Yahu formaları görmek isteriz diye tutturdunuz gönderdik resimleri, çok kaliteli çekilmemişler, cep telefonu ile falan çekilmişler ama olsun yinede süper görünüyolar. Sizse memnun olmuyorsunuz hiç bir şeyden. Bi kere kıyaslamayı songun giydiği forma ile yapın, farkı hemen anlarsınız. Gerçekte renkler çok canlı ve formalarımız çok güzel.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Kuzmich tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegordun mu formaları ?
ustunde amblemi basılı olan , kolunda ulker logolu olan formamizi gordun mu ?
eger gorduysen amblemli , onunde avea yazan , kolunda ulker logosu olan saygı duyarım , bu topic'e dahada birşey yazmam.
ZATEN HERSEY ORTADA
basacaksin logoyu aveada önüne is bitti
böyle bir forma TS yakismaz
Yorum
-
Arkadaşlar neyin tartışmasını yapıyorsunuz Allah aşkına.. Benim fikrimce Trabzon tarihinin en kaliteli formalarını giyecek bu sene(Kappa dahil).Çekilen resimler çekim kalitesine rağmen gayet güzel duruyor. Aston Villa tipi forma muhteşem görünüyor, beyaz forma da aynen öyle. Neden moral bozuyorsunuz ki. Ne bekliyorduk yani anlamıyorum ki tüm dünyadaki nike formaları bu şekilde. 6 çeşit forma sunmuş adamlar bize şu 1-2 aylık dönemde hala 50 tane kusur buluyoruz..
Yorum
-
İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
@onur:
Olsa ne olur? sonucta gösterdiklerin formalar nike in formalari, Pumanin degil. Hangi firma bizim icin bugüne kadar özel forma yapmis söylermisin? Pumanin formalari gecen sene her Allahin takiminda vardi. Kopya resmen. Nike en azindan okadar yaygin degil ve okadar cok takimda aynisi görmücegiz. Önce bi Avrupa sampionu ol ki Nike de sana özel forma yapsin.
Yorum
-
İlk olarak Semih Kırsüleymanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@onur:
Olsa ne olur? sonucta gösterdiklerin formalar nike in formalari, Pumanin degil. Hangi firma bizim icin bugüne kadar özel forma yapmis söylermisin? Pumanin formalari gecen sene her Allahin takiminda vardi. Kopya resmen. Nike en azindan okadar yaygin degil ve okadar cok takimda aynisi görmücegiz. Önce bi Avrupa sampionu ol ki Nike de sana özel forma yapsin.
ozaman burda fazla konusmayin bizim 1.kalite filan
nike bir tek bize sponsor
ozaman söyleyin nike bize eskisehir ankaraspor gibi forma yapiyor
Yorum
-
İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleozaman burda fazla konusmayin bizim 1.kalite filan
nike bir tek bize sponsor
ozaman söyleyin nike bize eskisehir ankaraspor gibi forma yapiyor
Ama bizdeki fark, biz para aliyorsuz nikeden. Onlar bize sponsorluk yapiyor. Ankara veya eskisehire degil
Yorum
-
İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
ben hic bizim puma formalari baska takimin üstünde görmedim...
modeleri hep ayni olur ama renk baska olur...
bunu bir türlü anlatamadim
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum