Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• nıkı iyi mıllı takımın formasıda nıkı

Yorum

• nike olmasindan yanayim

Yorum

• adidasın gs ye yaptığı formadan sonra nıke olsun diyorum bende
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• nike la anlaşıldı heraldee daha gerçı duyuru yok ama duyumlarıma gore
          ..................BiZe HeRyEr TrAbZoN..........................

(BeŞiKdÜzÜlÜ) bunkaı spor merkezi

Yorum

• Ilk tercihim adidas'ti, ama Nike olmasi bir yonden iyi oldu, buyuklerden ilk giyen biz olacagiz..

Yorum

• Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu formalar cok kötü , nike ile anlasıldı diye duyumlar var bakalım neler olacak ...
                En son TURHAN tarafından düzenlendi; 16.05.2008, 23:16. Sebep: TÜRKÇE KARAKTER KULLANALIM.FORUM KURALLARINA UYALIM.

Yorum

• Duyum değil artık arkadaşım.. Nike çalışmalarını yapıyor şuan.. Açıklanmamasının nedenleri başkadır.. Artık adidas demenin bir yararı yok.. Bende Adidas istiyordum ama kapasiteleri önümüzdeki uzun yıllar boyunca doluymuş adamların.. Yeni sezonda Nike forma..
                  Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Duyum değil artık arkadaşım.. Nike çalışmalarını yapıyor şuan.. Açıklanmamasının nedenleri başkadır.. Artık adidas demenin bir yararı yok.. Bende Adidas istiyordum ama kapasiteleri önümüzdeki uzun yıllar boyunca doluymuş adamların.. Yeni sezonda Nike forma..
                    ooo süper ozaman ya nike bize güzel 4 forma yapsın hepsini almaya calısırım ... bütün taraftarlara cagrı da bulunmak lazım , istanbul b.b macına formasız gelin dediler formasız gittik olimpiyattan aldık formamızı arkadaslar böle trabzonumuza para kazandıracaz ...

Yorum

• Allah'a şükür Pumadan kurtuluyoruz..
                      www.twitter.com/SDanismaz
                      Gugudali..
                      Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• şu pumanın formaları kadar kötü forma dizaynı olan bi başka marka yok heralde.inşallah nike olur adidasıda isterdim ama arkada nike ile anlaşıldı demiş olsun oda süper olur.hadi hayırlısı.ayrıca başkan bu sezon için özel tasarım yaptırıcaz demişti merakla bekliyorum
                        inadına TRABZON
                        ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• İlk olarak eren_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          şu pumanın formaları kadar kötü forma dizaynı olan bi başka marka yok heralde.inşallah nike olur adidasıda isterdim ama arkada nike ile anlaşıldı demiş olsun oda süper olur.hadi hayırlısı.ayrıca başkan bu sezon için özel tasarım yaptırıcaz demişti merakla bekliyorum
                          Pumayı bende sevmiyorum ya puma olmasında lesconada razıyım
                          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• nike ile kesin anlasılmıs mı arkadaslar?
                            bi bilgisi olan varmı
                            Başkasını ıslah etmeye kalkışmadan önce kendini ıslah etmeye bak... Hz.Ömer (R.A.)

https://twitter.com/saityildiz61

Yorum

• İlk olarak crazyfighter_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              nike ile kesin anlasılmıs mı arkadaslar?
                              bi bilgisi olan varmı
                              Başkanın açıklamalrından;

Ürünler için yeni sponsor
                              İlk iş olarak Opet’le anlaşma koşullarını ele aldık. Burada yaptığımız çalışmayla 3 milyon dolarlık artı bir katkı sağladık. Trabzonspor’un bir kuruşunu kendi paramız gibi değerlendirdik. Kartal’daki tesislerimizde yaşanan sorunu çözme aşamasına geldik, çok ciddi bir kaynak artışı gerçekleştirdik. Faaliyetlerimizde genellikle sponsor katkıları sağladık. Örneğin çok görkemli bir 41. Yıl Kutlama programımız var. Belki de 1 milyon YTL’ye yaklaşacak giderler için kulübün kasasından bir kuruş çıkmayacak. Otobüsümüz eskidi, yenisini 600 bin YTL’ye sponsorlar aracılığıyla aldık. Nike, bilindiği gibi Türkiye’de sadece Milli Takım’a sponsor. Onlarla kulübün çıkarları doğrultusunda çok önemli bir anlaşma yaptık.

Yorum

• Ankaraspor da Nike kullanmiyor mu? Yoksa ben mi yanlis hatirliyorum.
                                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X