Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Acı tatlı günlerimiz geçti Pumayla güle güle Puma

Yorum

• Artık TSCLUB aramaya son. Nike mağazalarında da satıcalacak olması hem görsellik açısından hem de biz taraftarlar açısından çok iyi

Yorum

• @ Badaloglu, abi burasi seni ilgilendiriyor

"Yapılan sözleşme gereğince kulübümüze ait ürünler Ts Club mağazaları ve Nike satış mağazalarında taraftarlarımıza ulaşacak.".

Hayirli olsun...
        .
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• ürünlerin nike mağazalarında satılacak olmasında konuyu sitede badaloğlu nun gündeme getirmesinden sonra oluşan havanın da etkisi olduğunu düşünüyorum

Yorum

• Hayirli olsun. Cok sevindim.
            onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
            NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

"Yapılan sözleşme gereğince kulübümüze ait ürünler Ts Club mağazaları ve Nike satış mağazalarında taraftarlarımıza ulaşacak.".

.

Herşey bi yana Son yıllarda kaybolan karizmamız ve marka değerimiz açısından çok önemli bir anlaşma oldu.
              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• ins güzel bi tasarım ve renkleride tuttururlar

Yorum

• Hayırlı olsun ama TsClup'lar da açılsın.Nike mağazalarından alacağımız formalardan kulüp pek birşey kazanamaz sanırım.

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Acı tatlı günlerimiz geçti Pumayla güle güle Puma
                    Yapılan sözleşme gereğince kulübümüze ait ürünler Ts Club mağazaları ve Nike satış mağazalarında taraftarlarımıza ulaşacak.

hersey icin tesekkürler Puma

.
                    *
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Tekrar tekrar hayırlı uğurlu olsun,tarihimizde ilk defa Nike sponsorumuz oldu galiba...
                      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak SelmaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hayırlı olsun ama TsClup'lar da açılsın.Nike mağazalarından alacağımız formalardan kulüp pek birşey kazanamaz sanırım.
                        Kulüp Her lisanslı üründen belli bir ücret alıyor.Ts Clubdan alınan formanın ücretinin tamamı kulübe kalmıyor belli bir kısmı kulübe geri kalanıda sponsora gidiyor.Yani ürün nerede satılırsa satılsın kulübün kasasın aynı para girecek.

Yorum

• inş. nike daha güzel daha kaliteli ürünler yapar...
                          kurtulduk şu puma rezaletinden hele o renkleri tutturamama olayı...
                          eskide kaldı..
                          güle güle puma..
                          ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                          ~Twitter ~

Yorum

• Güle güle puma.Bir daha görüşmemek dileğiyle
                            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Oh be!

Gerçi bundan sonra da olacakları biliyorum ya neyse.

'Temmuz' diyorum anlayanlar hemen anlıyor ne demek istediğimi

En son a f s tarafından düzenlendi; 20.06.2008, 17:06.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ben Formadan Ziyade Nike nin günlük yaşam ürünlerinde bize zenginlik sunmasını istiyorum.Tişört polar gibi kullanabileceğimiz fakat ürünlerin reklam tabelasını andırmasını istemiyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X