Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yahu formaları görmek isteriz diye tutturdunuz gönderdik resimleri, çok kaliteli çekilmemişler, cep telefonu ile falan çekilmişler ama olsun yinede süper görünüyolar. Sizse memnun olmuyorsunuz hiç bir şeyden. Bi kere kıyaslamayı songun giydiği forma ile yapın, farkı hemen anlarsınız. Gerçekte renkler çok canlı ve formalarımız çok güzel.
    Eğilmedik, Kırıldık defalarca....

Yorum

• İlk olarak Kuzmich tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      gordun mu formaları ?
      ustunde amblemi basılı olan , kolunda ulker logolu olan formamizi gordun mu ?
      eger gorduysen amblemli , onunde avea yazan , kolunda ulker logosu olan saygı duyarım , bu topic'e dahada birşey yazmam.
      görmeyemi gerek var???
      ZATEN HERSEY ORTADA
      basacaksin logoyu aveada önüne is bitti

böyle bir forma TS yakismaz

Yorum

• tamam arkadas , ozur dilerim.

Yorum

• çubukluyu da sayınca 6 tane forma ediyor, bunların bazıları elenecek mi? yoksa ligde her farklı formayla 6 şar maç yapsak anca yetiyor

Yorum

• bence formalar çok güzel olmuş gerçekten.beğenmeyenler de yapacak başka birşey olmadığına göre fazla konuşup milletin canını sıkmayın derim,formalara karşı soğutmayın.
            .

Yorum

• Arkadaşlar neyin tartışmasını yapıyorsunuz Allah aşkına.. Benim fikrimce Trabzon tarihinin en kaliteli formalarını giyecek bu sene(Kappa dahil).Çekilen resimler çekim kalitesine rağmen gayet güzel duruyor. Aston Villa tipi forma muhteşem görünüyor, beyaz forma da aynen öyle. Neden moral bozuyorsunuz ki. Ne bekliyorduk yani anlamıyorum ki tüm dünyadaki nike formaları bu şekilde. 6 çeşit forma sunmuş adamlar bize şu 1-2 aylık dönemde hala 50 tane kusur buluyoruz..

Yorum

• formalar cook hos arkadaslar. Sevdim.
                Cubuklu forma olmuyacakmiydi???

Yorum

• E Bizim Logomuz yapıştırma mı olacak

Yorum

• bu bizim beyaz forma degil mi??

bu bizim aston villa tipili forma degil mi?

BU BIZIM DÜZ mavi olan degilmi?

bunlar parcalilari olmasin

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bunlarin hepsi dogru cikti. Cok cok güzel formalar. Ama bana göre 3-4 tane forma yeterdi. Avrupa da oynasak neyse dicem. Ama tabi satis anlaminda daha iyi olucak. Sec begen al.

Yorum

• @onur:

Olsa ne olur? sonucta gösterdiklerin formalar nike in formalari, Pumanin degil. Hangi firma bizim icin bugüne kadar özel forma yapmis söylermisin? Pumanin formalari gecen sene her Allahin takiminda vardi. Kopya resmen. Nike en azindan okadar yaygin degil ve okadar cok takimda aynisi görmücegiz. Önce bi Avrupa sampionu ol ki Nike de sana özel forma yapsin.

Yorum

• İlk olarak Semih Kırsüleymanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          @onur:

Olsa ne olur? sonucta gösterdiklerin formalar nike in formalari, Pumanin degil. Hangi firma bizim icin bugüne kadar özel forma yapmis söylermisin? Pumanin formalari gecen sene her Allahin takiminda vardi. Kopya resmen. Nike en azindan okadar yaygin degil ve okadar cok takimda aynisi görmücegiz. Önce bi Avrupa sampionu ol ki Nike de sana özel forma yapsin.

ozaman burda fazla konusmayin bizim 1.kalite filan
                          nike bir tek bize sponsor
                          ozaman söyleyin nike bize eskisehir ankaraspor gibi forma yapiyor

Yorum

• İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ozaman burda fazla konusmayin bizim 1.kalite filan
                            nike bir tek bize sponsor
                            ozaman söyleyin nike bize eskisehir ankaraspor gibi forma yapiyor
                            onlar para veriyor. Sende magzaya git alirsin, üzereine adini yaz senin forman olsun.
                            Ama bizdeki fark, biz para aliyorsuz nikeden. Onlar bize sponsorluk yapiyor. Ankara veya eskisehire degil

Yorum

• ben hic bizim puma formalari baska takimin üstünde görmedim...
                              modeleri hep ayni olur ama renk baska olur...
                              bunu bir türlü anlatamadim

Yorum

• İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ben hic bizim puma formalari baska takimin üstünde görmedim...
                                modeleri hep ayni olur ama renk baska olur...
                                bunu bir türlü anlatamadim
                                abi rengi tutuyor. Dogru olan rengi, sadece bize özle olsun diye nasil degistircen. Ozmn alirsin formayi koyu mavi yaparsin bize özel olur ama bizim rengimiz olmaz. Sende haklisin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X