Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fottyheadlines sitesinde bizim forma için birisi yorum yazmış şöyle diyor var mı bunun gerçeklik payı

UEFA son forma kurallarında çizgili takımların sırtı düz forma giymesini yasaklamadı mı?
    Temiz Lig Davamız Trabzonspor Sevdamız # 7 Oscar René Cardozo

Yorum

• abicim bu formanın güzelliğine kimsenin itiraz etmemesi gerekir.

vestel logosunun konumu/rengi eleştirilebilir, ama gerisi bence süper.

İlk olarak aras ustun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• Yorum

• beyaz formayı özledim
          İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yorum

• Sırttaki bordo zeminin üzerine numaraları mavi fontla yapmaları lazım ama yine beyaz olacak kesin
            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Her sene çubuklu forma çıkartılmasının manasını anlamıyorum. Formaların sunulduğu yılın modasına göre değişiklik göstermesi lazım, bir iki yıl çubuklu görmeyip çubukluyu özlememiz lazım ya da en azından çubuklu üzerinde bir yenilik lazım. Çubuğu kalınmış, inceymiş vs bunlar aynı yemeği ısıtıp ısıtıp önümüze sürmek gibi geliyor. Bu arada sızan çizimle forma değerlendirmek mantıklı değil. Bu resme bakıp forma iyi ya da kötü demek çok zor.
              "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• Mavi forma buysa şahane. Siyah forma dışında tatlı bir set geliyor sanırım...

Yorum

• İlk olarak HoScHaKaL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fottyheadlines sitesinde bizim forma için birisi yorum yazmış şöyle diyor var mı bunun gerçeklik payı

UEFA son forma kurallarında çizgili takımların sırtı düz forma giymesini yasaklamadı mı?
                  UEFA, 1 Haziran 2022 itibarıyla Ekipman Düzenlemeleri konusunda yeni döküman yayımlamış.

8.02 The dominant colour (or colours in the case of hooped, banded, striped or checked items) must be equally visible on the back and front of each item of playing attire, excluding the number zone on the back of shirts (see Paragraph 7.01(b)).
                  8.03 The colours used to create a hooped, banded, striped or checked shirt on the front must both be clearly visible on the back of the playing attire if the same pattern (e.g. stripes) is not used on the back of the playing shirt.
                  Bu maddelere göre dediğiniz gibi, formanın arkasının da çubuklu olmasını istiyor sanki.

https://documents.uefa.com/r/6QUjFvP...dV6g0ecePojHog
                  En son BatuhanB tarafından düzenlendi; 29.06.2022, 20:12.

Yorum

• 600 Lira olursa uygun olur bir Avrupa markasi icin.
                    Yagmurluk nasil 1700 Lira? 100 € yapiyor. En iyi markalarin yagmurluklari o paraya gelmiyor.

Yagmurluk ile kiyaslarsam Formalar 600 Lira Dan fazla olur

Yorum

• İlk olarak Furkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Her sene çubuklu forma çıkartılmasının manasını anlamıyorum. Formaların sunulduğu yılın modasına göre değişiklik göstermesi lazım, bir iki yıl çubuklu görmeyip çubukluyu özlememiz lazım ya da en azından çubuklu üzerinde bir yenilik lazım. Çubuğu kalınmış, inceymiş vs bunlar aynı yemeği ısıtıp ısıtıp önümüze sürmek gibi geliyor.
                      Trabzonspor çubukludur

Yorum

• Beşiktaş formaları da sızmış .
                        Bjk formaları baya baya bı kötü öyle böyle değil .

Ben bizim formaları çok beğendim .
                        Fiyat 350 TL olursa satış rekoru gelir
                        61

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Beşiktaş formaları da sızmış .
                          Bjk formaları baya baya bı kötü öyle böyle değil .

Ben bizim formaları çok beğendim .
                          Fiyat 350 TL olursa satış rekoru gelir
                          Çubuklu 600 lira olacak şekilde sızdı diğerleri de öyle olur

En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 29.06.2022, 21:54.

Yorum

• kargaların formalar iğrenç görünüyor kötü felan değil iğrenç
                            https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                            Eze eze 2021-2022.
                            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çubuklu 600 lira olacak şekilde sızdı diğerleri de öyle olur

besiktasin formalari baya kötü, resimlerde kumasida cok dandik görüniyor. Biz böyle forma cikarsaydik neler olurdu acaba..

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Formalar Trabzon'a ne zaman gelecek acaba?
                                Tanıtım çekimleri, ürün çekimleri, Kurban Bayramı geldi. Formalar satışa çıkmaya hazır olmalı.
                                Bilcee satış sitesine koyup kaldırdığına göre ürünler hazır aslında.
                                Tanıtım ve profesyonel çekim, şort çorap uyumu yıldız futbolcu üstünde duruşu çok önemli.
                                İki ucu bi ortası kalmış. Bekleyelim görelim.
                                Aynen. Cok merak ediyoruz. Ahhh birde Uzun Kollu olsa.

Uzun kollu jenrasyonu bitti herhalde.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X