Başka resim yok mu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
Eskisine nazaran büyük gelişme var. Kartonda tanıtıldıydı bir ara. Pembe font kullanıldıydı ya
Eksiklikler var tabii ki. Hüseyin seçimi, krampon olmaması hatta tekmelik olmaması, verilen poz vs...
Bence bu hataların hala olması tamamiyle amatör zihniyetlerin bu işi idare etmesinden kaynaklanıyor. İnşallah zamanla düzelecek.
Bu arada uzun kollu formaBu sefer de çıkmazsa çıngar çıkartıcam haberleri olsun.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Bir bunlara bakin:
Birde buna bakin:
sözü size birakiyorum. bütün detailara yine dikkat edilmemis. biri tütü yapsalar. güzel ayakabi giydirseler( NIKE VAPOR!!!! kesinliklle nike olmasi gerekiyor!!! cünkü nike formasi tanitiliyor ve sponsorumuz nike adidas degil,. arkasini karartsalar. neyse söz, yorum sizin...
Yorum
-
-
İlk olarak ÜNAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKazım Ülker logoları da yapıştırma sanki.
Yorum
-
İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiğer formalarda da Ülker yazısı beyaz zemin üzerinde yapıştırmaydı.Hatta benim formamın kollarından birindeki yazılarını bir kısmı yırtılmıştı.
Yorum
-
İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya Pumayi niye karisdiryorsun hemen isin icine, bizde suan Nike var ve en iyisini istiyoruz dogal olarak dimi, ama bu sene böyle malesef, seneye insallah giyeriz birinci sinif formalarini
Nasıl pumayı karıştırma..Eleştiri çift taraflı olurKarşılaştırılır illaki biri diğeriyle..Anladın?
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaha..
Nasıl pumayı karıştırma..Eleştiri çift taraflı olurKarşılaştırılır illaki biri diğeriyle..Anladın?
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Ağaoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer şimdiki formaları karşılaştırmazsan kötü forma , karşılaştırırsan harika forma...
Nasıl Ts Clubı zamanında eleştirdiysek.
Kappayı renkler konusunda eleştirdiysek,
"Yakışan Formayı üreteceyiz" diyerek beklentileri yükselten ancak Ts Clubın ki kadar ürün üretemeyen nike da aynı şekilde eleştirebilirz.[ille d' 7]
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum