Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    belki size derdimi böyle anlatabilirim
    nikein yeni sezon koleksiyonu iste burda var

Personalized With Name, Number And Custom Artwork. Order Now.

bizim su an kullandimiz gecen sezonun standart kolleksiyondan
    Anlasma gec yapildigindan dolayi bize özel tasarimi yetistiremedi Nike. Bu yüzden bize özel tasarim seneye yapilacak. Bu sene de standart koleksiyondan formalar üretilecek. Umarim aciklayici olmustur.
    "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
    "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
    Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Anlasma gec yapildigindan dolayi bize özel tasarimi yetistiremedi Nike. Bu yüzden bize özel tasarim seneye yapilacak. Bu sene de standart koleksiyondan formalar üretilecek. Umarim aciklayici olmustur.
      evet yeterince açıklayıcı.haznedardaki Tsclup ın sahibide aynen böyle söyledi.TS yeözel asıl formalar seneye çıkacakmış.

Yorum

• İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sorunun cevabına daha önceki sayfalarda yer vermiştim
        tşkler kaçırmışım
        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
        Ali Kemal Denizci

Yorum

• evt evt evt evt evt evt

İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Forma alınmasının önemli nedenlerinden biri de takıma destek olmaktır.

Yok armasıymış, yok formasıymış, yok amblemiymiş. Artı en çok ta merak ettiğim konu acaba bunu tartışan arkadaşlar bir sezonda kaç tane forma alırlar.

Her sene düzenli olarak formasını alanlarda ses yok, ama almayanlar kalite kontrolü yapıyor!!. Kombinede de böyle değilmiydi? Kombine alanlarda çıt yoktu, almayanlar sabaha kadar Trabzonsporun ne kadar kazandığını hesaplardı!!

Öpmeye niyetiniz yok, bırakın yanağımızın ne tarafta olduğunu.

Bilsem ki o formayı Nıke çadır bezinden üretecek, ben alacağım. Sizde almayacağınıza göre fazla düşünmeyin bizi!

cafer abi doğru söylüyor formanı kalitesinin ne önemi var anlamıyorum arkadaşlar bizim bir amaçımız var oda trabzonsporumuzu en üstlerde görmek başka birşey yok onun için forma la kombine ne bulursan al bırakma hiç birşey ulannnn
          Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• Başlığı çok gerilerden bu yana bi gözden geçirdim ve gördüm ki epey bi mevzu tartışılmış.
            Bana göre bu tartışmalar bile NIKE'ın büyüklüğünden ve Trabzonsporumuza sponsor olarak bizlerde yarattığı heyecandan kaynaklanıyor.Açıkcası ben yıllardır o büyük kulüplerin ve ünlü futbolcuların üzerinde görüp gıpta ile bakatığım formaları bizim renklerimizde ve bizim oyuncularımızın üzerinde göreceğim için oldukça heyecanlıyım ama bu heyecanı yaşarken şunu atlamıyorum; NIKE ile yapılan anlaşmanın imzası kurumadı neredeyse ve adamlar yaptıkları açıklamada bu sezon için varolan tasarımları kullanacaklarını ancak daha sonraki yıllarda bize özel tasarımlarda yapılacağını söylediler.Israrla bunu görmezden gelerek burada teşhir edilen formaların geçen yılın modelleri olduğunu söyleyip sponsor firmaya yüklenmek çok anlamsız bir davranış.Tabii ki yapılan her formayı beğenmek zorunda değiliz.Mesela bende bisiklet yaka mavi formayı pek beğenmedim ama bu benim bisiklet yaka formayı sevmememden kaynaklanan bi durum.Yani kalkıpta bu model geçen yılın,ikinci kalite,kolunda şu işaret,şurasında bu var falan gibi şeyler yazıp tabir-i caizse küstüm oynamıyorum havasına girmek yanlış diye düşünüyorum.
            Antrenman malzemeleri içinde bu geçerli.İlk gördüğümüz malzemeler için öyle yorumlar var ki şaşırmamak elde değil gerçekten.Herşey ortadayken,gözün gördüğünü aklın inkarı neden diye düşünmeden edemiyorum.Anterenman tişörtündeki mavi bizim mavi değilmiş.E zaten bu antrenman malzemesi.Çok anormal bi durum değil.Logomuz ve reklamlarında NIKE tarafından değil burada yapıştırıldığı açıkken bu mevzularda kıyamet koparmanında gereği yok.Bazı arkadaşların stres atmak,deşarj olmak adına forumun kullandığını düşünüyorum bazen ama dedimya bunlar NIKE gibi bir dünya markasının Trabzonsporumuza sponsor olmasından duyduğumuz heyecandan kaynaklanıyor diye düşünüyorum.
            Son olarak afs abimizin dediği gibi birkaç gün daha sabredip fomalar çıktığında TS-Club'a giderek formaların nasıl göründüğünü kendi gözlerimiz ve ellerimizle kontrol edelim ve eleştirilecek bir yanları varsa o zaman eleştirelim.En azından varolan bişeyi eleştirmiş oluruz...

