Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Biz renklerimizi Aston Villa'dan almadik arkadaslar! Renklerimiz kendimiz secdik. Sadece para sikintisi yasadigimiz zamanlar Aston Villa'dan forma getittirdik.
    ne para sıkıntısı? neden bahsediyorsun sen.
    Türkçe konuşuyoruz. renklerimizi kendimiz seçtik!

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yahu kim nereden çıkarıyor bu Aston Villa muhabbetini anlamıyorum ...

Varsa bir belge koysun biri ortaya bende kabul edeyim ...

Bir de forma yoktu İngiltere'den forma geldi muhabbeti çıkardın şimdi ...
      gir youtube´ye TS Trabzon Spor Tanıtım Filmi yaz izle 4 dakkalik filimi.
      En son Lover55 tarafından düzenlendi; 24.07.2008, 20:44.

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Birisi renklerimizin gerçekten nereden geldiğini söylese dedikodusu felan da kalmaz, ben bu "Aston Villa" muhabbetini "duyduğumu" söyledim zaten, mesaj kalır, güzel de bir noktaya da değinmişim..
        Nizamettin Algan tarafından yapılmış bir açıklamadır; bizzat televizyonda ondan duydum:
        Trabzonspor'un iki ana unsurunu temsil eden İdman Ocağı ve İdman Gücü klübü yetkilerine kendi formalarında olmayan bir rengi söylemelerini rica ediyor; bir taraf bordo diyor diğeride mavi olay bu kadar basit.

Yorum

• İlk olarak Lover55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          gir youtube´ye trabzonspor tanitim yaz izle 4 dakkalik filimi.
          Klübü Youtube mu kurdu yoksa o videoyu hazırlayanlar mı kim ???

Ben de bi video yapayım Barcelona'dan aldık diyeyim bakalım ne olacak ...

Al sana bir rivayet daha ...
          RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• renkdaslarim hepimisin icinde süpesiz bi sevgi var oda bordo mavi basi renkdaslarim begenir bazilari degil ben begendim bu benim fikrim.........sevdamiz cuval da giyse yine de giyeriz bu formalari alinca kime katki gelio sevdamiza ondan ne pahasina olursa olsun sevdamiz icin savasmamiz lazim ve almamaiz lazim ister güzel olsun iste güzel olmasin bu sevda icin hersey yapilir ben almanyadayim su an allah nasip ederse yarin yola cikiorum güzelim vatanima sehrime icimde trabzon askiyla geliorum belkide ts bjk ilk mac sevdamin maci diye izinimi uzatcam o mac icin tek arkadaslar sartlar ne olursa olsun hepimiz birlik ve beraberlik olmamaiz lazim hepimiz almamaiz lazim unutmayin sevdamis icin

Yorum

• Artık bütün resmi işlemler tamamlandıktan sonra sıra gelmişti Trabzonspor'un renklerine. Renk bulmak öyle kolay olmadı. Trabzon'da uzun yıllar süren İdmanocağı-İdmangücü rekabetinde Sari-Kırmızı ve Yeşil-Beyaz renkler hakimdi. Trabzonspor'un renkleri bu renklerin dışında olmalıydı. Trabzon'u ve Karadeniz'i simgeleyen renkler aranıyordu. Bu konuda yarışma açılması da gündeme geldi ancak sonra vazgeçildi. Renk için geceli gündüzlü toplantılar düzenleniyordu. Dört toplantıdan sonuç alınamamıştı. Beşinci toplantıda her şey bitecekti. Artık taraftarın da sabrı kalmamıştı. Dönemin Federasyon Başkanı Orhan Şeref Apak sorunu çözmeye çalışırken Federasyon Genel Müdürü Ulvi Yenal'ın makamında toplanan taraflar iki kulübün renklerinden farklı bir rengin seçilmesi üzerinde yoğun tartışmalar gerçekleştirirler. Yaşanan gelişme üzerine sabrı taşan Yenal iki kulübün temsilcilerinden birer renk seçmesini talep eder. Böylelikle İdmanocağı grubu "koyu bordo", İdmangücü ise "açık mavi" üzerinde görüş bildirir. Sonuçta Trabzonspor'u kuran iki köklü kulüp renk konusunu "BORDO-MAVİ" diye karara bağlarlar. Böylece bir haftadır şehirde süren renk kavgası sona erer ve Trabzonspor Bordo-Mavi renklerine kavuşur.
              Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

belki o zaman forma tedarik etmekte zorlanıldığı için a.villa forması alınmış olabilir ama renkleri biz seçtik

