Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Looto olamaz! BMN Yoneticilier... lutfen birsey yapin!

Kappa...Nike...Adidas...TS Club...

o kadar!

Yorum

• İlk olarak Ibo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Puma ile anlasmamiz ne zaman bitiyor acaba? Haberi olan varmi?
      puma ile 3 yıllık anlaşma yapılmıştı 1 yıol daha var ama sanırım yönetim anlaşmayı bozacak.

Adı geçen markalar olacağına Ts Club olsun bizim olsun daha iyidir.
      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Arkadaşlar Parçalı olan formam geldi, bu fiyata kaçırmayın alın derim...ayrıca İlahi Ts Club çalışanları ismimi Çengiz olarak yazmışlar

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar Parçalı olan formam geldi, bu fiyata kaçırmayın alın derim...ayrıca İlahi Ts Club çalışanları ismimi Çengiz olarak yazmışlar
          Adın öyledir sen bilmiyosundur.

Yorum

• arkadaslar indirimden ikinci aldıgım urun biraz once elime ulastı bu capri gercekten cok guzel gerek kuması gerekse durusu fiyatta cok makul 17.50 ytl tavsiye ederim
            İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Persembe gunu 3 forma siparisi verdim daha gelmedi 2si bana biri kardesime

Yorum

• Puma olmasında hangi marka olursa olsun.Bu puma bize uğursuz geliyor.

Yorum

• Puma ile isimiz bu sene bitiyor sanirim ...

Yorum

• İlk olarak Gerrard tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Puma ile isimiz bu sene bitiyor sanirim ...
                    İnşallah da yerine hangi marka gelecek haberi olan var mı?
                    Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• İlk olarak BMN-ÜNAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İnşallah da yerine hangi marka gelecek haberi olan var mı?
                      Adidas...Nike... veya Kappa.. insallah kardesim lotto motto yok! oyle birsey olamaz!

Yorum

• İlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

arkadaslar indirimden ikinci aldıgım urun biraz once elime ulastı bu capri gercekten cok guzel gerek kuması gerekse durusu fiyatta cok makul 17.50 ytl tavsiye ederim
                        yazın 35 ytl ye almıştım.Gerçekten 17.50 çok iyi fiyat kaçırmayın derim.Naylanumsu kumaşı olmasına rağmen ter yapmıyor...

Mağazalarda fiyatların düşmediğini sadece internetten fiyatların indirildiğini duydum doğru mu acaba?
                        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Online satis sayfasina baktim.Iki tane pijama 100 YTL.Ayiptir yahu.Bu ulkede 100 YTL ye 1 ay mutfak gecindiren aileler var.

Yorum

• Bugün gittim kadıköye beyaz formayı almaya şimdi geldim ama alamadım

çünkü kadıköydeki ts clup'a klüpden indirim faksı gelmemiş eski fiyatta hala dedi bugün yazı bekliyorlarmış gelmemiş ama bugün yarın gelir dediler haftaya almaya gideceğim inşallah.
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Adidas yada Kappa diyorum başka bişi demiyorum bazı arkadaşlar nike yazmışlar nike'nin yaptığı güsel bi forma varmı ben hiç görmedim çok klasik şeyler hepsi yine sölüyorum !!

ADİDAS & KAPPA

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bugün gittim kadıköye beyaz formayı almaya şimdi geldim ama alamadım

çünkü kadıköydeki ts clup'a klüpden indirim faksı gelmemiş eski fiyatta hala dedi bugün yazı bekliyorlarmış gelmemiş ama bugün yarın gelir dediler haftaya almaya gideceğim inşallah.
                                hocam bırak bu mucadeleyi netten al hiç olmasa kulube direk gitsin paran bende anadolu yakasındayım cevizlideyim yapacagn sey cok basit yaa ugrasma kargoyla paşa gibi yolllanıor ayagına
                                İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X