İlk olarak Tmac61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Be kardeşim şu dandik dundik puma formalarınızıda alın gidin başımızdan tepemizden!!arkadaşlar hersene forma alırım idda ediyorum bu formaya üstüne para verseler yine almam!!Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yorum
-
Bu akşam çubuklu formadan aldım.
Gayet güzel forma.Hele hele geçen seneki formalardan çok ama çok güzel.
Ben beğendim aldım ama gidip görmeden dandik falan demek haksızlık olur.
Birde 77 yılının formalarından 600 adet hazırlanmış.Bunların arkalarında eski oyuncuların isimleri yazıyor.Ama Beşiktaş'ın 100. yıl formasındaki gibi falan değil.Normal numara ve isim yazılı olacak.
İncelemek isteyen olursa önümüzdeki hafta Haznedar TS Club'a gelecekmiş formalar
Yorum
-
Bilmiyorum daha önce bir arkadas yazdimi:
Ben bizim formalardaki avea reklamina birsey dedigim yok. ama hem avea hem ay-noktali logosu bütün görüntüyü bozuyor bence.
Farkeden oldumu acaba?
Fenerin yeni formalarinda sadece avea yaziyor. ay-noktali logo yok.
Neden onlarinkinde yokta, bizimkinde var?
Bizimkilerdede sadece avea yazsa daha iyi olmazmi sizce?TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
TRABZON / AYASOFYA MAH.
HEIDELBERG / ALMANYA
Yorum
-
Murat abi , formanın resimde görünüşü biraz yanıltabilir. Canlı bakıldığı zaman, mavisi çok koyu, bordosu çok koyu. Ama abimle kendimizi şöyle avutuyoruz " Hiç yoktan BARCELONA formasının renklerini tutturmuşlar" o da güzel.
Haa bir de Forma S beden ve abimin üstüne iyi oturdu. fena da değil formalar aslında.
Bu arada saatim de çıkmış resimde yaw
buyurun bakın..En son İHSAN tarafından düzenlendi; 04.08.2007, 13:33.avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.
Yorum
-
Bursaspora da aynı formalar yapılmış bugün hazırlık maçı var;
Herkesin üzerinde yeni formalar var hiç sitem edene, beğenmeyene rastlamadım...
Numaralıdan kale arkasına kadar herkesin üzerinde gayet güzel olmuş.
Almak istemiyorsak sorun yok ama bahaneye de hiç gerek yok...
50 milyonluk forma için 50 entry gireceğinize hiç uğraşmayın...
Ya alın ya susun.
Yorum
-
İlk olarak Tmac61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursaspora da aynı formalar yapılmış bugün hazırlık maçı var;
Herkesin üzerinde yeni formalar var hiç sitem edene, beğenmeyene rastlamadım...
Numaralıdan kale arkasına kadar herkesin üzerinde gayet güzel olmuş.
Almak istemiyorsak sorun yok ama bahaneye de hiç gerek yok...
50 milyonluk forma için 50 entry gireceğinize hiç uğraşmayın...
Ya alın ya susun.
Yorum
-
İlk olarak lazzist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene o hocam sen mi susturcan milleti ne istiyo bu insanlar gerçek reklerimizle birlikte karakterli kişilikli özgün bir TRABZONSPOR forması burası bursa diyil mahalle takımıda diyilizki hertürlü renk çümbüşüne katlanalım bu insanlar sazanmı neyi dügü belirsiz bir forma ya para versin bide bırakta insanların renklerine sahip cıkması hakları olsun sahada pek bir şey kalmadı bari yöneticiler bir zagmet onu düzgün yapsınlar çok mu...
Soralım; Geçen seneki formalar çok beğenilmiş de kaç tane satılmış; 300.000 mi 500.000 mi?
Hemen söyleyeyim 7.000 forma satıldı geçen sene.
Herkes beğenmişti hani, süperdi neden bu kadar çok sattı ???.
Ha kappa diyeceksiniz o da vardı bir zamanlar herkesin üzerinde.
En son yaptığı sezon bu rakamı bile bulmadı.
Ts Club yaptı sezon başı eleştri bombardımanına tutuldu; efendim formayı da mı biz yapacakmışız daha neler!!!
O ne kadar sattı biliyormusunuz; onu da söyleyeyim 22.000
Demekki beğenmeyince alan beğenince de store larda dursun ütüsü bozulmasın taraftarıyız biz.
Vefalı taraftarız biz Newcasttle, Dortmund gibiyiz iyi gününde olmadığımız kadar kötü günündeyiz, arkalarındayız, sahipleri biziz....
Büyük takım mı?
"Seyirciyle" asla...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum