Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ama önce formalarda arma olsun

Yorum

• Bu kimin sorumluluğundaysa uyarılmalı, hatta ceza bile verilebilir.

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sylva'nın bugünkü resmini bulabilecek var mı ?

Bayıldım o formaya.

Bunlari bulabildim. Hic Tony Sylva'nin fotosunu cekmemisler. Bilmem isine yarar mi bu fotograflar.
        1

Yorum

• Arkada Tayfun'un formasında da mı amblem yok ne.
          En son Atakan tarafından düzenlendi; 01.03.2009, 22:30.
          Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Arkada Tayfun'un formasında da mı amblem yok ne.
            evet tayfunla selçuğun formalrda amblem yoktuu
            !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• Arma olmayınca NikeSpor gibi olmuşuz
              Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• armasız formayla reklam çektiler maça çıkmışlar çok mu
                ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Neydi o öyle?
                  Hemen dikkatimi çekti zaten.
                  Ayıp yani.
                  Trabzonspor gibi bir takımın sahaya amblemsiz formayla çıkması ancak rezilliktir.

Yorum

• İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    birisi acilen bu konuyu külübe bildirmeli bide resmi siteye koyan kisi görmior mu selcugun formasinda arma olmadini resmen medyaya kendimizi yem yapiyoruz yaaaaaa utanc verici
                    resmi koyanında ondan haberi yok ki al birini vur ötekine

Yorum

• İki yıl öncede boyle olmuştu sanırım bazı şeylerin zaman alıyor demek ki değişmesi. Kim hazırlıyorsa bu formaları kulağı çekilir umarım.

Yorum

• Bu forma aceleye gelmis izlenimi veriyor. Antalya kendi evinde deplaman formasini giymis. Muhtemelen Antalya'dan kaynaklanan bir sorundan dolayi oraya getirdigimiz mavi formayi giyemedik ve 2. formaya donduk, anlasilan o ki onda da hazirliksiz yakalnmisiz.

Yorum

• Evet.Bencede öyle olumş gibi gözüküyor.Hem zaten ne zaman üstü beyaz altı bordo çıktık ki ?
                          Bence üstü bordo altı mavi çıkcaktık son anda bu olaydan üstü beyaz giydik.Çünkü beyaz giysek altı da beyaz giyerdik.Gs maçı gibi.
                          Més Que Un Club

Yorum

• selçuk ta arma olmadığını ilk yarı gördüm mücadele sırasında koptu sandım ikinci yarıya da armasız formayla çıkınca durumu anladım
                            ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Osasuna ve Fc vlazznia maçlarını hatırladınız mı? Uluslar arası maçlarda benzer durum olmuştu bizim ligimizde olmuş çok mu?

O günden bugüne Başkan değişti yönetim değişti hocalar değişti futbolcular değişti fakat belliki Birileri halen aynı.Aynı amatörlüğü sürdürüyorlar.
                              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• bunların dikkate alındığını ve yönetimin yada kim sorumluysa artık bu işlerden bizim uyarmamız gerek mail vs. ne gerekiyorsa yapmalıyız bence..
                                "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                                Ali Kemal Denizci

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X