Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kulübün renklerini bilmediklerini söylüyorduk, kontrastı & karşıtlığı filân da bilmiyorlarmış. Blade Runner, Climax gibi intibâlar bırakıyor forma tanıtımımız, Gaspar Noé çok sevmiştir.

Yorum

• İlk olarak Sezgin Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yaşınız itibari ile olaya daha hakim olabilirsiniz...Geçtiğimiz senelerce TS clupda klasik efsane forma şeklinde satılan forma bu.
      O da bir hataydı işte maalesef. Klasik forma seti çok ayrı bir şey. Aston Villa ya da hadi çubuklu diyelim. Bunlar klasik olabilir ama parçalı forma gs ile özdeşleşmiş bir model. Bak ne güzel yazıyoruz, adamların kendileriyle özdeşleşmiş forma biçimi var. Rengi geçtim...

Yorum

• 1 copy.jpg

Bir fikir versin diye şortları kabaca renklendirdim.

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kulübün renklerini bilmediklerini söylüyorduk, kontrastı & karşıtlığı filân da bilmiyorlarmış. Blade Runner, Climax gibi intibâlar bırakıyor forma tanıtımımız, Gaspar Noé çok sevmiştir.
          Başkan bi sen biliyorsun kulübün renklerini.
          2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

• İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            [ATTACH]19024[/ATTACH]

Bir fikir versin diye şortları kabaca renklendirdim.
            Mavi ve bordo konc da ekleyebilir misin lütfen?
            Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Okuma yazma bilen herkes kulübün renklerini öğrenebilir. Zor değil. Ha bir de internet lazım.
              İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Formayı felan bırakın kayıtlı kuyutlu logoyu bile değiştiriyorlar. Köy derneğiyiz ya anasını satayım.
              Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
              FIRTINAİHTİLALEFSANE
              we the north

Yorum

• Beyaz formada beyazın tonu yanlış..

Yorum

• beyaz rengi bu kulübün başına bela eden kimse saygıyla anıyorum kendisini. kefen icinde dolaşıyor futbolcularımız Allah razı olsun.

Yorum

• Doğrusu ben bu konuda değişikliği pek sevmiyorum. Kulüplerin alışıldık tanınır formaları olmalı diye düşünüyorum. Fenerin ince çubuklusu bizde çirkin durur mesela. Ama kalın çubuk güzel. Forma renkleri bordo ve mavidir. Bu mavi açık olur bir ton koyusu olur ama turkuaz olmaz lacivert olmaz. Bordosu da kırmızı olmaz. İkinci forma salt bordo veya mavi olur. Üçüncü forması ise o seneye özel bir renk olur ki buna kimse itiraz etmez zaten. Kaliteli olduktan sonra üçüncü forma turuncu da olur beyaz da siyah da. Bana açıkçası hiç özen gösterilmemiş gibi geldi. Yanılıyor da olabilirim elbette futbolcuların üzerinde de görmek gerek.
                    OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• ...
                      En son lazminator61 tarafından düzenlendi; 29.07.2020, 14:09.

Yorum

• İlk olarak Oğuz B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Siteden kurumsal kimlik şovunu kaldırsınlar bari. Yöneticinin göz zevkine göre renk tutturuyoruz. Olacak iş değil.
                        Kisaca Bordo mavi 18 19 daki formanin cubuklari ile oynayip her sezon olmali. Goze en hos gelen de budur. Ama 17 18 deki cok koyuydu. 16 17 deki guzel 18 19 daki mukemmeldi.

Yorum

• Çok utanıyorum çok

IMG_20200729_142443.jpg

Yorum

• Mavinin tonu konusunda çok tutucu değilim ama bordoyu açmaya gerek yoktu. Bordo sağlam kalmali, kirmiziya çalmamali, bütün ağirlik gidiyor.

Yorum

• Siz adamı gömersiniz ya. Ne ara buldunuz

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Çok utanıyorum çok

[ATTACH]19025[/ATTACH]
                                rezalet

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X