Yorum

• İlk olarak telkombe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Başlığı çok gerilerden bu yana bi gözden geçirdim ve gördüm ki epey bi mevzu tartışılmış.
              Bana göre bu tartışmalar bile NIKE'ın büyüklüğünden ve Trabzonsporumuza sponsor olarak bizlerde yarattığı heyecandan kaynaklanıyor.Açıkcası ben yıllardır o büyük kulüplerin ve ünlü futbolcuların üzerinde görüp gıpta ile bakatığım formaları bizim renklerimizde ve bizim oyuncularımızın üzerinde göreceğim için oldukça heyecanlıyım ama bu heyecanı yaşarken şunu atlamıyorum; NIKE ile yapılan anlaşmanın imzası kurumadı neredeyse ve adamlar yaptıkları açıklamada bu sezon için varolan tasarımları kullanacaklarını ancak daha sonraki yıllarda bize özel tasarımlarda yapılacağını söylediler.Israrla bunu görmezden gelerek burada teşhir edilen formaların geçen yılın modelleri olduğunu söyleyip sponsor firmaya yüklenmek çok anlamsız bir davranış.Tabii ki yapılan her formayı beğenmek zorunda değiliz.Mesela bende bisiklet yaka mavi formayı pek beğenmedim ama bu benim bisiklet yaka formayı sevmememden kaynaklanan bi durum.Yani kalkıpta bu model geçen yılın,ikinci kalite,kolunda şu işaret,şurasında bu var falan gibi şeyler yazıp tabir-i caizse küstüm oynamıyorum havasına girmek yanlış diye düşünüyorum.
              Antrenman malzemeleri içinde bu geçerli.İlk gördüğümüz malzemeler için öyle yorumlar var ki şaşırmamak elde değil gerçekten.Herşey ortadayken,gözün gördüğünü aklın inkarı neden diye düşünmeden edemiyorum.Anterenman tişörtündeki mavi bizim mavi değilmiş.E zaten bu antrenman malzemesi.Çok anormal bi durum değil.Logomuz ve reklamlarında NIKE tarafından değil burada yapıştırıldığı açıkken bu mevzularda kıyamet koparmanında gereği yok.Bazı arkadaşların stres atmak,deşarj olmak adına forumun kullandığını düşünüyorum bazen ama dedimya bunlar NIKE gibi bir dünya markasının Trabzonsporumuza sponsor olmasından duyduğumuz heyecandan kaynaklanıyor diye düşünüyorum.
              Son olarak afs abimizin dediği gibi birkaç gün daha sabredip fomalar çıktığında TS-Club'a giderek formaların nasıl göründüğünü kendi gözlerimiz ve ellerimizle kontrol edelim ve eleştirilecek bir yanları varsa o zaman eleştirelim.En azından varolan bişeyi eleştirmiş oluruz...
              çok güzel söledin katılıyorum
              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
              Ali Kemal Denizci

Yorum

• 100bin forma hayal gibi.zaten tsclup yaptığı olağanüstü indirimle hemen hemen herkesin sırtına bir forma giydirdi.nıke satın alma bilinçli taraftarın yapacağı bir iş artık.bence 10bin dahi iyi bir sayı.

Yorum

• olimpiyat stadında yapılacak açılış maçında yeni ürünlerin olduğu bir stand açılırsa epey bir forma gider...
                  nike mağazalarıda pazarlama açısından önemli bi yere sahip...onlarında kullanılması lazım..
                  .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    olimpiyat stadında yapılacak açılış maçında yeni ürünlerin olduğu bir stand açılırsa epey bir forma gider...
                    nike mağazalarıda pazarlama açısından önemli bi yere sahip...onlarında kullanılması lazım..

Ben Formalarimizin bütün Nike Shop'larda olacagini okumustum Yani kullanilacak
                    “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Bu başlık çok garip kalmış uğramayınca. Yazmasam daha iyi belki de baksanıza ortalık nasıl sakin.
                      Şşş! sessiz olun, ben çıkıyorum.

Brezilya takımlarından Corinthias'ın yeni sezon formaları BMN farkı ile:
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• hocam dur nereye bolu beyi misal küstürmüşler seni işi ehline bırakmak lazım
                        geç çiz yap bişey yap

Yorum

• afs abi bir sorum olacak.istanbuldaki Tsclup ın sahibi çubuklu forma olmayacak diyor doğrumu?..

Yorum

• yapılacak ama zaman alacak biraz beklemen gerekli anlayacağın yanı
                            Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• Bursadaki arkadaşlar bugün nıke magazalarının birinden aldıgımız bi habere göre TS formaları 2 hafta içinde Bursadaki tüm nike magazalarında satışa sunulacakmış...
                              TS'nin Bursa'daki sesiyiz...Sesimiz hiç susmadı asla susmayacak, asla susturulamayacak!!!!
                              Bmn|Bursa Trabzonsporlular Birliği

Yorum

• Selçuk İnan ve yeğenim Oğuzkan Nihat. Oğuzkan Trabzon Türk Telekomda sol açık oynuyor, milli takım seçmelerine katıldı, önümüzdeki yıllarda onu da Trabzonspor'da görürseniz şaşırmayın.
                                Bu fotoğrafın burada ne işi mi var? Görmüyor musunuz yeni ürünümüz.
                                Gerede'de yönetimden duyduklarımdan: " Hocamız ve futbolcular, yeni formalarımızı ve malzemeleri gördü, denedi. Hepsi ürünlerin ve formaların çok kaliteli ve çok şık olduklarında hemfikir."
                                En son a f s tarafından düzenlendi; 15.07.2008, 16:16. Sebep: bence de!
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X