Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fotonun üstüne tıklayıp açtıktan sonra büyütüp öyle bakın.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Fotonun üstüne tıklayıp açtıktan sonra büyütüp öyle bakın.
      Yok ya.

Dünyada böyle forma yapan mı kaldı ya? Gaffurun pijaması ya. Ha bir de unutmadan, NET.

Yorum

• trabzonspor_un_eski_yildizi_cambell_dan_taraftara_mesaj_h301139_ad3dd.jpg
        lazionunki ts formasıymış

Yorum

• Formalar güzel ama şu detaylara artık önem verilsin
          Armadaki yıldızın büyük yapılması için meclis kararı mı bekleniyor!!!

Şu yıldızı büyük yapın
          Ne saçma işleriniz var!

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            [ATTACH]20550[/ATTACH]
            lazionunki ts formasıymış
            bu sekil olsa bin kat daha iyiydi... kimse kusura bakmasin turkuaz formamiz kötü, amatörlük akiyor her yerinden
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Çubuklu forma muhteşem olmuş benim için 1.sırada.

Koyu forma da oldukça kaliteli ve şık bir forma aslında çubukludan da şık ancak benim için orjinal renklerimiz ve çubuklunun yeri her zaman farklıdır.

İlk gördüğümde aklıma 91 çubuklusu ve Lyon maçları gelmişti ve bire bir aynısı olmuş tabi doğru renklerin kullanılması geçen seneki fiyaskonun üzerine çok çok mühimdi ve bunu neyse ki yapmışlar.

Mavi forma için ise nötrüm bence vasat bir forma ama olsun diğer ikisi ile çıtayı oldukça yükseltmişler.

Tebrik ediyorum.
              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• 165C89B3-47E3-43A8-8B4A-543491FBE1F6.jpg

394859C0-5275-4CEC-A81D-C74E4F43C023.jpg

Yakmışlar formaları.
                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• ilginç bir şekilde mavi forma gözüme gittikçe güzel görünmeye başladı
                  OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ilginç bir şekilde mavi forma gözüme gittikçe güzel görünmeye başladı
                    Herkese aynısı oluyor.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Mavi formanın beyaz kısımlarının çerçeve şeridi bordo olsaymış çok iyi durabilirmiş. Niye o detayı atlamışlar anlamadım. Çok yazık olmuş.
                      #TRABZONSPOR#

Yorum

• Yönetimdeki lacivert sevdalısı Puma ajanı kimdir de rehin aldı bizi 2 senedir?
                        Naber?

Yorum

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yönetimdeki lacivert sevdalısı Puma ajanı kimdir de rehin aldı bizi 2 senedir?
                          on numara klas duruyor hiç sesini çikarma aga neyini begenmiyorsun ))
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu sekil olsa bin kat daha iyiydi... kimse kusura bakmasin turkuaz formamiz kötü, amatörlük akiyor her yerinden
                            Abi hastasıyım böyle yorumların. Beğenmedim de geç. Amatörlük akıyormuş hahahahah.

Yorum

• formalar yine on numara, macronla kesinlikle devam etmemiz lazimiz.

Adidas, Nike yikim olur, istemiyorum

Yorum

• Yeni sezon formalarımız hayırlı olsun. Formaları canlı dokunmadan görerek yorum yapmayı isterim. Aston Villa tarzı dediğimiz parçalı formayı ne zaman göreceğiz bakalım.
                                Trabzonspor forması diyebileceğimiz bir modelimiz olmadı yıllardır. Asıl renklerimize kavuşmamız güzel. Üç forma arasında yine uyum sorunu var üçü de farklı sezon forması gibi. Mavi forma beyaz şort kullanımı güzel ama yaka bisiklet yaka olmalıydı. Bu hali ile 90lar uyarlaması durmuş. Lacivert forma sokakta da giyilir. Çubuklu eskiye gönderme ve uzun yıllar sonra mavi ağırlıklı giyeceğiz, beyaz şortla kombin olması güzel.

Üç formanın birbiri ile uyumlu olmasını ve en az birinin bisiklet yaka olmasını isterdim. İdman ürünlerini de bekleyelim bakalım neler çıkacak.

Şu saate kadar sızdırılmaması da başarı.

Sahada futbolcuların üzerinde başarılarla süslenince gözümüze gittikçe güzel görünecek.
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X