Açıkçası Serkan'ın pembe fontta sunduğu tanıtımdan sonra, bunu bir adım olarak görüyorum. Ama eksikleri dillendirdikçe, eleştirdikçe, daha kalitelilerini yapacaklardır. Buna inancım sonsuz. Sadece bir şey çok merak ettim acaba bu gölge neyin gölgesi??
Selami kumaşın 1. kalite olmadığına nasıl kanaat getirdin ?
Bu yeni parçalı formada kullanılan kumaşlar Nike dri fit teknolojisi ile elde edilen kumaşlar değil mi? Neye dayanarak kalite sınıflandırması yaptığını merak ettim.
Kumaşı turuncu formayla aynı, bende de turuncu forma var
Karşılaştırmayı Barcelona, Juventus gibi takımların formalarıyla karşılaştırdım..
Göğüsteki avea yazısı bordo veya mavi lsa formarengi ile çakışmasın diye alta farklı bir renk koyulabilirdi. ama yazı beyaz hem mavinin hemde bordonun üzerinde rahatça olabilir. ayrıcasu eldeki (ki öyle söylendi - yanlış okumadı isem) yapıştırmaları bitireceğiz diye formaları harcamanın manası ne onları kulan başka ürünlerde.
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
Açıkçası Serkan'ın pembe fontta sunduğu tanıtımdan sonra, bunu bir adım olarak görüyorum. Ama eksikleri dillendirdikçe, eleştirdikçe, daha kalitelilerini yapacaklardır. Buna inancım sonsuz. Sadece bir şey çok merak ettim acaba bu gölge neyin gölgesi??
Sponsor Nike
Hüseyin'in ayakkabilari adidas
.
* * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Doğru renk kombinasyonunu seçmek önemli, kışın yağmur çamuru düşünerek
bordo şort giymek daha avantajlı. Giyilen forma modeli ve rengiyle uyumu sağlayacak renkler kullanılmalı. Bu söylediklerime çoraplar da dahil.
Hasan Yavuz'un tespitlerine de katıldığımı ifade edeyim.
Avrupada Şampiyonlar Liginde veya Uefa'da mücadele edip başarı gösterince dünyanın futbol vitrinine çıkmış oluyorsun.
Büyüklüğün ölçüsü o başkalarına göre.
Bu gerçek Trabzonspor'un büyük camia ve takım olduğu gerçeği ile çelişmiyor. Endüstriyel futbolda yerinizi almanız için 'marka' olmanız gerekiyor.
O yollardan geçebilirsek, oynadığımız PES veya FIFA oyunlarında işte o zaman istediğimiz gibi forma modellerimizi ve futbolcularımızı görme şansımız olacak ve biz istemesek de bize özel formalar yapılacak.
Fakat bunlar bir anda olmuyor. Hele belli bir yol almışken, yıkıp yeniden yapmaya çalışmakla hiç olmuyor.
Sabır + istikrar = başarı.
Abi cizimlerini her zman zevkle takip ediyorum ama eleştirmeden de gecemiyecegim.
Renk konbinasyonu bizim renklerimiz değil,yıllardır dert yandıgımız renk cümbüşünü bi tasarımcı olarak sen yapma bari
Renkler : Koyu Bordo - Açık Mavi
En son lazrail_ts tarafından düzenlendi; 24.01.2009, 15:16.
Yorum