Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Dünyada böyle forma yapan mı kaldı ya? Gaffurun pijaması ya. Ha bir de unutmadan, NET.
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]20550[/ATTACH]
lazionunki ts formasıymışTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Çubuklu forma muhteşem olmuş benim için 1.sırada.
Koyu forma da oldukça kaliteli ve şık bir forma aslında çubukludan da şık ancak benim için orjinal renklerimiz ve çubuklunun yeri her zaman farklıdır.
İlk gördüğümde aklıma 91 çubuklusu ve Lyon maçları gelmişti ve bire bir aynısı olmuş tabi doğru renklerin kullanılması geçen seneki fiyaskonun üzerine çok çok mühimdi ve bunu neyse ki yapmışlar.
Mavi forma için ise nötrüm bence vasat bir forma ama olsun diğer ikisi ile çıtayı oldukça yükseltmişler.
Tebrik ediyorum.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
165C89B3-47E3-43A8-8B4A-543491FBE1F6.jpg
394859C0-5275-4CEC-A81D-C74E4F43C023.jpg
Yakmışlar formaları.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilginç bir şekilde mavi forma gözüme gittikçe güzel görünmeye başladı
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetimdeki lacivert sevdalısı Puma ajanı kimdir de rehin aldı bizi 2 senedir?))
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu sekil olsa bin kat daha iyiydi... kimse kusura bakmasin turkuaz formamiz kötü, amatörlük akiyor her yerinden
Yorum
-
Yeni sezon formalarımız hayırlı olsun. Formaları canlı dokunmadan görerek yorum yapmayı isterim. Aston Villa tarzı dediğimiz parçalı formayı ne zaman göreceğiz bakalım.
Trabzonspor forması diyebileceğimiz bir modelimiz olmadı yıllardır. Asıl renklerimize kavuşmamız güzel. Üç forma arasında yine uyum sorunu var üçü de farklı sezon forması gibi. Mavi forma beyaz şort kullanımı güzel ama yaka bisiklet yaka olmalıydı. Bu hali ile 90lar uyarlaması durmuş. Lacivert forma sokakta da giyilir. Çubuklu eskiye gönderme ve uzun yıllar sonra mavi ağırlıklı giyeceğiz, beyaz şortla kombin olması güzel.
Üç formanın birbiri ile uyumlu olmasını ve en az birinin bisiklet yaka olmasını isterdim. İdman ürünlerini de bekleyelim bakalım neler çıkacak.
Şu saate kadar sızdırılmaması da başarı.
Sahada futbolcuların üzerinde başarılarla süslenince gözümüze gittikçe güzel görünecek.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum