Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

herta berlinin renkeri değişmiş yaaaa.onların mavisi böyle değildi....

Yorum

• asdri şenerin son röportajında açıkladı nike la anlaştık,zor görüşmeler sonucunda bir giyim firmasıyla anlaştık sponsor olarak bu çok iyi fln dedi
      Elimde değil...

Yorum

• İcraatın içinden

Elbetteki transfer konusu bizim de öncelikli gündem maddelerimizden. Ama diğer icraatlarımız göz ardı edilmesin. Opet´ten 3 milyon $ ekstra gelir elde ediyoruz. FIFA´daki davaları çözüyoruz. Yeni müjdelerimiz de çok yakında.
        17.5.2008

Trabzonspor tarihinin belki de; kamuoyu beklentisi en yüksek yönetim kurulunun başkanı Sadri Şener... 10 Şubat’ta devraldıkları görevin 100. gününde icraatlarını anlatırken gözlerinin içi gülüyor ama kamuoyuna serzenişte bulunmadan da edemiyor. Diyor ki; “Kamuoyu transfere odaklanmış. Çok titiz ve ciddi çalışmalar yapıyoruz bu konuda. Ama asıl kulübün yürüyen işleri var ve bunları kimse fark etmiyor, ona üzülüyoruz.”
        Bir solukta anlatıyor 100 günlük icraatları, göğsünü gere gere. Sonunda da özeleştiri tabii ki, söz verip de el atamadıkları konularla ilgili. Şimdi söz Bordo-Mavililer’in başkanında:

Ürünler için yeni sponsor
        İlk iş olarak Opet’le anlaşma koşullarını ele aldık. Burada yaptığımız çalışmayla 3 milyon dolarlık artı bir katkı sağladık. Trabzonspor’un bir kuruşunu kendi paramız gibi değerlendirdik. Kartal’daki tesislerimizde yaşanan sorunu çözme aşamasına geldik, çok ciddi bir kaynak artışı gerçekleştirdik. Faaliyetlerimizde genellikle sponsor katkıları sağladık. Örneğin çok görkemli bir 41. Yıl Kutlama programımız var. Belki de 1 milyon YTL’ye yaklaşacak giderler için kulübün kasasından bir kuruş çıkmayacak. Otobüsümüz eskidi, yenisini 600 bin YTL’ye sponsorlar aracılığıyla aldık. Nike, bilindiği gibi Türkiye’de sadece Milli Takım’a sponsor. Onlarla kulübün çıkarları doğrultusunda çok önemli bir anlaşma yaptık. TS Clup için çok ciddi kazanımlar elde edeceğiz. Bir giyim firmasıyla sponsorluk anlaşması imzaladık. Avni Aker Stadyumunda yenileme çalışmaları kale arkalarından başlıyor. Artık ceza almamıza neden olan güvenlik problemi yaşamayacak düzenlemeleri yapıyoruz. Bedava seyirci işini son iki maçta çözdük. Önümüzdeki yıl bedavacı olmayacak. Bu işi yaparken seyirciye takımdaşlık ruhunu aşılamakla işe başladık. Sahiplenecekler ve katkı verecekler. Kombine bilette tüm zamanların rekorunu kıracağız. Efsane Başkanımız Şamil Ekinci adını verdimiz müzemizle ilgili yeni düzenlemelerimiz var. Federasyon tesislerini Trabzonspor’a kazandırdık. Eski yöneticilerle organize çalışarak Trabzon dışındaki Trabzonspor’a uzak işadamlarımızı belirleyip organize ediyoruz. FİFA’da 12 dosyamız var çözmeye başladık. Misse Misse dosyası kapandı. Ersen Martin’in bonservis ücretini alacağız. Pilot takım işi tamam, kadroya giremeyecek genç sporcularımızı orada değerlendireceğiz. Takımın ismini sonra açıklayacağız. Proje üretmek için toplantılar düzenliyoruz, çok iyi şeyler çıkacak buradan. Kadın kolları ve eğitim Vakfı kuruluyor, çalışmalar tamamlandı. Sürekli gelir getirecek çalışmalar sürüyor kulübe yeni arsalar kazandırılması konusun son aşamadayız. Trabzonspor TV tamam gibi. Yüzde 30 personel tasarrufu sağlandı.

Teknik konular
        Herkes transfere odaklandı. Kadroda ciddi bir revizyon yaptık. Daha inançlı bir ekip oluşturma gayretindeyiz. Profesyonel teknik kadroda düzenlemeler yapıyoruz. Ersun Yanal ile devam e diyoruz. Transferde Ceyhun tamam, Colman, Giray, Selçuk ve İsviçre Milli takımından Eren işinde son aşamadayız. Birkaç futbolcuyla daha temas halindeyiz.

Özeleştiri
        Seçimde söz verdik ama gündem yoğunluğu nedeniyle Trabzonspor Koleji, Trabzonspor Üniversitesi ve enerji sektörüne girmek için henüz ciddi bir mesafe katedemedik. Yakında o konularda da müjde vereceğiz.

Ergun ATA
        Elimde değil...

Yorum

• arkadaşlar ben kırıkkalede oturuyorum.. bu gün adidas ürünleri satan bir mağazaya gittim ve orada nike ürünleri de vardı.. mağaza sahibine "nike ürünleri satıyosanız seneye artık trabzonspor forması da getirtirsiniz" dedim.. adam gayet şaşkın bir şekilde "trabzon adidasla anlaştı" dedi ve bu sefer bende şaşırdım.. biz nike ile anlaştık diye üsteledim ama adam adidas diye diretti.. hatta buna seneye satmak için adidas trabzon forması istiyomusun diye mail atmışlar, adam da 2000 senesinde mi ne bi kaç forma getirtmiş ve satamadığı için bu sene de trabzon forması istememiş adidastan.. ben eğer öyle bişi varsa getirt de alalım dedim.. adam bakalım düşünürüm dedi.. öyle çıktım mağazadan.. valla şu an için benim kafam karıştı bu sponsor konusunda.. bekleyip görecez artık..
          En son Zeki Çelenkoğlu tarafından düzenlendi; 19.05.2008, 22:38.
          Trabzon / Of / Dumlusu / Kliza / delioflu61

Trabzonspor Modern Winamp Arayüzleri (6 adet) için TIKLA

Yorum

• valla dostum hem senin kafa karisti hemde bütün trabzonun kafasi karisti
            simdi bitek soru kaldi sanirim... Nike mi? Adidas mi ?

ben suan söyle görüyorum durumu
            65%-Nike
            35%-Adidas

bize bi sunulsa desenleri felan ve bu ise taraftar karara verse süper olur bence
            *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
            ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• İlk olarak Night61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İcraatın içinden

Elbetteki transfer konusu bizim de öncelikli gündem maddelerimizden. Ama diğer icraatlarımız göz ardı edilmesin. Opet´ten 3 milyon $ ekstra gelir elde ediyoruz. FIFA´daki davaları çözüyoruz. Yeni müjdelerimiz de çok yakında.
              17.5.2008

Trabzonspor tarihinin belki de; kamuoyu beklentisi en yüksek yönetim kurulunun başkanı Sadri Şener... 10 Şubat’ta devraldıkları görevin 100. gününde icraatlarını anlatırken gözlerinin içi gülüyor ama kamuoyuna serzenişte bulunmadan da edemiyor. Diyor ki; “Kamuoyu transfere odaklanmış. Çok titiz ve ciddi çalışmalar yapıyoruz bu konuda. Ama asıl kulübün yürüyen işleri var ve bunları kimse fark etmiyor, ona üzülüyoruz.”
              Bir solukta anlatıyor 100 günlük icraatları, göğsünü gere gere. Sonunda da özeleştiri tabii ki, söz verip de el atamadıkları konularla ilgili. Şimdi söz Bordo-Mavililer’in başkanında:

