Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Bilgehan Tokal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Abi hastasıyım böyle yorumların. Beğenmedim de geç. Amatörlük akıyormuş hahahahah.
    Yorumunu beğenmedim de geç; eleştirmek yasaksa sen niye eleştireni eleştiriyorsun?
    Naber?

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      on numara klas duruyor hiç sesini çikarma aga neyini begenmiyorsun ))
      Altertatif olarak kullanılacak renklerin, asli renklerin yakın türevlerinden seçilmemesi gerektiğini düşünüyorum; otantik yapıyı bozuyorlar çünkü. Kırmızı ve lacivert hiçbir şekilde bizim formamıza bulaşmamalı.
      Naber?

Yorum

• Belki önceden yazılmış olabilir ama bulamadım, o yüzden sorayım dedim. Renktaşlar, bir formadan veya kulübümüze ilgili herhangi bir Macron ürünü satışından kasamıza ne kadar kalıyor? Bilgisi olan var mı?

Yorum

• Bu formalarla fifa da kariyer oynamak ne gider varya, bu seneki karabük formaları yüzünden ağız tadıyla kariyer yapamadık Trabzonsporumla

Yorum

• İlk olarak recdodo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Belki önceden yazılmış olabilir ama bulamadım, o yüzden sorayım dedim. Renktaşlar, bir formadan veya kulübümüze ilgili herhangi bir Macron ürünü satışından kasamıza ne kadar kalıyor? Bilgisi olan var mı?
            %30 civarındadır.

Yorum

• İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu formalarla fifa da kariyer oynamak ne gider varya, bu seneki karabük formaları yüzünden ağız tadıyla kariyer yapamadık Trabzonsporumla
              Fifa oyununda 3 Istanbullu geline 3 Forma eklenip Kaleci Formaları bile orijinal oluyor. Bizim kaleci forması diger Anadolu kulüpleri gibi standart oyun içi forma oluyor hep. FIFA 21 de Bileğimizin hakkıyla kazandığımız Türk Bayrağını bile eklemediler.
              Konusu burası değil ama Fifa oyununda bile aşırı bir Fener lobisi mevcut. Ünlü fifacı fenerli youtuberler var bilgi ve tavsiye veren. Birileri ilgilenmeli bu meseleyle. Ötekilestirilmek koyuyor.
              *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
              ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• 99/00 vs 21/22 yakası da benziyor bu model bilinçli şekilde mi seçildi acaba

Yorum

• İlk olarak jönts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  %30 civarındadır.
                  Eğer böyleyse gayet iyi bir miktar...

Yorum

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yorumunu beğenmedim de geç; eleştirmek yasaksa sen niye eleştireni eleştiriyorsun?
                    Eleştiri yapmak ile birilerini amatörlük ile suçlamak çok farklı şeyler. Şöyle yapsaydım dediğiniz doğru olurdu: "Hahaha amatörlük akıyormuş. Hastayım böyle yorumlara. Yorumunuza bakın ilkokullu yorumu.".

Yorum

• İlk olarak wakaeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

99/00 vs 21/22 yakası da benziyor bu model bilinçli şekilde mi seçildi acaba
                      LZ19204.jpg

Aslında direk bu formanın biraz daha kötü bir uygulaması yine de iyi duruyor

Yorum

• bana mı öyle geliyor yoksa bizim formalardaki logomuz fazla mı büyük. biraz daha küçük, minimal olsa daha iyi olmaz mı? hatta bana kalsa logoyu değiştiririm o ayrı

Yorum

• İlk olarak Bilgehan Tokal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Eleştiri yapmak ile birilerini amatörlük ile suçlamak çok farklı şeyler. Şöyle yapsaydım dediğiniz doğru olurdu: "Hahaha amatörlük akıyormuş. Hastayım böyle yorumlara. Yorumunuza bakın ilkokullu yorumu.".
                          Hastasıyım kendisiyle çelişmekten haz alan insanların. Sorunu beğenmedim de geç, neyin teknikalitisindesin?
                          Naber?

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yeni sezon formalarımız hayırlı olsun. Formaları canlı dokunmadan görerek yorum yapmayı isterim. Aston Villa tarzı dediğimiz parçalı formayı ne zaman göreceğiz bakalım.
                            Trabzonspor forması diyebileceğimiz bir modelimiz olmadı yıllardır. Asıl renklerimize kavuşmamız güzel. Üç forma arasında yine uyum sorunu var üçü de farklı sezon forması gibi. Mavi forma beyaz şort kullanımı güzel ama yaka bisiklet yaka olmalıydı. Bu hali ile 90lar uyarlaması durmuş. Lacivert forma sokakta da giyilir. Çubuklu eskiye gönderme ve uzun yıllar sonra mavi ağırlıklı giyeceğiz, beyaz şortla kombin olması güzel.

Üç formanın birbiri ile uyumlu olmasını ve en az birinin bisiklet yaka olmasını isterdim. İdman ürünlerini de bekleyelim bakalım neler çıkacak.

Şu saate kadar sızdırılmaması da başarı.

Sahada futbolcuların üzerinde başarılarla süslenince gözümüze gittikçe güzel görünecek.
                            şu villa formasının standart olması gerektiğini yıllarca anlatamadık

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Anlatamayacağız da !!!!

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bilmediğim için soruyorum . Kongre üyelerinin seçim zamanlarında söz alma hakkı varmıdır. Varsa bunu orada dile getirmek gerekli bence . Yada bir organizasyon yapalım BMN olarak. Mail yağmuruna tutalım kulübü . Her ay düzenli mail atalım. burada yöneticilerin mail adresi olan arkadaşlarda vardır . Onlar da yöneticilere atsınlar kulübü ekleyerek . bıktıralım lanet olsun desinler. usansınlar . yeter tama yaptıralımda bitsin bu desinler i
                                Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X