Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ya anlamıyorum sen cıkar cubuklu formayı bordo sade formaya ne gerek var kı anlamıyorum ya
    Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      evet en iyisini istiyorum ama bu bir tek benim isteğimle olmaz
      herkes isterse tüm herkes görür gücümüzü
      bir böyle söyliyorsun bir böyle

Yorum

evet en iyisini istiyorum ama bu bir tek benim isteğimle olmaz
        herkes isterse tüm herkes görür gücümüzü
        olmaz tabi sende tepkini göstersen benim gibi veya bir kac arkadas gibi olur ozaman ama dersen yok bu böyle iyi ozaman suscan, ben bu yazdiklarimi kötü niyetle yazmiyorum sade trabzonspor icin en iyisi icin istiyorum, bende gidecem alacam bir forma malesef ama disarda giyermiyim onu bilmem kalir heralde dolapda

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          olmaz tabi sende tepkini göstersen benim gibi veya bir kac arkadas gibi olur ozaman ama dersen yok bu böyle iyi ozaman suscan, ben bu yazdiklarimi kötü niyetle yazmiyorum sade trabzonspor icin en iyisi icin istiyorum, bende gidecem alacam bir forma malesef ama disarda giyermiyim onu bilmem kalir heralde dolapda
          aynen kardes sana katiliyorum

Yorum

• İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bir böyle söyliyorsun bir böyle
            ilk olarak ben bize formayı amblemsiz gönderiyorlar dedim
            sonra arkadaş manu-barça'ya öyle göndermiyorlar ama dedi
            sonra beni onlar değil TS ilgilendirir dedim
            onlar gibi üst düzey forma istermisin dedin
            bende evet dedim çelişki nerede
            ama anlamda karmaşa yarattıysam özür dilerim
            En son Hasan61 tarafından düzenlendi; 24.07.2008, 21:57.

Yorum

• 3 dakikada 1 aynı mesajları yazmanın mantığı yok.Beğenmediğinizi tek bir mesajla açıklayabilirsiniz..
              ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• ArkadaŞlar Abartmayin Buradakİ AmaÇ Bİzİm Üzerİmİze YakiŞmasi DeĞİl AmaÇ Renkler OlmuŞmu Futbolcular Rahatmi Madem Çok İstİyorsun Şik Olmak Stad DiŞinda Ne Gİyersen Gİy Adİdastan Gİy Kappadan Gİy Reebook Tan Gİy Ama Stada Gİrİceksen Kİ Ben Hala MaÇ İzleme Şansi Bulamadim Stadta Ama Yİnede KlÜbe Destek Amaciyla Almak Zorundasin Bİzİm Formamiz 18 KlÜbÜn İÇİnde En İyİlerİ Rengİmİz Yeter.

Yorum

• Afs abi

Forma konusunda bizi bilgilendirdiğin ve bu konuda çok emek verdiğin için bu soruyu size yöneltiyorum.

Abi bu sonradan yapıştırmalı logo ve reklam işi nedir böyle?? Geçen yıla kadar böyle bir şey yoktu sanırım özellikle logoda.Pumanın ilk yılki formalarındaki logo şuana kadar yapılmış logoların en süperiydi

Sponsorumuz olan firma bize formayı logosuz ve reklamsız olarak yani t-shirt olarak verecekse bizim manifaturaci hayri abiden t-shirt alalım.

Kulüp formayı aldıktan sonra reklam ve logo ile bir kez daha uğraşacaksa Nike ni sponsorluktaki emeği nedir???
                  Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                  Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak berkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    3 dakikada 1 aynı mesajları yazmanın mantığı yok.Beğenmediğinizi tek bir mesajla açıklayabilirsiniz..
                    sende her mesaja cevap yazma
                    @tsmustafakemal
                    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Almayın zaten niye alıyorsunuzki...

Ben yinede almak istiyorum.
                      "Aslında benim çokta umrumda değil."

Yorum

ilk olarak ben bize formayı amblemsiz gönderiyorlar dedim
                        sonra arkadaş manu-barça'ya öyle göndermiyorlar ama dedi
                        sonra beni onlar değil TS ilgilendirir dedim
                        onlar gibi üst düzey forma istermisin dedin
                        bende evet dedim çelişki nerede
                        heralde öyle gönderiliyor cünkü bize özel forma yok
                        özel olsa bizim formalar nike fabrikasindan direk cikip ts cluba gider.....
                        ama malesef bizde öyle degil bizimkiler depoda kalan mali aliyorlar
                        armani üstüne basiyorlar avea logosu ülker logusu üsüne geliyor ve öylece ts clubda
                        satisa cikiyoryakisir dimi

Yorum

• Acaba formalar soldaki gibimi cikacak yoksa sagdaki gibimi merak ediyorum ..
                          Umarim sagdaki gibi cikar amblemin ayni hizada oldugu ve reklamin göbekte olmadigi bir sekilde ..

Yorum

• İlk olarak furkan emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben yinede almak istiyorum.
                            bende alacam, cubuklu da yapsalar bari
                            @tsmustafakemal
                            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Formalar 1 ay önce zaten belliydi:

Fakat avea'nin bukadar büyük olacagini, Trabzonspor ambleminin Puma'nin yapistirma amblemi olacagini malesef bilemezdim
                              .

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Afs abi

Forma konusunda bizi bilgilendirdiğin ve bu konuda çok emek verdiğin için bu soruyu size yöneltiyorum.

Abi bu sonradan yapıştırmalı logo ve reklam işi nedir böyle?? Geçen yıla kadar böyle bir şey yoktu sanırım özellikle logoda.Pumanın ilk yılki formalarındaki logo şuana kadar yapılmış logoların en süperiydi

Sponsorumuz olan firma bize formayı logosuz ve reklamsız olarak yani t-shirt olarak verecekse bizim manifaturaci hayri abiden t-shirt alalım.

Kulüp formayı aldıktan sonra reklam ve logo ile bir kez daha uğraşacaksa Nike ni sponsorluktaki emeği nedir???
                                katıliyorum...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X