Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Birde Hüseyini giydigi spor ayakkabilarini dikkatli bakin. Trabzonsporun resmi sponsoru Nike ise Adidas ayakkabisi giyinmek cok ayip bence.

Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• Hakikaten bu çok komik, Nike firmasından bir yönetici uyarmadı mı hala yönetimi merak ediyorum...

Yorum

• gülüyorum ya bune allah aşkına tamam sezon başında söyledilerde bu kadar çocuksu olmamalı
        SÜRMENELİ MEHMET...

Yorum

• vay be başlık bile genelden taşınmış..gör nike gör )

Yorum

• Çok acemi bir sponsor çalışmamız var.
            En son Dursun Kaplan tarafından düzenlendi; 24.01.2009, 14:02.
            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• arkadaslar yeni resmi sitede şimdi gordum bence kotu olmus
              bence cubuklu formayı daha cok seviyoruz
              mesela bence portonun forması gibi olmalı
              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
              Elazığ'lı.

Yorum

• Açıkçası Serkan'ın pembe fontta sunduğu tanıtımdan sonra, bunu bir adım olarak görüyorum. Ama eksikleri dillendirdikçe, eleştirdikçe, daha kalitelilerini yapacaklardır. Buna inancım sonsuz. Sadece bir şey çok merak ettim acaba bu gölge neyin gölgesi??

Yorum

• sis olması lazım onun

Yorum

• İlk olarak m@rdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Selami kumaşın 1. kalite olmadığına nasıl kanaat getirdin ?

Bu yeni parçalı formada kullanılan kumaşlar Nike dri fit teknolojisi ile elde edilen kumaşlar değil mi? Neye dayanarak kalite sınıflandırması yaptığını merak ettim.
                    Kumaşı turuncu formayla aynı, bende de turuncu forma var

Karşılaştırmayı Barcelona, Juventus gibi takımların formalarıyla karşılaştırdım..
                    www.twitter.com/SDanismaz
                    Gugudali..
                    Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Göğüsteki avea yazısı bordo veya mavi lsa formarengi ile çakışmasın diye alta farklı bir renk koyulabilirdi. ama yazı beyaz hem mavinin hemde bordonun üzerinde rahatça olabilir. ayrıcasu eldeki (ki öyle söylendi - yanlış okumadı isem) yapıştırmaları bitireceğiz diye formaları harcamanın manası ne onları kulan başka ürünlerde.

Yorum

• en kralı beyaz formamız
                        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                        Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak ruudroam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaslar yeni resmi sitede şimdi gordum bence kotu olmus
                          bence cubuklu formayı daha cok seviyoruz
                          mesela bence portonun forması gibi olmalı
                          ya şu nike amlemiyle portonun armasının arasındaki fark ne yaww . hemde maç esnasındaki bi foto galiba bu. demek sade bizde olmuyomus
                          TRABZONSPOR
                          Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
                          Mesut Keleş (19)

Yorum

• Bu parçalı formanın uzun kollu olanı var mı acaba..

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Açıkçası Serkan'ın pembe fontta sunduğu tanıtımdan sonra, bunu bir adım olarak görüyorum. Ama eksikleri dillendirdikçe, eleştirdikçe, daha kalitelilerini yapacaklardır. Buna inancım sonsuz. Sadece bir şey çok merak ettim acaba bu gölge neyin gölgesi??

Sponsor Nike
                              Hüseyin'in ayakkabilari adidas

.
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Doğru renk kombinasyonunu seçmek önemli, kışın yağmur çamuru düşünerek
                                bordo şort giymek daha avantajlı. Giyilen forma modeli ve rengiyle uyumu sağlayacak renkler kullanılmalı. Bu söylediklerime çoraplar da dahil.

Hasan Yavuz'un tespitlerine de katıldığımı ifade edeyim.

Avrupada Şampiyonlar Liginde veya Uefa'da mücadele edip başarı gösterince dünyanın futbol vitrinine çıkmış oluyorsun.

Büyüklüğün ölçüsü o başkalarına göre.

Bu gerçek Trabzonspor'un büyük camia ve takım olduğu gerçeği ile çelişmiyor. Endüstriyel futbolda yerinizi almanız için 'marka' olmanız gerekiyor.

O yollardan geçebilirsek, oynadığımız PES veya FIFA oyunlarında işte o zaman istediğimiz gibi forma modellerimizi ve futbolcularımızı görme şansımız olacak ve biz istemesek de bize özel formalar yapılacak.

Fakat bunlar bir anda olmuyor. Hele belli bir yol almışken, yıkıp yeniden yapmaya çalışmakla hiç olmuyor.

Sabır + istikrar = başarı.
                                Abi cizimlerini her zman zevkle takip ediyorum ama eleştirmeden de gecemiyecegim.

Renk konbinasyonu bizim renklerimiz değil,yıllardır dert yandıgımız renk cümbüşünü bi tasarımcı olarak sen yapma bari

Renkler : Koyu Bordo - Açık Mavi
                                En son lazrail_ts tarafından düzenlendi; 24.01.2009, 15:16.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X