evet en iyisini istiyorum ama bu bir tek benim isteğimle olmaz
herkes isterse tüm herkes görür gücümüzü
olmaz tabi sende tepkini göstersen benim gibi veya bir kac arkadas gibi olur ozaman ama dersen yok bu böyle iyi ozaman suscan, ben bu yazdiklarimi kötü niyetle yazmiyorum sade trabzonspor icin en iyisi icin istiyorum, bende gidecem alacam bir forma malesef ama disarda giyermiyim onu bilmem kalir heralde dolapda
olmaz tabi sende tepkini göstersen benim gibi veya bir kac arkadas gibi olur ozaman ama dersen yok bu böyle iyi ozaman suscan, ben bu yazdiklarimi kötü niyetle yazmiyorum sade trabzonspor icin en iyisi icin istiyorum, bende gidecem alacam bir forma malesef ama disarda giyermiyim onu bilmem kalir heralde dolapda
ilk olarak ben bize formayı amblemsiz gönderiyorlar dedim
sonra arkadaş manu-barça'ya öyle göndermiyorlar ama dedi
sonra beni onlar değil TS ilgilendirir dedim
onlar gibi üst düzey forma istermisin dedin
bende evet dedim çelişki nerede
ama anlamda karmaşa yarattıysam özür dilerim
En son Hasan61 tarafından düzenlendi; 24.07.2008, 21:57.
ArkadaŞlar Abartmayin Buradakİ AmaÇ Bİzİm Üzerİmİze YakiŞmasi DeĞİl AmaÇ Renkler OlmuŞmu Futbolcular Rahatmi Madem Çok İstİyorsun Şik Olmak Stad DiŞinda Ne Gİyersen Gİy Adİdastan Gİy Kappadan Gİy Reebook Tan Gİy Ama Stada Gİrİceksen Kİ Ben Hala MaÇ İzleme Şansi Bulamadim Stadta Ama Yİnede KlÜbe Destek Amaciyla Almak Zorundasin Bİzİm Formamiz 18 KlÜbÜn İÇİnde En İyİlerİ Rengİmİz Yeter.
Forma konusunda bizi bilgilendirdiğin ve bu konuda çok emek verdiğin için bu soruyu size yöneltiyorum.
Abi bu sonradan yapıştırmalı logo ve reklam işi nedir böyle?? Geçen yıla kadar böyle bir şey yoktu sanırım özellikle logoda.Pumanın ilk yılki formalarındaki logo şuana kadar yapılmış logoların en süperiydi
Sponsorumuz olan firma bize formayı logosuz ve reklamsız olarak yani t-shirt olarak verecekse bizim manifaturaci hayri abiden t-shirt alalım.
Kulüp formayı aldıktan sonra reklam ve logo ile bir kez daha uğraşacaksa Nike ni sponsorluktaki emeği nedir???
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
3 dakikada 1 aynı mesajları yazmanın mantığı yok.Beğenmediğinizi tek bir mesajla açıklayabilirsiniz..
sende her mesaja cevap yazma
@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
ilk olarak ben bize formayı amblemsiz gönderiyorlar dedim
sonra arkadaş manu-barça'ya öyle göndermiyorlar ama dedi
sonra beni onlar değil TS ilgilendirir dedim
onlar gibi üst düzey forma istermisin dedin
bende evet dedim çelişki nerede
heralde öyle gönderiliyor cünkü bize özel forma yok
özel olsa bizim formalar nike fabrikasindan direk cikip ts cluba gider.....
ama malesef bizde öyle degil bizimkiler depoda kalan mali aliyorlar
armani üstüne basiyorlar avea logosu ülker logusu üsüne geliyor ve öylece ts clubda
satisa cikiyoryakisir dimi
@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Forma konusunda bizi bilgilendirdiğin ve bu konuda çok emek verdiğin için bu soruyu size yöneltiyorum.
Abi bu sonradan yapıştırmalı logo ve reklam işi nedir böyle?? Geçen yıla kadar böyle bir şey yoktu sanırım özellikle logoda.Pumanın ilk yılki formalarındaki logo şuana kadar yapılmış logoların en süperiydi
Sponsorumuz olan firma bize formayı logosuz ve reklamsız olarak yani t-shirt olarak verecekse bizim manifaturaci hayri abiden t-shirt alalım.
Kulüp formayı aldıktan sonra reklam ve logo ile bir kez daha uğraşacaksa Nike ni sponsorluktaki emeği nedir???
Yorum