Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eski logoyu kullanma fikri hoş, alternatif forma için düşünülmeli bence.
    İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Eski logoyu kullanma fikri hoş, alternatif forma için düşünülmeli bence.
      TFF farkli formalarda farkli logolar kullanmaya izin veriyor mu? Sanirim bu sezon Fener logosuz bir forma yapmisti ama iki farkli logo kullanmak yonetmelige aykiri midir bilmiyorum.. Gercekten cok sacma yonetmelikler var. Yazinin, numaralarin fontuna karismak tekduzelik yaratiyor. Ayrica genel olarak ligimizin estetik kaygisi sifir. Hala eski kupanin resmedildigi logo kullaniliyor mesela, macin oyuncusu/ayin oyuncusu odulleri yok, resmi twitter veya sosyal medya hesaplari yok, resmi web sitesi yok (TFFnin sitesi 2000lerden kalma duruyor)

Eski logo konusuna gelirsek, ying-yang benzeri bir havasi var, guzel. Bir sekilde degerlendirilmeli

Yorum

• Formalar 1 ay içerisinde çıkacak da hala göğüs sponsoru belirsiz..

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çok tatlı olmuş.

Çok iyi duruyor. 3.forma olarak müthiş olurdu. Ama böyle fontlar kullanmasınlar. Sonra lanet arial görünce insanların hevesi kursağında kalıyor.
          30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
          8.KUŞATMA

Yorum

• İlk olarak Burak Bıyıklı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çok iyi duruyor. 3.forma olarak müthiş olurdu. Ama böyle fontlar kullanmasınlar. Sonra lanet arial görünce insanların hevesi kursağında kalıyor.
            Avrupa turnuvalarında bulunuyorken ve kendimize has font kullanma imkanımız varken kullanmıyoruz. Gelecek sene o fontu bulup taraftar formalarına da işlemek iyi olurdu

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Avrupa turnuvalarında bulunuyorken ve kendimize has font kullanma imkanımız varken kullanmıyoruz. Gelecek sene o fontu bulup taraftar formalarına da işlemek iyi olurdu
              Aynen abi hadi ligde kullanamadın tff izin vermiyor da bari avrupada düzgün font kullanalım. Üstüne dediğin gibi taraftar olarak yazdırmaya çalışsan bile sadece arial yazıyorlar. Beni ne ilgilendiriyor federasyonun font kuralı ya.
              30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
              8.KUŞATMA

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                [ATTACH]21415[/ATTACH][ATTACH]21415[/ATTACH]
                Ben bunlara Fitim. Müthis görünüyorlar.
                *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• ÖZEL | Trabzonspor, 15 Mayıs Pazar günü oynanacak Altay karşılaşmasına şampiyonluk forması ile çıkacak.

Yorum

• kumaş macron gibi

Yorum

• Ahahaha renge bak [emoji28][emoji28][emoji28]

Karabükspor forması giymiştik. Bakalım bu kimin forması olacak [emoji16]

En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 11.05.2022, 15:37.
                      www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ahahaha renge bak [emoji28][emoji28][emoji28]

yıllarca böyle konular açılıp durdu böyle amatör çekimlere kafa yormaya gerek yok ışık faktörü olayı çok değiştiriyor

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yıllarca böyle konular açılıp durdu böyle amatör çekimlere kafa yormaya gerek yok ışık faktörü olayı çok değiştiriyor
                          Işıkla o rengin açık maviye dönebileceğini sanmıyorum ama inşallah güzel ve doğru renklerde bir forma olur.
                          www.x.com/zykmda

Yorum

• Umarım şampiyonluk forması cumartesi günü satışa sunulur.
                            YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• İlk olarak chener tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Umarım şampiyonluk forması cumartesi günü satışa sunulur.
                              forma ile altay maçı bilet işini birleştirebilirlerse güzel bir ilgi olacaktır
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ahahaha renge bak [emoji28][emoji28][emoji28]

Heyecanım kaçtı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X