İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanırım ts ile alakası olmayan bir ekiple çalışıyorlar
Kulüpten beklediğim radikal kararlardan birisi de ts club'ın baştan aşağı değişmesi. İyi satış yapıldı şampiyonluk üstüne ama çok daha fazlası olabilirdiEn son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 12.05.2022, 23:10.
Yorum
-
Bizim renklerimize en çok çubuklu yakışıyor.
Astonvilla formalarını şahsen çok da beğenmiyorum, milletin de abarttığını düşünüyorum.
Yeter ki doğru renk ve tasarım yapılsın, çubuklu iyidir.
İlk olarak kadeng tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecubukludan vazgecip aston villa modelini artik ana forma olarak kullansak, kac kisi destek verir acaba. bizim renklere en güzel uyan forma modeli."The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)
Yorum
-
Birinci formamız bence de her zaman çubuklu olmalı en yakışanı çubuklu beyaz şort kombiniyle. Şöyle yapılabilir birinci forma mavi ağırlıklı çubuklu ikinci forma bordo ağırlıklı Aston Villa modeli her sene bunlar üzerinde detaylar değiştirilerek setler çıkarılabilir. Normalde beyaz forma beğenmem ama yukarıda paylaşılan beyaz forma harika olmuş bence, hem sadeliğiyle hem de reklam ve numara fontlarının maviden bordoya geçişiyle mükemmel forma.
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet farkettim o yüzden freelance şeklinde olabilir diyorum çok yetenekli insan var. Ne kadar ekmek o kadar köfte şeklinde yani emek karşılığını bulsun
Kulüpten beklediğim radikal kararlardan birisi de ts club'ın baştan aşağı değişmesi. İyi satış yapıldı şampiyonluk üstüne ama çok daha fazlası olabilirdi
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLacivert forma olasılığı var
Yorum
-
Üstteki beyaz forma müthiş kere müthiş parası neyse alırım yeter ki aynısını yapsınlar... çubuklu da güzel.. aslında hepsi güzel ama beyazın bordo mâvi ayrıntıları falan çok çok iyi offfff dünyâ turuna çıkıp hava atmalık mina giyim a.şTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhahaha renge bak [emoji28][emoji28][emoji28]
Karabükspor forması giymiştik. Bakalım bu kimin forması olacak [emoji16]
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLacivert forma olasılığı var
1.formayi lacivert kirmizi yapacaklarsa kapatsinlar komple tsclubi, gidip pazardan alalim aynisini.30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
8.KUŞATMA
Yorum
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu görüntü gerçek değilmiş. Şükür.
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
- Aşağıdakiler bilgiler karma bilgiler -
Şampiyonluk formasını Macron üretecek
Forma gelecek sezon içinde kullanılacak
Geçmişteki formaları andıran bir yapısı olacak ve üzerinde sonsuzluk işareti yer alacak
Formayı yüksek ihtimal yarın göreceğizEn son trabzonsporkits tarafından düzenlendi; 13.05.2022, 20:18.
Yorum
-
Bu akşam forma tanıtım videosu olasılığı var
Formanın sızdığı söyleniyor halı fotoğrafı görebilirizEn son trabzonsporkits tarafından düzenlendi; 13.05.2022, 20:36.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum