Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaslar...Taraftar Projesine ben formala alakali bisiler yazmistim bana geri yazdilar ve dizayini taraftarin isteyi dogrultusunda yapacagiz dediler eger öneri veya düsüncelerimiz varsa göndermemeizi istiyorlar BMN olarak...BMN forumuna üyeyim dedim onlarda aban geri yazdilar...bende iste 3-4 forma felan gönderdim sizlerde gönderin...zaten nike olacakmis öyle deniliyor hepsi nike formalari olanlari gönderdiim !!!

madem öyle bizim isteklerimize göre tasarım yapacaklar klasikleşecek bir forma dizaynı verelim...klasik renk tonları kullanalım...yani efsane kadroların şampiyon olduğu dönemki formaları feyz alalım...ama üstünde büyük bir trabzonspor amblemi olmalı...rakip formayı gördüğünde psikolojikman etkilensn..

Yorum

• (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• West Ham forması gibi!

Trabzon, Puma ile yaptığı sözleşmeyi feshederken, Nike firmasıyla anlaşma yaptı. Bordo-mavililer, sponsor firmaya 5 değişik forma siparişi verdi. Bordo-mavililer, önümüzdeki sezon İngiliz takımlarından West Ham United'ın forma dizaynı ile sahaya çıkacak.

FOTOMAÇ

Yorum

• yeni sponsor nıke olursa forma 80 ytl söyleyim en az 80
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yeni sponsor nıke olursa forma 80 ytl söyleyim en az 80
            pumaya 60 ytl verip de cuval giyecegime nike ye 80 veririrm forma giyerim
            İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Eğer Nike'da bu işi beceremezse....

Eyvah!!!

Lescon pusuda bekliyor

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• zaten ilk çıktğında puma 70 değilmiydi ? ( 69 ytl )

Nike olsun 80 fazla fark etmez bence
                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Hele şükür şu pumadan kurtulduk ....

klup nike fırması ıle anlasmıs kalıte formalar yolda yanı ....

bu arada forma dızaynı West Ham Unıted takımının forması gıbı olacakmıs....

Yorum

• Lescon pusuda bekliyor
                    lescon bırak yakamızı ya
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• bende bazı sağlam kaynaklarda nike diye duydum ?
                      __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• Arkadaşlar Puma ile yapılan sözleşme feshedildi, Nike firmasıyla anlaşma yapıldı. Nike a 5 değişik forma siparişi verildi. Bordo-önümüzdeki sezon İngiliz takımlarından West Ham United'ın forma dizaynı ile sahaya çıkacağız.

Bu sponsorluk sanıldığı gibi kolay olmadı, Adidas üretim kapasitesinin doluluğu nedeniyle belirtilen üretim teklifine yanaşmadı önümüzdeki 10 sene doluyuz dedi, aynı şekilde Nike da üretimin kapasitesi ve yoğunluğu nedeni ile istenen üretim miktarı konusunda tereddüt yaşadı ancak yapılan görüşmeler sonrası anlaşma sağlandı.
                        Hayırlı olsun
                        0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• hayırlı olsun.. nike'ı denediğimizi hatırlamıyorum.. değişik olacak renkler tutarsa da tadından yenmez
                          Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hala Lescon olsun diyen renkdaşlarım için...

Mesela;

Celtic Enlemesine çizgili formasıyla amacı futbolcuları daha iri göstermek.

Ajax Sadece ajax'a hastır. Beyaz ustune kalın kırmızı çizgi.Sadece Ajax'ı hatırlarsınız.

Liverpool Tamamı kırmızı forma ve şort.Bu ikilinin amacı futbolcuları olduğundan daha uzun daha yapılı göstermek içindir.

Arsenal Kırmızı ağırlıklı ama kolları beyaz forma Emin olun sadece Arsenal aklınıza gelecek

Daha çok sıralayabiliriz.

Ama Rıdvan dilmenin geçen yıllarda değindiği bir konu var.

''Biz Trabzonla karşılaştığımızda bir kere takımın forması korkutuyordu. O renk tonları çok acayip duygulara sokuyordu bizi. Hani butun futbolcuları o formanın içinde 300 spartalı filmideki askerler gibi duruyorlardı.

Şimdi ise renk tonları her sene değişiyor. Renkde bile kluplerimiz istikrarsız''
                            Tespitlerine katilmamak mümkün degil. Takimin klasik bir formaya sahip olmamasinda gecmis yönetimlerin hatasi var. Trabzonspora en yakisan formalar parcali ya da düz renk (mesela West Ham formasi) idi. Takimimiz benim aklimda düz forma ile yer etti. Bordo-Mavi nin yanina 3. renk konmasina karsi degilim ama, bordo ve mavi nin tonlariyla sürekli oynanmasi rahatsiz edici.
                            Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur!

N. F. Kısakürek

Yorum

• İlk olarak TaraftaR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tespitlerine katilmamak mümkün degil. Takimin klasik bir formaya sahip olmamasinda gecmis yönetimlerin hatasi var. Trabzonspora en yakisan formalar parcali ya da düz renk (mesela West Ham formasi) idi. Takimimiz benim aklimda düz forma ile yer etti. Bordo-Mavi nin yanina 3. renk konmasina karsi degilim ama, bordo ve mavi nin tonlariyla sürekli oynanmasi rahatsiz edici.
                              Bunlara çubuklu formamızıda ekleyebiliriz...

Ben bu iki rengin yanına 3.ye karşıyım,çünkü Bordoyla mavi yanyana çok daha asil duruyor...He ama turuncu derseniz ayrı bir forma evet derim

Umudumuz bu yönetimin forma konusunda Trabzonspor standartlarını yakışanına göre belirlemesi...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bunlara çubuklu formamızıda ekleyebiliriz...

Ben bu iki rengin yanına 3.ye karşıyım,çünkü Bordoyla mavi yanyana çok daha asil duruyor...He ama turuncu derseniz ayrı bir forma evet derim

Umudumuz bu yönetimin forma konusunda Trabzonspor standartlarını yakışanına göre belirlemesi...
                                benimde şahsi görüşüm bu alternatif olarak turuncu formayı kendimizle özdeşleştirmemiz gerekiyo bizden sonra gençlerbirliği kullanmaya kalkıştı ve şimdide ge-se nin bole bi projesi varmış hepsi peşimizden geliyo ama biz açtığımız yolun devamını getiremiyoruz
                                ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X