Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak maxell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İkindi güneşinin bordosundan ve denizin mavisinden aldılar diyor.neyin peşindesin anlamadım gitti.
    bende böyle bişeyi ya okumuştum ya da izlemiştim biryerde çok önceden izleidğim için hatırlamıyorum nerde olduğunu...yaşım küçüktü
    Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.

Yorum

• İlk olarak machinist_61TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Formada Türk bayrağı bile yok.
      Ya bilmiyorsunuz bari belli etmeyin ada öğrenip gelin kardeşim.Türk bayrağı kimin formasına konuluyor biliyormusun sen??Lig şampiyonunun ve Türkiye kupası sahibinin formasında oluyor.Bidahakine bişeyleri araştırıpta yazın şuraya.Sırf eleştiri olsun diye yalan yanlış şeyler yazmayalım..
      En son Gamze tarafından düzenlendi; 24.07.2008, 20:54. Sebep: alıntı mesajdaki Türk'ün T si büyütüldü
      ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak Bahattin Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bende böyle bişeyi ya okumuştum ya da izlemiştim biryerde çok önceden izleidğim için hatırlamıyorum nerde olduğunu...yaşım küçüktü
        Arkadaşın kaynak olarak gösterdiği video da böyle diyor.bence işin doğrusu da bu.

Yorum

• @ Lover55

Kardeşim sen ne kullanıyorsun ...

Ne kullanıyorsan artık bırak bence ...

Kim inanıyor Aston Villa'dan aldık diye iyi misin sen ...

Bir yüzünü yıka gel mesajları tekrar oku bence ...
          En son Fatih Bayrakdar tarafından düzenlendi; 24.07.2008, 20:54.
          RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Daha önce foruma koyulan tasarımları görünce ve yapılacak olan formaları az çok tahmin edince beğenmeme gibi bir durumun olabileceğini az çok tahmin ediyordum. Zira Serkan Balcı'nın mankenliğinde sunulan formalar tabir yerindeyse çuval gibi duruyordu. Tabi bunda Serkan'ın hafif Türk kasının da etkisi olmuş olabilir

Resmi siteye daha sonra konulan formalar ise biraz kendini belli etti. Ancak o logo pek hoşuma gitmedi. İnşallah düzeltilir. Gerekirse bir hafta geç çıksın ama o logo düzeltip biraz yukarı çekilsin. Nike ile uzun soluklu bir anlaşma yaptık. İleriki yıllarda daha güzel formalar yapılacaktır. Herkes çubuklu formayı bekliyor. İnşallah o istediğimiz gibi olur. Yönetim de çok forma ve ürün satmak istiyorsa biraz taraftarın sesine kulak verecek. Hadi taraftarı boşver Ali Fuat abinin tasarımlarını yapsınlar yeter
            Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak berkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yuh ya.Ya bilmiyorsunuz bari belli etmeyin ada öğrenip gelin kardeşim.Türk bayrağı kimin formasına konuluyor biliyormusun sen??Lig şampiyonunun ve Türkiye kupası sahibinin formasında oluyor.Bidahakine bişeyleri araştırıpta yazın şuraya.Sırf eleştiri olsun diye yalan yanlış şeyler yazmayalım..
              abarma istersen, adam bilmeyebilir yuh muh ne oluyor öyle sana mı soracak yazarken.

Yorum

• İlk olarak maxell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşın kaynak olarak gösterdiği video da böyle diyor.bence işin doğrusu da bu.
                doğrudur..çok fanatik olduğumu görenler madem bu kadar fanatiksin renklerin neyi temsil ettiğini yada nerden alındığını biliyormusun diye sorduklarında o cevabı veriyorum
                Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.

Yorum

• Aston Villa bizden aldı renkleri ey gidi ... bakın tarihine 1967 den önce başka renkler :P

Bırakın bu muhabbetide Nike ile TS aynı hizadalar hiçdeğilse ona sevinelim
                  t @Selim_Turan

Yorum

• arkadaşlar burda formalar değerlendirilirse iyi olur.
                    renklerin nerden geldiğini öğrenmek isteyen varsa adres belli:
                    trabzonspor.org.tr
                    Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                    Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                    Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      @ Lover55

Kardeşim sen ne kullanıyorsun ...

Ne kullanıyorsan artık bırak bence ...

Kim inanıyor Aston Villa'dan aldık diye iyi misin sen ...

Bir yüzünü yıka gel mesajları tekrar oku bence ...

merak etme ya iyim ben hersey bordomavi icin sonucta

bana göre trabzona uyan renkler video´da sözü gecen nedenlerden bence bize bu yakisiyor

Yorum

• bu ne ya formaları batırmış nike keşke puma olsaydı yine en azından tasarımları güzeldi.nike bi tek renkleri tutturmuş ve tahmin ettiğim gibi ankaraspor,kocaelispor gibi eften püften takımlara yolladığı tasarımları renkleri değiştirip yollamış üstüne burada şanı amblemimizi ezik bir markanın hizasında bile dikememişler.kollardaki nike amblemi de bunu gösteriyor.hayal kırıklığına uğradım bize yakışan formalar beklerdim,yine de kulübe destek için alcağum

Yorum

• evet formalar hiçde beklediğimiz gibi değil. umarım taraftarlar bunu forma almamak için bahane yapmazlar. baksanıza burda bile arkadaşların yarısı bahane üretmeye başlamış. hiç değilse destek için alalım.

Yorum

• COK PARAA YAWW NASIL ALCAZ:d:d

Yorum

• bundan sonra ne konusursanız konusun burda kalır daha formalar değişmez bir sürü forma basılmış hayırlı olsun diyeceğiz artık
                              Trabzon SK 1967
                              #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Daha önce foruma koyulan tasarımları görünce ve yapılacak olan formaları az çok tahmin edince beğenmeme gibi bir durumun olabileceğini az çok tahmin ediyordum. Zira Serkan Balcı'nın mankenliğinde sunulan formalar tabir yerindeyse çuval gibi duruyordu. Tabi bunda Serkan'ın hafif Türk kasının da etkisi olmuş olabilir

Resmi siteye daha sonra konulan formalar ise biraz kendini belli etti. Ancak o logo pek hoşuma gitmedi. İnşallah düzeltilir. Gerekirse bir hafta geç çıksın ama o logo düzeltip biraz yukarı çekilsin. Nike ile uzun soluklu bir anlaşma yaptık. İleriki yıllarda daha güzel formalar yapılacaktır. Herkes çubuklu formayı bekliyor. İnşallah o istediğimiz gibi olur. Yönetim de çok forma ve ürün satmak istiyorsa biraz taraftarın sesine kulak verecek. Hadi taraftarı boşver Ali Fuat abinin tasarımlarını yapsınlar yeter

Az daha sabır.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X