Bİze her yer trabzon yazilsa sÜper olur aslinda...ya da formaya yazilcak formanin arkasina boyun kismina...hem bİze aİt bİr Şey olur hem de rakİbİ etkİler psİkolojİk olarak...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Bâkî kalan bu Gökkubbede bir hoş Sadâ imiş
Bu haftaki çalışmalarım. Hepsi bir arada:
Bütün bu çalışmalarımın - bir taraftan bakınca - hiçbir anlamı yok aslında. Önemli olan, Trabzonspor Kulübünün ve Nike'ın yapacakları. Bu konuya benim gibi basit bir taraftar kadar ilgi ve sevgi göstersinler, gördüklerimizden çok daha güzel ürünler karşımıza çıkacaktır eminim.
Mevlâna'nın bir sözü vardır 'vermek istemeseydi, istemek vermezdi' diye. Madem bu konu bu kadar ilgi görüyor, takip ediliyor, isteniyor, güzel şeyler olacağı ümidi yeşertiyor içimde.
Forma mevzuu başka hangi dönem bu kadar derinlemesine ve çok konuşulup gündemde tutuldu hatırlamıyorum.
Gördüğünüz güzellikler Trabzonspor'un güzellikleri, mesele bu cevheri doğru şekilde ortaya çıkarmada.
Zihinleri meşgul ettim, zamanınızı aldım, kusuruma bakmayın.
Yorum
-
Tasarımlarımı yönetimle ve taraftar iletişim bürosu ile paylaşıyorum.
Yukarıdaki sorunun cevabı ise : Sessuzluk.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTasarımlarımı yönetimle ve taraftar iletişim bürosu ile paylaşıyorum.
Yukarıdaki sorunun cevabı ise : Sessuzluk.
abi görsünler böyle tasarimlari
sonucta biz para verip o formalari aliyoruz
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTasarımlarımı yönetimle ve taraftar iletişim bürosu ile paylaşıyorum.
Yukarıdaki sorunun cevabı ise : Sessuzluk."ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu
Yorum
-
Yanlış anlaşılma olmasın, yönetimin taraftarın beklentilerini ve özellikle bizim görüşlerimizi dikkate aldığını ve takip edildiğimizi defalarca söyledim.
Daha geçen hafta bu işlerle sorumlu Ziya Yılmaz Bey beni aradığında 15 dakika konuştuk telefonla. Tasarımlarımızı değerlendirdiklerini ve Nike ile paylaştıklarını da daha önce söylemiştim.
Yukarıdaki sessuzluk, forma lansmanı nasıl olacak, ne zaman satılacak sorularım sessiz kaldığı ve formalarla ilgili olumlu olumsuz tepki gelmediği içindi.
En başından beri Nike Türkiye'nin Trabzonlu Genel Müdürü Zafer Parlar Beyefendiye de -bendeki mail adresi doğru ise- bütün çalışmalarımı ve görüşlerimi mail atıyorum. Asıl oradan hiç ses gelmiyor.En son a f s tarafından düzenlendi; 14.01.2009, 19:28.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu sezon giydiğimiz beyaz formamızın modelinden ( Nike kolleksiyonunda Brezilya modeli diye geçiyor ) zaman olsaydı bize uygun renklerde güzel formalar çıkarılabilirdi.
Bu seneden geçti fakat gelecek sezonun planlaması yapılırken taraftarın beklentileri dikkate alınmalı.
Taraftar forması veya tişört olarak düşünülebilir:
Yönetim düşünüyor mu bilmiyorum fakat, Karadenizspor'un da belli bir forma stili olmalı.
Diyeceksiniz ki 'biz daha A takımına bir düzen oturtamadık ki' farkındayım, fakat söylemeden de geçemiyorum.
tasarımların guzel bıde cubuklu forma yapsaydın fena olmazdı
paylasımın ıcın sağolGercek Şehir TakımıTRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum