Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gentleman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    peki yurtdisina aliniyormu? lutfen yardimci olsaniz
    Yardimci olan yokmu?

Yorum

• Lotto'nun duruşu benim gibi Kappa hayranları için belki biraz olsun güzel gelebilir ama malesef Anadolu takımlarının çoğunluğunun lotto olduğunu düşünürsek imaj noktasında sıkıntı oluşturabilir. Umro ise zamanında ne GS'de ne de şu anda BJK de tutunabildi malesef çuval gibi geniş formalar üretiyor. Tabi bizimkisi taraftar temennisi yönetimin kriteri ise hangi firmanın reel getirisi fazla olursa o olacaktır. Ancak aynı teklifi veren iki firma arasında taraftar görüşü öne çıkabilir.

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        pumadan kurtuluyoruz ama kurtulma arifesinde uculamış formalardan almak lazım 1-2 tane
        evet hahikaten formalar ucuzlamış, başkan ucuzlatacağız diyordu ama bu kadar erken olacağını tahmin etmemiştim. Hemen parçalı forma siparişimi verdim...

Yorum

• Nike olacağına umbro yada lotto olsun razıyım yeterki nike olmasın
          " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• besiktas Umbro ile olan anlasmasini 2010 yilina kadar uzatmis.
            yaklasik 2 milyon $ ve 800 $'lik Forma, esofman v.s.

.
            *
            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              arakadaslar urunlerde kargo ucreti alınıyormu bilginiz varmı?
              Alınıyordur ama Ts club un web sitesinden numarasını alıp ararsan daha sağlıklı olur.
              Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• kadıköye akacam önce parayı bi doğrutalım beyaz forma yapacam da arkasına ne yazacam bi türlü karar veremiyorum çok alternatifim var ?
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

kadıköye akacam önce parayı bi doğrutalım beyaz forma yapacam da arkasına ne yazacam bi türlü karar veremiyorum çok alternatifim var ?
                  EMİRHAN yaz
                  Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• EMİRHAN yaz
                    2 tane formam var zaten emirhan yazan buna şu isimlerden birini yazdıracam da karar veremiyorum

"ölümüne" "zizil" "lefgali" "ziniya" tabi numara 61 olacak

Yorum

2 tane formam var zaten emirhan yazan buna şu isimlerden birini yazdıracam da karar veremiyorum

"ölümüne" "zizil" "lefgali" "ziniya" tabi numara 61 olacak
                      Bence Zizil olsun
                      Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Lotto.. Nike ve Kappa.. bizim ligde boyle bir dizayn ile mucadele etmislerdi... sadece ornekler... ben sahsen Kappa'ya hastayim ... Denizlispor bile super gorunuyor..

Yorum

• arkadaslar

resimdeki esofmandan aldım biraz once elime ulastı 48.75 ytl kalitesi pumadan beklenmiyecek kadar ii yanlız almayı dusunen arkdslar kendi bedeninden bir buyugunu dusunsunler cunku esofmanın kol ve bacak kısımları dar baya sanırım futbolcular için yapılmıs bir tasarım balet gibi oldum
                          İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• arkadaşlar bu fırsat kaçmaz...ne eksiğiniz varsa edinin...

Yorum

• hemen fiyakalı bi beyaz forma alacağım ama bide uzun kollu olsa uzun kollu parçalı alacam ama yok

Yorum

• Kappa'nın Bremen'e yaptığı formalar gerçekten güzel. Yazılarının fontu diğer Kappa formalardan farklı ve oldukça hoş duruyor. Adidas şu an en güzel görüntüyü veren formaları üretiyor. Umbro'nu Beşiktaş'a yaptığı formalar, Puma'nın bize yaptığı formalardan iyi gözüküyor. Bir çok Anadolu kulübü Lotto giyindiği bize uygun olmaz. Nike formalar çok sade ve her kulübe aynı formayı boyayıp satıyorlar.
                                Bizim giyeceğimiz formalar bize özel olmalı bence. 40 yıllık kulübüz, hala klasik bir formamız yok. Bize bizim belirleyeceğimiz ve bundan sonra klasikleşecek formayı en iyi hangi firma üretirse o olmalı.
                                Ancak şu an herhangi bir klasik formamız olmadığı için, hangi firma olursa olsun Trabzonspor'un gerçek renklerinde ve taraftarın isteklerine hangi firma cevap verebiliyorsa ononla anlaşılmalı kanısındayım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X