Ürünler için yeni sponsor
              İlk iş olarak Opet’le anlaşma koşullarını ele aldık. Burada yaptığımız çalışmayla 3 milyon dolarlık artı bir katkı sağladık. Trabzonspor’un bir kuruşunu kendi paramız gibi değerlendirdik. Kartal’daki tesislerimizde yaşanan sorunu çözme aşamasına geldik, çok ciddi bir kaynak artışı gerçekleştirdik. Faaliyetlerimizde genellikle sponsor katkıları sağladık. Örneğin çok görkemli bir 41. Yıl Kutlama programımız var. Belki de 1 milyon YTL’ye yaklaşacak giderler için kulübün kasasından bir kuruş çıkmayacak. Otobüsümüz eskidi, yenisini 600 bin YTL’ye sponsorlar aracılığıyla aldık. Nike, bilindiği gibi Türkiye’de sadece Milli Takım’a sponsor. Onlarla kulübün çıkarları doğrultusunda çok önemli bir anlaşma yaptık. TS Clup için çok ciddi kazanımlar elde edeceğiz. Bir giyim firmasıyla sponsorluk anlaşması imzaladık. Avni Aker Stadyumunda yenileme çalışmaları kale arkalarından başlıyor. Artık ceza almamıza neden olan güvenlik problemi yaşamayacak düzenlemeleri yapıyoruz. Bedava seyirci işini son iki maçta çözdük. Önümüzdeki yıl bedavacı olmayacak. Bu işi yaparken seyirciye takımdaşlık ruhunu aşılamakla işe başladık. Sahiplenecekler ve katkı verecekler. Kombine bilette tüm zamanların rekorunu kıracağız. Efsane Başkanımız Şamil Ekinci adını verdimiz müzemizle ilgili yeni düzenlemelerimiz var. Federasyon tesislerini Trabzonspor’a kazandırdık. Eski yöneticilerle organize çalışarak Trabzon dışındaki Trabzonspor’a uzak işadamlarımızı belirleyip organize ediyoruz. FİFA’da 12 dosyamız var çözmeye başladık. Misse Misse dosyası kapandı. Ersen Martin’in bonservis ücretini alacağız. Pilot takım işi tamam, kadroya giremeyecek genç sporcularımızı orada değerlendireceğiz. Takımın ismini sonra açıklayacağız. Proje üretmek için toplantılar düzenliyoruz, çok iyi şeyler çıkacak buradan. Kadın kolları ve eğitim Vakfı kuruluyor, çalışmalar tamamlandı. Sürekli gelir getirecek çalışmalar sürüyor kulübe yeni arsalar kazandırılması konusun son aşamadayız. Trabzonspor TV tamam gibi. Yüzde 30 personel tasarrufu sağlandı.

Teknik konular
              Herkes transfere odaklandı. Kadroda ciddi bir revizyon yaptık. Daha inançlı bir ekip oluşturma gayretindeyiz. Profesyonel teknik kadroda düzenlemeler yapıyoruz. Ersun Yanal ile devam e diyoruz. Transferde Ceyhun tamam, Colman, Giray, Selçuk ve İsviçre Milli takımından Eren işinde son aşamadayız. Birkaç futbolcuyla daha temas halindeyiz.

Özeleştiri
              Seçimde söz verdik ama gündem yoğunluğu nedeniyle Trabzonspor Koleji, Trabzonspor Üniversitesi ve enerji sektörüne girmek için henüz ciddi bir mesafe katedemedik. Yakında o konularda da müjde vereceğiz.

Ergun ATA
              bırakın geyiği beyler transferler nerde haybeden boş hayallere kapıldık yine..siz hala formadan bahsediyorsunuz bu tayfuna adidas nıkie giydirsen ne olur..yazık gönülden seven taraftara yazık...ben yiğenlerimi çocuğumu nasıl Trabzonsporlu yapıcam abiler biri söylesin ya..ağlıcam valla...

Yorum

• Transfer sezonu 9 haziranda basliyor. o zamana kadar beklemekte fayda var. Yoksa burada bosuna kendimizi yiyip duracagiz.
                TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
                TRABZON / AYASOFYA MAH.
                HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• nike ve addidas olsun ama puma olmasın puma olursada sadece forma yapmasın diğer ürünlerden yapısın yok sa hiç şwy olmaz
                  Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• Tüm puma ürünleri şimdiki fiyatından çok daha ucuz fiyata satılacak.Gözünüze kestirdiğiniz herhangi bir puma ürünü varsa biraz daha beklemenizi tavsiye ederim.

Yorum

• Puma gitti daha anlaşmazlar puma'yla umarım..
                      Kapatın konuyu gitsin
                      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tüm puma ürünleri şimdiki fiyatından çok daha ucuz fiyata satılacak.Gözünüze kestirdiğiniz herhangi bir puma ürünü varsa biraz daha beklemenizi tavsiye ederim.
                        Kesinlikle..
                        Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tüm puma ürünleri şimdiki fiyatından çok daha ucuz fiyata satılacak.Gözünüze kestirdiğiniz herhangi bir puma ürünü varsa biraz daha beklemenizi tavsiye ederim.
                          kulubumuz acısından pek hoc bı tavsıye olmamamıs her kez gucunce destek olmalı ımkanı olan varsa hemen almalı zaten ts ablemı olmasa o urunler bes para etmaz

Yorum

• bu sene de sponsor pumamı?

Yorum

• İlk olarak of_le tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu sene de sponsor pumamı?
                              Nike olacak büyük ihtimal ama daha resmi imza atılmadı . Yine de başkanımızın açıklaması bu yöndeydi .

Yorum

• Hadi Bakalim zaten Sezona Basladiklarinda yani Hazirandaki Antreman'da belli olur! Cünkü nihayetinde Ayni Sponsor onlarin Antreman Kiyafetlerini'de yapacak!!!
                                “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X