Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tmm, amblem ayni hizada fakat amblemde amlbem'e benzese. Icindekiler yamuk yumuk, yikandinmi pembelesiyor bu amblem Etrafi nakisli ici bez olan bir amblem cok güzel olurdu (TsClub'daki gibi)
    .
    .

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Neden? Güzel bir açıklama olsun ben de saygıyla sileyim...
      Yahu kim nereden çıkarıyor bu Aston Villa muhabbetini anlamıyorum ...

Varsa bir belge koysun biri ortaya bende kabul edeyim ...

Bir de forma yoktu İngiltere'den forma geldi muhabbeti çıkardın şimdi ...
      RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Divan Başkanı Nizamettin Algan

Nizamettin Algan, Trabzonspor Dergisi'ne verdiği röportajda, Karadeniz ekibinin bir dönem Aston Villa Kulübü'nün gönderdiği formalarla sahaya çıktığını, bu nedenle forma renginin İngiliz kulübününki gibi bordo-mavi olduğunu açıkladı.

Eski kulüp başkanlarından Şamil Ekinci'nin İngiltere'den dönerken Aston Villa Kulübü'nden forma getirdiğini anlatan Algan, ''Aston Villa, Trabzonspor'dan çok eski bir kulüptür. Trabzonspor'u tanırlar ve renklerimizin bordo-mavi olmasından da çok hoşnutturlar'' dedi.

Bu açıklamaya göre aston villa dan mı almış oluyoruz ?

basının uydurması saçmalığa kanmayın. biz seçtik renklerimizi.

Yorum

• formaları çok beğendiğimi söyleyemeyeceğim,fakat fırtınalar estirmemek lazım.
          takıma destek adına alacağız.
          ama şu amlemi allah adına oranlı konsun ya,bu ne böle sadece bizde gördüm vala

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

nizamettin aLgan çıkarıyo
            7
            Cngz_61

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Birisi renklerimizin gerçekten nereden geldiğini söylese dedikodusu felan da kalmaz, ben bu "Aston Villa" muhabbetini "duyduğumu" söyledim zaten, mesaj kalır, güzel de bir noktaya da değinmişim..

Yorum

• arkdasım o zaman bırısı de cıksın desın bakalım bu renk nerden geldı.

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tmm, amblem ayni hizada fakat amblemde amlbem'e benzese. Icindekiler yamuk yumuk, yikandinmi pembelesiyor bu amblem Etrafi nakisli ici bez olan bir amblem cok güzel olurdu (TsClub'daki gibi)
                  .
                  Aynen katılıyorum...
                  teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• tanıtmı yapacak başka futbolcu yok muydu
                    1,60 lık serkanla tanıtım yapılıyo
                    tamam oda bizim canımız ama şöyle boylu poslu birisiyle olabilirdi
                    Bordo Mavi...

Yorum

• formalar beklediğimiz gibi değil ama ne yapalım kulübe destek olmalıyız ama bu satışlarıda baya etkileyecek orası aşikar

Yorum

• Biz renklerimizi Aston Villa'dan almadik arkadaslar! Renklerimiz kendimiz secdik. Sadece para sikintisi yasadigimiz zamanlar Aston Villa'dan forma getittirdik.
                        .

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tmm, amblem ayni hizada fakat amblemde amlbem'e benzese. Icindekiler yamuk yumuk, yikandinmi pembelesiyor bu amblem Etrafi nakisli ici bez olan bir amblem cok güzel olurdu (TsClub'daki gibi)
                          .
                          hocam ağzından bal akiyorda.. kime diyecen

Yorum

• Ula serkan balcı nın yerine plastik manteknler tercih edilmiş ve logo nike la yan yana gelmiş bea
                            t @Selim_Turan

Yorum

• formalar bence gayet guzel. kumas da guzelse canlı olarka cok guzel gorunur.
                              ama amblem cok onemli. pumada ki yapıstırma amblerler 3 mac dayanmadı koptu.
                              formanın bi ozelliği kalmadı.
                              Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                              İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• ama formalar hala aynı. kımsede cıkıp saka yaptık demıyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X