiyet çubuklu formayla geldi
efsane geri geliyor
Yorum
-
özellikle alt tarafa bordo şort tercihi gayet hoş olmuş , forumda bi arkadaş sürekli mavi üst bordo alt diye ısrar ediyodu , formaları ilk gördüğümde o arkadaş aklıma geldi
Ayrıca not düşmeden edemicem pumanın bu forması adidasın ezik bahçeye yaptıgı okul önlüğünden bozma formadan kat ve kat güzel oldugunu unutmayalım ...En son Sinan Akyıldız tarafından düzenlendi; 25.08.2006, 00:32." Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "
Yorum
-
İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya allah aşkına bi susun artık herşeyde muhalefet muhalefet!!! Yeter yaw!! Hangi takımlısınız siz kardeşim? Ben gayet beğendim sonuçta çubuklu forma..Yapılmicak diye ortalığı yıktınız şimdi yapıldı beğenmiyosunuz ben anlamıoyrum bizim bu taraftar zihniyetini ya ne yapsan yaranamıosun...Tuhaf bir milletiz vesselam
yapılamalıydı bence taraftarın çoğunluğu ıstıyosa yapacaksın. begenmemek yada begenmek herkesın kendı tasarrufunda.o zaman sende begendıysen bu formayı muhalefetın saksakcısısın.oldumu sımdı.
begenmeyen baska takımdan begenen yonetım yalakası. egenen gıtsın alsın.lafımız yok.hatta şimdi 2-3 tane almanız lazım begenmeyen(bjkli gsli fbli) lerin de yerine.
formaya gelınce bu bu formalarla ılgılı son yazım.modeller değişirse tekrar yazacağım.
çubukluda kollar olmamıs.güvenlik şeritleri gibi.puma da bunları kim tasarladı ise ne formadan ne çizimden anlıyo.kısaca beğenmedim almıyacamda(tabı modeller deısırse ozaman tekrar bakarız)
alanlar gule gule kullansın. bu sene eskı formalarla ıdare ederız artık.
notformalar bordo - mavi olmasın kac kişi beğenir oda ayrı. o forma sarı lacivert olsaydı (modeli için) neler söylerdiniz. beğenenlerin çoğu o yuzden hosuna gıdıyo ama resımlere bakın huseyıne mesela corabından formasına kadar.yada şöyle yapın fotografı sıyag beyaza cevırın. bakın
En son Gürkan tarafından düzenlendi; 25.08.2006, 08:30.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum