Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bİze her yer trabzon yazilsa sÜper olur aslinda...ya da formaya yazilcak formanin arkasina boyun kismina...hem bİze aİt bİr Şey olur hem de rakİbİ etkİler psİkolojİk olarak...

Yorum

• bu konun arkasinda durmak lazim
      böyle iki kisilen olmuyor

afs abimiz bu konuda bize yardimci olur insallah
      BIZE HER YER TRABZON süper olur cünkü tozluklara her bastimiz yere o yazacak

Yönetim lüften gör bunu

Yorum

• Bâkî kalan bu Gökkubbede bir hoş Sadâ imiş

Bu haftaki çalışmalarım. Hepsi bir arada:

Bütün bu çalışmalarımın - bir taraftan bakınca - hiçbir anlamı yok aslında. Önemli olan, Trabzonspor Kulübünün ve Nike'ın yapacakları. Bu konuya benim gibi basit bir taraftar kadar ilgi ve sevgi göstersinler, gördüklerimizden çok daha güzel ürünler karşımıza çıkacaktır eminim.

Mevlâna'nın bir sözü vardır 'vermek istemeseydi, istemek vermezdi' diye. Madem bu konu bu kadar ilgi görüyor, takip ediliyor, isteniyor, güzel şeyler olacağı ümidi yeşertiyor içimde.

Forma mevzuu başka hangi dönem bu kadar derinlemesine ve çok konuşulup gündemde tutuldu hatırlamıyorum.

Gördüğünüz güzellikler Trabzonspor'un güzellikleri, mesele bu cevheri doğru şekilde ortaya çıkarmada.

Zihinleri meşgul ettim, zamanınızı aldım, kusuruma bakmayın.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• afs abi sen bu formalari yönetime önerdinmi?
          Cevap olarak ne dediler?

Yorum

• Tasarımlarımı yönetimle ve taraftar iletişim bürosu ile paylaşıyorum.
            Yukarıdaki sorunun cevabı ise : Sessuzluk.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tasarımlarımı yönetimle ve taraftar iletişim bürosu ile paylaşıyorum.
              ya bukadarda olmaz
              abi görsünler böyle tasarimlari
              sonucta biz para verip o formalari aliyoruz

Yorum

Tasarımlarımı yönetimle ve taraftar iletişim bürosu ile paylaşıyorum.
                benim tavsiyem bu portfolyonu nike ile paylasman. bu tasarimlarla nike sana "gel bizimle calis" der, boylece yonetimi aradan cikarmis oluruz =)
                "ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu

Yorum

• super calismalar bunlar ellerine saglik ...

Keske yonetimimiz bu calismalari dikkate alsa ...

Yorum

• Yanlış anlaşılma olmasın, yönetimin taraftarın beklentilerini ve özellikle bizim görüşlerimizi dikkate aldığını ve takip edildiğimizi defalarca söyledim.

Daha geçen hafta bu işlerle sorumlu Ziya Yılmaz Bey beni aradığında 15 dakika konuştuk telefonla. Tasarımlarımızı değerlendirdiklerini ve Nike ile paylaştıklarını da daha önce söylemiştim.

Yukarıdaki sessuzluk, forma lansmanı nasıl olacak, ne zaman satılacak sorularım sessiz kaldığı ve formalarla ilgili olumlu olumsuz tepki gelmediği içindi.

En başından beri Nike Türkiye'nin Trabzonlu Genel Müdürü Zafer Parlar Beyefendiye de -bendeki mail adresi doğru ise- bütün çalışmalarımı ve görüşlerimi mail atıyorum. Asıl oradan hiç ses gelmiyor.
                    En son a f s tarafından düzenlendi; 14.01.2009, 19:28.

Yorum

• benim demek istedigim taraftar ve nike arasindaki bagi olusturabileceginizdi. ama zaten nike ile irtibata gecmeye calismissiniz.
                      "ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu

Yorum

Bu sezon giydiğimiz beyaz formamızın modelinden ( Nike kolleksiyonunda Brezilya modeli diye geçiyor ) zaman olsaydı bize uygun renklerde güzel formalar çıkarılabilirdi.

Bu seneden geçti fakat gelecek sezonun planlaması yapılırken taraftarın beklentileri dikkate alınmalı.

Taraftar forması veya tişört olarak düşünülebilir:

Yönetim düşünüyor mu bilmiyorum fakat, Karadenizspor'un da belli bir forma stili olmalı.
                        Diyeceksiniz ki 'biz daha A takımına bir düzen oturtamadık ki' farkındayım, fakat söylemeden de geçemiyorum.

tasarımların guzel bıde cubuklu forma yapsaydın fena olmazdı
                        paylasımın ıcın sağol
                        Gercek Şehir Takımı
                        TRABZONSPOR

Yorum

• ya arkadaslar hanı nıke cubuku forma cıkaraktı 2. yarı
                          Gercek Şehir Takımı
                          TRABZONSPOR

Yorum

• yamuk yaptılar bize çıkartmıyorlar ....
                            u will need justice at the end..

Yorum

• Büyük resim olarak topladim hepsini arka sayfalarda kalmasin

afs abi cok güzel olmus formalar ellerine saglik

En son bekir61 tarafından düzenlendi; 15.01.2009, 03:40.

Yorum

• 1 6 11 12 ve 14 çok hoşuma gitti. umarım bunlardan biri çıkar artık.

ellerine sağlık abi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X