Yorum

• O nasıl bir avea yazısı daha büyük yazsaydılar ya
                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Artık bütün resmi işlemler tamamlandıktan sonra sıra gelmişti Trabzonspor'un renklerine. Renk bulmak öyle kolay olmadı. Trabzon'da uzun yıllar süren İdmanocağı-İdmangücü rekabetinde Sari-Kırmızı ve Yeşil-Beyaz renkler hakimdi. Trabzonspor'un renkleri bu renklerin dışında olmalıydı. Trabzon'u ve Karadeniz'i simgeleyen renkler aranıyordu. Bu konuda yarışma açılması da gündeme geldi ancak sonra vazgeçildi. Renk için geceli gündüzlü toplantılar düzenleniyordu. Dört toplantıdan sonuç alınamamıştı. Beşinci toplantıda her şey bitecekti. Artık taraftarın da sabrı kalmamıştı. Dönemin Federasyon Başkanı Orhan Şeref Apak sorunu çözmeye çalışırken Federasyon Genel Müdürü Ulvi Yenal'ın makamında toplanan taraflar iki kulübün renklerinden farklı bir rengin seçilmesi üzerinde yoğun tartışmalar gerçekleştirirler. Yaşanan gelişme üzerine sabrı taşan Yenal iki kulübün temsilcilerinden birer renk seçmesini talep eder. Böylelikle İdmanocağı grubu "koyu bordo", İdmangücü ise "açık mavi" üzerinde görüş bildirir. Sonuçta Trabzonspor'u kuran iki köklü kulüp renk konusunu "BORDO-MAVİ" diye karara bağlarlar. Böylece bir haftadır şehirde süren renk kavgası sona erer ve Trabzonspor Bordo-Mavi renklerine kavuşur.
                  Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

belki o zaman forma tedarik etmekte zorlanıldığı için a.villa forması alınmış olabilir ama renkleri biz seçtik
                  Yeterince açıklayıcı sağolasın...

Yorum

• İlk olarak Lover55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    gir youtube´ye TS Trabzon Spor Tanıtım Filmi yaz izle 4 dakkalik filimi.
                    İkindi güneşinin bordosundan ve denizin mavisinden aldılar diyor.neyin peşindesin anlamadım gitti.

Yorum

• İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi
                      ben saygıyı unutmuyorum
                      sende senin yaşından 2kat fazla birisine böyle cümleler kurma.......
                      Bunun uyarısını senden alacak değilim ...

Klübün o günlerdeki şartlarını çok kez dinledim ...

Atay Aktuğ'da babamın yakın arkadaşıdır ...

Babam o dönemde profesyonel futbol oynuyordu ...

Tamam mı güzel kardeşim bundan sonra kuracağın cümlelere dikkat et EMİR cümleleri kurmaktan azami derecede kaçın ...
                      RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Bu kadar kötü forma yapılırmıydı ya bunun içinmi bekledik iki ay
                        KUPA başbakan'da... ADALET??

Yorum

• Yeni fotolardan sonra şikayet etmeyi bırakıp bu sefer de başka kavgalara tutuştuk heralde.
                          Arkadaşlar, birbirimizi germenin bir manası yok. Yarın formalarımızı yavaş yavaş almaya başlayınca kendi elimizde kontrol eder, Nike'ın notunu veririz. Şimdilik sadece, yeni fotolardaki güzelliğin tadını çıkaralım bence.

Yorum

• Formada Türk bayrağı bile yok.
                            En son Gamze tarafından düzenlendi; 24.07.2008, 20:51. Sebep: T büyük olmalı.

Yorum

• İlk olarak machinist_61TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Formada Türk bayrağı bile yok.
                              Türk bayrağı olması için kupa almak lazım kardeş
                              En son Gamze tarafından düzenlendi; 24.07.2008, 20:51. Sebep: alıntı mesajdaki Türk'ün T si büyütüldü.
                              KUPA başbakan'da... ADALET??

Yorum

• İlk olarak machinist_61TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Formada Türk bayrağı bile yok.
                                Türk bayrağı niçin formaya koyuluyor biliyormusun?
                                En son Gamze tarafından düzenlendi; 24.07.2008, 20:51. Sebep: alıntı mesajdaki Türk'ün T si büyütüldü

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X