Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cubuklu Forma yokmu bu sene ??
    "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• çubuklu forma var, çıkması biraz zaman alacakmış

Yorum

• İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        çubuklu forma var, çıkması biraz zaman alacakmış
        Cevap icin tesekkürler .
        "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

çubuklu forma var, çıkması biraz zaman alacakmış
          oh bee rahatladik yaw

Yorum

• İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu bizim beyaz forma degil mi??

bu bizim aston villa tipili forma degil mi?

BU BIZIM DÜZ mavi olan degilmi?

bunlar parcalilari olmasin

anlasilan sen burda ortami germeye calisiosun ve formada alma niyetinde degilsin ........
            En son TURHAN tarafından düzenlendi; 11.07.2008, 01:15.

Yorum

• İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Onlar zaten defalarca incelendi ezberlendi ama bunlar hani tahmin değil gerçek formalar ya gerçek forma üzerinde görmek istedim bi de ama olsun herkesin işi gücü vardır tabi
              Görmedinmi abi

.

Yorum

• cıkıcak olan formlara cok az kaldı ne olursa olsun ne kadar elestırı yapacakta olsak yapsak da begenmesek de onu kabullenecegız cunku o Trabzonsporumun forması onu bız her turlu kabullendık sımdı bır formasını tartısmayız o bızım nefes alısımız hayattakı dım dık durumsumuz Trabzonspor bızım kımlıgımız Nufus cuzdanımız <<Babam hep bole der:
                Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• İlk olarak kurtcebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yahu formaları görmek isteriz diye tutturdunuz gönderdik resimleri, çok kaliteli çekilmemişler, cep telefonu ile falan çekilmişler ama olsun yinede süper görünüyolar. Sizse memnun olmuyorsunuz hiç bir şeyden. Bi kere kıyaslamayı songun giydiği forma ile yapın, farkı hemen anlarsınız. Gerçekte renkler çok canlı ve formalarımız çok güzel.
                  abi song un elinde tuttugu forma pazarda cocuk lara satılan formalara benzıo yaa acok dandık gozukuo ama tabıkıde bır futbolcularımız gıysın bakalım kesın o zaman konusuruz
                  GZTK

Yorum

• yok yok

yeni formalarımız bu dedikleri zaman bakın siz formalara

artık nike ile ömürlük sözleşme yapalım değişmesin artık. bize çok yakıştığını düşünüyorum nike ın..
                    devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• kalecı formasındakı kırmızı ulker yazınısını turuncu yazsınlar
                      Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• Arkadaşlar formalar güzel. Kumaş kaliteli. Bundan şüphem yok. Ama TS büyüklüğü çerçevesinde kendine özel uygulamalar yapılmalıydı. Nike bu sene en azından bunu yapmayacak gibi. Ben dahil kimi taraftara dokunan nokta bu olsa gerek. 3 sene mi oldu bilmiyorum ama Puma hiç yapmadı mesela. Açıkçası ilk senesinde Kappa da model sayısını fazla tutmuştu ve ayrıcalık göstermemişti. Ama ikinci senesinde bizim taraftar formamız olarak piyasaya çıkan formaları (ki maçlarda düz mavi giyiyorduk mesela ama taraftar formasının kol altından sırta uzanan bordoları vardı.) Karşıyaka ve adını şimdi hatırlamadığım bir başka 2. lig klübü giyiyordu. Bizimse sadece bize ve Avrupa'daki önemli klüplere (Werder Bremen mesela) has dizaynımız vardı. (Bu arada çizim yapan arkadaşlar bu senenin Werder Bremen formalarını bizim renklerimize uyarlasalar en azından Kappa'nın hayalini bile görmek hoşuma giderdi) Bu sene ise durum şudur ki bize sponsorumuzun gönderdiği kesimler ile Eskişehir veya Ankaraspor'un sponsordan alacağı modeller aynı olacak kanımca. Geçen sene Bursaspor ile aynı formaları giydiğimiz gibi. Açıkçası maddi konular bir yana bırakılırsa beni çok rahatsız ediyor sıradan bir Anadolu klübüyle aynı formaları giymek. Ama tabi bizim renklerimiz daha bir asil duruyor o ayrı

Yorum

• arkadaslar ben bu formalri hic begenmedim....

yani ikinci sinif forma bunlar...

almanyada kral nike formalari var takimlarda veya ingilterede...

iste buyrun Gökdeniz'in oynadigi takimin formasi Rubin kazan 2.sezondur kiyiyorlar..

veya örnek cubuklu fc porto..

En son goeki_61 tarafından düzenlendi; 11.07.2008, 02:02.

Yorum

• bize özel olarak bitek Cubuklu forma yapilacak galiba.

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaşlar formalar güzel. Kumaş kaliteli. Bundan şüphem yok. Ama TS büyüklüğü çerçevesinde kendine özel uygulamalar yapılmalıydı. Nike bu sene en azından bunu yapmayacak gibi. Ben dahil kimi taraftara dokunan nokta bu olsa gerek. 3 sene mi oldu bilmiyorum ama Puma hiç yapmadı mesela. Açıkçası ilk senesinde Kappa da model sayısını fazla tutmuştu ve ayrıcalık göstermemişti. Ama ikinci senesinde bizim taraftar formamız olarak piyasaya çıkan formaları (ki maçlarda düz mavi giyiyorduk mesela ama taraftar formasının kol altından sırta uzanan bordoları vardı.) Karşıyaka ve adını şimdi hatırlamadığım bir başka 2. lig klübü giyiyordu. Bizimse sadece bize ve Avrupa'daki önemli klüplere (Werder Bremen mesela) has dizaynımız vardı. (Bu arada çizim yapan arkadaşlar bu senenin Werder Bremen formalarını bizim renklerimize uyarlasalar en azından Kappa'nın hayalini bile görmek hoşuma giderdi) Bu sene ise durum şudur ki bize sponsorumuzun gönderdiği kesimler ile Eskişehir veya Ankaraspor'un sponsordan alacağı modeller aynı olacak kanımca. Geçen sene Bursaspor ile aynı formaları giydiğimiz gibi. Açıkçası maddi konular bir yana bırakılırsa beni çok rahatsız ediyor sıradan bir Anadolu klübüyle aynı formaları giymek. Ama tabi bizim renklerimiz daha bir asil duruyor o ayrı
                              en son model değil ama werder bremen' in bir formasını uyarlamıştım zamanında

Yorum

en son model değil ama werder bremen' in bir formasını uyarlamıştım zamanında

Eline sağlık, sağol

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X