Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Detaylar çok iyi gözüküyor eline sağlık arkadaşın. Ben olsam kulübün yerinde böyle başarılı emekler sarf eden arkadaşlara freelance çalışma imkanı sunardım. Ts club'ın da marka olarak daha üstüne düşünülmüş ve detaylı tasarımlara ihtiyacı var
    Sanırım ts ile alakası olmayan bir ekiple çalışıyorlar

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sanırım ts ile alakası olmayan bir ekiple çalışıyorlar
      Evet farkettim o yüzden freelance şeklinde olabilir diyorum çok yetenekli insan var. Ne kadar ekmek o kadar köfte şeklinde yani emek karşılığını bulsun

Kulüpten beklediğim radikal kararlardan birisi de ts club'ın baştan aşağı değişmesi. İyi satış yapıldı şampiyonluk üstüne ama çok daha fazlası olabilirdi
      En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 12.05.2022, 23:10.

Yorum

• Bizim renklerimize en çok çubuklu yakışıyor.

Astonvilla formalarını şahsen çok da beğenmiyorum, milletin de abarttığını düşünüyorum.

Yeter ki doğru renk ve tasarım yapılsın, çubuklu iyidir.

İlk olarak kadeng tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        cubukludan vazgecip aston villa modelini artik ana forma olarak kullansak, kac kisi destek verir acaba. bizim renklere en güzel uyan forma modeli.
        "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• Birinci formamız bence de her zaman çubuklu olmalı en yakışanı çubuklu beyaz şort kombiniyle. Şöyle yapılabilir birinci forma mavi ağırlıklı çubuklu ikinci forma bordo ağırlıklı Aston Villa modeli her sene bunlar üzerinde detaylar değiştirilerek setler çıkarılabilir. Normalde beyaz forma beğenmem ama yukarıda paylaşılan beyaz forma harika olmuş bence, hem sadeliğiyle hem de reklam ve numara fontlarının maviden bordoya geçişiyle mükemmel forma.

Yorum

Evet farkettim o yüzden freelance şeklinde olabilir diyorum çok yetenekli insan var. Ne kadar ekmek o kadar köfte şeklinde yani emek karşılığını bulsun

Kulüpten beklediğim radikal kararlardan birisi de ts club'ın baştan aşağı değişmesi. İyi satış yapıldı şampiyonluk üstüne ama çok daha fazlası olabilirdi
            Senelerdir bende bu umudu taşıyorum ama nafile... Saçma sapan tasarımlar saçma sapan fiyat politikası devam ediyor. Sürümden kazanmak yerine 2,3 satış yaparak kazanıyorlar. Bir kapşonlu 500 lira olmaz ya.. LC Waikiki 150'ye satıyor 500' e satıyorsun. Tamam ortada bir marka var ama 150'ye satılan yerde kar ediliyorsa sende 250 yaparsın kar ederin bizde gelir senden alırız.

Yorum

• Lacivert forma olasılığı var

Yorum

Lacivert forma olasılığı var
                Yeterince doymadık mı bu renge ya? Turuncu, su yeşili, yeşil... Niye perspektifi genişletmiyoruz.

Yorum

• Üstteki beyaz forma müthiş kere müthiş parası neyse alırım yeter ki aynısını yapsınlar... çubuklu da güzel.. aslında hepsi güzel ama beyazın bordo mâvi ayrıntıları falan çok çok iyi offfff dünyâ turuna çıkıp hava atmalık mina giyim a.ş
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ahahaha renge bak [emoji28][emoji28][emoji28]

Karabükspor forması giymiştik. Bakalım bu kimin forması olacak [emoji16]

Bu görüntü gerçek değilmiş. Şükür.

Yorum

Lacivert forma olasılığı var
                      Yukaridaki tasarimlardaki gibi farkli bir tasarimla 3.forma olarak olacaksa olur.

1.formayi lacivert kirmizi yapacaklarsa kapatsinlar komple tsclubi, gidip pazardan alalim aynisini.
                      30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                      8.KUŞATMA

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu görüntü gerçek değilmiş. Şükür.
                        macronun böyle bir kol kalıbı yok bildiğim kadarıyla

Yorum

• Yorum

Birazdan gelen bilgileri yazacağım Ulaş abiden

Yorum

• - Aşağıdakiler bilgiler karma bilgiler -

Şampiyonluk formasını Macron üretecek

Forma gelecek sezon içinde kullanılacak

Geçmişteki formaları andıran bir yapısı olacak ve üzerinde sonsuzluk işareti yer alacak

Formayı yüksek ihtimal yarın göreceğiz
                              En son trabzonsporkits tarafından düzenlendi; 13.05.2022, 20:18.

Yorum

• Bu akşam forma tanıtım videosu olasılığı var

Formanın sızdığı söyleniyor halı fotoğrafı görebiliriz
                                En son trabzonsporkits tarafından düzenlendi; 13.05.2022, 20:36.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X