İlk olarak Bilgehan Tokal tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleon numara klas duruyor hiç sesini çikarma aga neyini begenmiyorsun))
Naber?
Yorum
-
İlk olarak recdodo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelki önceden yazılmış olabilir ama bulamadım, o yüzden sorayım dedim. Renktaşlar, bir formadan veya kulübümüze ilgili herhangi bir Macron ürünü satışından kasamıza ne kadar kalıyor? Bilgisi olan var mı?
Yorum
-
İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu formalarla fifa da kariyer oynamak ne gider varya, bu seneki karabük formaları yüzünden ağız tadıyla kariyer yapamadık Trabzonsporumla
Konusu burası değil ama Fifa oyununda bile aşırı bir Fener lobisi mevcut. Ünlü fifacı fenerli youtuberler var bilgi ve tavsiye veren. Birileri ilgilenmeli bu meseleyle. Ötekilestirilmek koyuyor.*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
Yorum
-
İlk olarak jönts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle%30 civarındadır.
Yorum
-
İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYorumunu beğenmedim de geç; eleştirmek yasaksa sen niye eleştireni eleştiriyorsun?
Yorum
-
İlk olarak wakaeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
99/00 vs 21/22 yakası da benziyor bu model bilinçli şekilde mi seçildi acaba
Aslında direk bu formanın biraz daha kötü bir uygulaması yine de iyi duruyor
Yorum
-
İlk olarak Bilgehan Tokal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEleştiri yapmak ile birilerini amatörlük ile suçlamak çok farklı şeyler. Şöyle yapsaydım dediğiniz doğru olurdu: "Hahaha amatörlük akıyormuş. Hastayım böyle yorumlara. Yorumunuza bakın ilkokullu yorumu.".Naber?
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni sezon formalarımız hayırlı olsun. Formaları canlı dokunmadan görerek yorum yapmayı isterim. Aston Villa tarzı dediğimiz parçalı formayı ne zaman göreceğiz bakalım.
Trabzonspor forması diyebileceğimiz bir modelimiz olmadı yıllardır. Asıl renklerimize kavuşmamız güzel. Üç forma arasında yine uyum sorunu var üçü de farklı sezon forması gibi. Mavi forma beyaz şort kullanımı güzel ama yaka bisiklet yaka olmalıydı. Bu hali ile 90lar uyarlaması durmuş. Lacivert forma sokakta da giyilir. Çubuklu eskiye gönderme ve uzun yıllar sonra mavi ağırlıklı giyeceğiz, beyaz şortla kombin olması güzel.
Üç formanın birbiri ile uyumlu olmasını ve en az birinin bisiklet yaka olmasını isterdim. İdman ürünlerini de bekleyelim bakalım neler çıkacak.
Şu saate kadar sızdırılmaması da başarı.
Sahada futbolcuların üzerinde başarılarla süslenince gözümüze gittikçe güzel görünecek.
Yorum
-
İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu villa formasının standart olması gerektiğini yıllarca anlatamadık
Yorum
-
İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu villa formasının standart olması gerektiğini yıllarca anlatamadıkBiz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum