Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yukaridaki Kappa formasinda kullanilan renkler cok berbat gercekten.
    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Yukarıdaki kappa formasının bordosu mor gibi, mavisi de bizim mavimiz değil...

Yorum

• İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Paf takımımızın eski bir maçı kappa formalar hayla hayranım bu formalara nike böyle tarz yapsa ne makbule geçer bir bilseniz
        bence bu formalar trabzonspor tarihinin gelmiş geçmiş en kaliteli ve dizayn bakımından en mükemmel formalarıdır
        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• siz bu formanın güzel olduğu konusunda ciddi misiniz?

Yorum

• İlk olarak otuken55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            siz bu formanın güzel olduğu konusunda ciddi misiniz?
            seni bilmem ama bana göre öle kardeşim
            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yukaridaki Kappa formasinda kullanilan renkler cok berbat gercekten.

katiliyorum saana abicim
              mavisi acik
              bordosuu kiraz rengi okadar
              TrabzonsporLu Gurbetci 61

Yorum

• bence renkler fln hiç güzel diil bu formada basit duruyor
                .

Yorum

• o formanın mavisi dışında her şeyi güzel. ama bu formaya da koyu mavi daha güzel gitmiş sanki, yine de bizim rengimiz bu değil tabi

Yorum

• cok süper olcak yaaa... 20 temmuzda icimiz acilacak insALLAH
                    En son M.Kılıç50 tarafından düzenlendi; 05.07.2008, 01:27.
                    *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                    ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yeni Formalarımız ve Ürünlerimiz 20 Temmuz'da Trabzonda Satışa Başlıyor.
                      çok geç yaa

daha önce gelsin, hemen alalım

Yorum

• Arkadaşlar Yeni Nıke formalarını gördüm ve hiç beğenmedim.. 2 gün önce istanbul Haznedar Ts Club mağazasına gittim (kombine satışı yapılan yer) kendime iki tane t-shirt aldım ve mağazanın sahibine sordum Nıke formalar hakkında bilgin var mı diye saolsun kendisi gösterdi bi yerde imalat yerinde kendi giydiği formaların resimlerini çekmiş Nıke formalarının açıkçası hiç beğenmedim.. Puma yı arıcaz gibi.. şöle anlatıyım -Açık mavi var düz renk - bitane bordo var kolları mavi uzun - bide beyaz forma var- bitane daha vardı ama şuan hatırlamıyorum.. Açıkçası hayal kırılığına uğradım yani eğer onlar ise.. iyi forumlar tşkler
                        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                        Ali Kemal Denizci

Yorum

• Tamam çıksın alalım
                          Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak delioflu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaşlar Yeni Nıke formalarını gördüm ve hiç beğenmedim.. 2 gün önce istanbul Haznedar Ts Club mağazasına gittim (kombine satışı yapılan yer) kendime iki tane t-shirt aldım ve mağazanın sahibine sordum Nıke formalar hakkında bilgin var mı diye saolsun kendisi gösterdi bi yerde imalat yerinde kendi giydiği formaların resimlerini çekmiş Nıke formalarının açıkçası hiç beğenmedim.. Puma yı arıcaz gibi.. şöle anlatıyım -Açık mavi var düz renk - bitane bordo var kolları mavi uzun - bide beyaz forma var- bitane daha vardı ama şuan hatırlamıyorum.. Açıkçası hayal kırılığına uğradım yani eğer onlar ise.. iyi forumlar tşkler
                            hadi yaaa.........
                            Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hadi yaaa.........
                              gerçekten ben hayal kırıklığına uğradım
                              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                              Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak delioflu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar Yeni Nıke formalarını gördüm ve hiç beğenmedim.. 2 gün önce istanbul Haznedar Ts Club mağazasına gittim (kombine satışı yapılan yer) kendime iki tane t-shirt aldım ve mağazanın sahibine sordum Nıke formalar hakkında bilgin var mı diye saolsun kendisi gösterdi bi yerde imalat yerinde kendi giydiği formaların resimlerini çekmiş Nıke formalarının açıkçası hiç beğenmedim.. Puma yı arıcaz gibi.. şöle anlatıyım -Açık mavi var düz renk - bitane bordo var kolları mavi uzun - bide beyaz forma var- bitane daha vardı ama şuan hatırlamıyorum.. Açıkçası hayal kırılığına uğradım yani eğer onlar ise.. iyi forumlar tşkler
                                Söylediğin modellerin olacağını zaten biliyoruz. Hatırlamadığın model de turuncu polo yaka olan. Çubuklu formanın üretimi zaman aldığı için biraz daha bekleyeceğiz.
                                Yemeği mutfakta çiğken görüp, yemek çok kötü demek gibi. Fotoğraftan görüp ( kimbilir nasıl çekilmiş ) kendi zevkinize göre yorum yapıyorsunuz.

Bırakın çıksın, futbolcuların üzerinde görelim, dokunup giyip test edelim herkes kendi kararını versin. Puma formalara bile gözümüz alıştıktan sonra kumaş kalitesi birinci sınıf doğru renklerdeki, sade tasarımlı yeni formalarımıza laf etmeyin lütfen. En azından herkes görsün, kendi kararını kendi versin.

Üstelik çubuklu formalarımız ki hangi modeli kastetiğimi biliyorsunuz tarihimizin satış rekoru kıracağını bile bile.

Bilmediğimiz birşey duymuş gibi de moralinizi bozmaya pek hazır bazıları. Başkasının beğenmediğini ben beğenirim belki. 10. mesajında ben formaları gördüm ( fotoğrafını görmüş, kendini değil ) diyen bir arkadaşın zevki -kusura bakmayın- beni bağlamaz.

Ayrıca Haznedardaki adam da bir alem; kendini zor durumda bırakıyor. Kesin kendi beğenmemiştir, gösterirken şartlandırıyor görenleri artı bazı ticari sırları da söylememesi lazımdı. Biz taraftarız nike ile veya kulüple ilgili bir yükümlülüğümüz yok, fakat o adamın var. Yarın o beğenmediğin formaları biz satın alacağız.

He he çok kötü olmuş formalar. Böyle deyin bari de görünce sevinirsiniz.

Nike Trabzonspor'a bir sene önce hazırlık yapmadan hiç kimse sponsor olmuyorken forma yapmış biz beğenmiyoruz öyle mi?

Trabzonspor formasını hangi marka olursa olsun ben çok seviyorum ve güzel buluyorum. Hele Nike formalarımız daha da güzel.

Biraz insaf yahu.
                                En son a f s tarafından düzenlendi; 05.07.2008, 10:18.
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X