İlk olarak Gentleman tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Lotto'nun duruşu benim gibi Kappa hayranları için belki biraz olsun güzel gelebilir ama malesef Anadolu takımlarının çoğunluğunun lotto olduğunu düşünürsek imaj noktasında sıkıntı oluşturabilir. Umro ise zamanında ne GS'de ne de şu anda BJK de tutunabildi malesef çuval gibi geniş formalar üretiyor. Tabi bizimkisi taraftar temennisi yönetimin kriteri ise hangi firmanın reel getirisi fazla olursa o olacaktır. Ancak aynı teklifi veren iki firma arasında taraftar görüşü öne çıkabilir.
Yorum
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepumadan kurtuluyoruz ama kurtulma arifesinde uculamış formalardan almak lazım 1-2 tane
Yorum
-
besiktas Umbro ile olan anlasmasini 2010 yilina kadar uzatmis.
yaklasik 2 milyon $ ve 800 $'lik Forma, esofman v.s.
.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearakadaslar urunlerde kargo ucreti alınıyormu bilginiz varmı?
Yorum
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekadıköye akacam önce parayı bi doğrutalımbeyaz forma yapacam
da arkasına ne yazacam bi türlü karar veremiyorum çok alternatifim var ?
Yorum
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 tane formam var zaten emirhan yazan buna şu isimlerden birini yazdıracam da karar veremiyorum
"ölümüne" "zizil" "lefgali" "ziniya" tabi numara 61 olacak
Yorum
-
arkadaslar
resimdeki esofmandan aldım biraz once elime ulastı 48.75 ytl kalitesi pumadan beklenmiyecek kadar ii yanlız almayı dusunen arkdslar kendi bedeninden bir buyugunu dusunsunler cunku esofmanın kol ve bacak kısımları dar baya sanırım futbolcular için yapılmıs bir tasarım balet gibi oldumİstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R
Yorum
-
Kappa'nın Bremen'e yaptığı formalar gerçekten güzel. Yazılarının fontu diğer Kappa formalardan farklı ve oldukça hoş duruyor. Adidas şu an en güzel görüntüyü veren formaları üretiyor. Umbro'nu Beşiktaş'a yaptığı formalar, Puma'nın bize yaptığı formalardan iyi gözüküyor. Bir çok Anadolu kulübü Lotto giyindiği bize uygun olmaz. Nike formalar çok sade ve her kulübe aynı formayı boyayıp satıyorlar.
Bizim giyeceğimiz formalar bize özel olmalı bence. 40 yıllık kulübüz, hala klasik bir formamız yok. Bize bizim belirleyeceğimiz ve bundan sonra klasikleşecek formayı en iyi hangi firma üretirse o olmalı.
Ancak şu an herhangi bir klasik formamız olmadığı için, hangi firma olursa olsun Trabzonspor'un gerçek renklerinde ve taraftarın isteklerine hangi firma cevap verebiliyorsa ononla anlaşılmalı kanısındayım.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum