Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Alınmıyor Eray.

Ayrıca nostalji forması hakkında ufak bir dip not düşmek isterim. Forma şeklinde değil kazak gibi, triko deniyor sanırım. Arkasında da yanlış hatırlamıyorsa 40. yıl mı 40 numara mı ne vardı. Ama dediğim gibi 17.50 lira sudan ucuz
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Alınmıyor Eray.

Ayrıca nostalji forması hakkında ufak bir dip not düşmek isterim. Forma şeklinde değil kazak gibi, triko deniyor sanırım. Arkasında da yanlış hatırlamıyorsa 40. yıl mı 40 numara mı ne vardı. Ama dediğim gibi 17.50 lira sudan ucuz
      abi bende alınmıyor diye biliorum fakat ürünü sepete ekleyip sepete baktıgında şu ibare cıkıyor alt tarafta * Fiyatlara KDV dahil, dağıtım ücreti hariçtir. malesef
      İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Daha dün 2 tane eldiven geldi Trabzon'dan fakat kredi kartıyla yaptığım için belki zamanı geçmiştir kargo ücretinin alınmamasının diye tereddüte düştüm bende ama şimdi Ts Club'a telefon açtım, kargo ücreti alınmıyor Eray
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

Daha dün 2 tane eldiven geldi Trabzon'dan fakat kredi kartıyla yaptığım için belki zamanı geçmiştir kargo ücretinin alınmamasının diye tereddüte düştüm bende ama şimdi Ts Club'a telefon açtım, kargo ücreti alınmıyor Eray
          anladım cok tesekkur ederim hemen bir tane nostalji forma giriyorum sana guvenerek
          İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Bana güven,
            gerisini merak etme sen.
            Murat

Yorum

Daha dün 2 tane eldiven geldi Trabzon'dan fakat kredi kartıyla yaptığım için belki zamanı geçmiştir kargo ücretinin alınmamasının diye tereddüte düştüm bende ama şimdi Ts Club'a telefon açtım, kargo ücreti alınmıyor Eray
              peki yurtdisina aliniyormu? lutfen yardimci olsaniz

Yorum

Yavuz Saltık & Nevzat Aydın'ın programında sponsorluk konusunda biraz konuştular da benim anladığım kadarıyla önümüzdeki sezon ya Lotto ya da Umbro olacak. Konuşmalarından çıkardığım Lotto'nun daha cazip olduğu. Yavuz Saltık & Nevzat Aydın Lotto'nun olmasını temenni ettiler. Çok fazla dinleyemedim ama benim dinlediklerim bunlar
                Bunlar olacağına Ts Club olsun daha iyi.
                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

Yavuz Saltık & Nevzat Aydın'ın programında sponsorluk konusunda biraz konuştular da benim anladığım kadarıyla önümüzdeki sezon ya Lotto ya da Umbro olacak. Konuşmalarından çıkardığım Lotto'nun daha cazip olduğu. Yavuz Saltık & Nevzat Aydın Lotto'nun olmasını temenni ettiler. Çok fazla dinleyemedim ama benim dinlediklerim bunlar
                  İnşallah olmaz diyorum.....Hem bu adamların nereden haberi var ki yaaa....

Yorum

• hayir arkadas,

*Nike
                    *Adidas
                    *Kappa

bunlardan biri olacak! ne lottosu kardesim! aslinda Umbro'da cok guzel

Yorum

• lotto olursa satışlar pumadan daha kötü olur bence
                      Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        lotto olursa satışlar pumadan daha kötü olur bence
                        ne lottosu abicim yaa... Lotto motto istemiyoruz..! Lotto olmaz! ben bir kaz tanidiklara sordum..

Yorum

• lotto yu bılmem ama umbro nun formaları cok kalıtelı ve dızayn ları super on yargılı yaklasmaya hıc gerek yok

Yorum

• İtalyanlar dizaynda iyidir.

Yorum

• Adidas mağazalarına girdiğim zaman fener ve gs formaları hemen dikkat çekiyo göz alıcı ve kaliteli formalar gerçekten uzun zamandır adidas olmadı belki diğer firmalara göre pahalı ama forma satışlarından çıkartabilirz bu parayı hem herkes ikişer üçer tane alıcaktır hele ki gurbetçi taraftarlarımız
                              Bordomavi.net

Yorum

• pumadan kurtuluyoruz ama kurtulma arifesinde uculamış formalardan almak lazım 1-2 tane
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X