Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başka resim yok mu

Yorum

• cubuklu forma yapmak cok mu zor bisey. koskoca nike.
      Trabzonspor

Yorum

• Avea logosuna bi çare bulamadık.
        Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• avea yazısı butun formayı bozmuş..

Yorum

• Eskisine nazaran büyük gelişme var. Kartonda tanıtıldıydı bir ara. Pembe font kullanıldıydı ya

Eksiklikler var tabii ki. Hüseyin seçimi, krampon olmaması hatta tekmelik olmaması, verilen poz vs...

Bence bu hataların hala olması tamamiyle amatör zihniyetlerin bu işi idare etmesinden kaynaklanıyor. İnşallah zamanla düzelecek.

Bu arada uzun kollu forma Bu sefer de çıkmazsa çıngar çıkartıcam haberleri olsun.
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• Bir bunlara bakin:

Birde buna bakin:

sözü size birakiyorum. bütün detailara yine dikkat edilmemis. biri tütü yapsalar. güzel ayakabi giydirseler( NIKE VAPOR!!!! kesinliklle nike olmasi gerekiyor!!! cünkü nike formasi tanitiliyor ve sponsorumuz nike adidas degil,. arkasini karartsalar. neyse söz, yorum sizin...

Yorum

• Avea logosunu yapıştırmadan istemek lazım
                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Kazım Ülker logoları da yapıştırma sanki.
                  Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• İlk olarak ÜNAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kazım Ülker logoları da yapıştırma sanki.
                    evet ve bu kez beyaz semin üzerine. diger formalarda bari sadece ülker yazisi vardi yapistirilmis arka zemini olmadan. avea yazisina söz bulamiyorum rezalet!!!!!!!!

Yorum

• [quote=Kemal_TS;1884684]Bir bunlara bakin:

quote]

Bu forma çok hoşuma gitti mavisi de tam bizim mavi

Yorum

• Diğer formalarda da Ülker yazısı beyaz zemin üzerinde yapıştırmaydı.Hatta benim formamın kollarından birindeki yazılarını bir kısmı yırtılmıştı.
                        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Diğer formalarda da Ülker yazısı beyaz zemin üzerinde yapıştırmaydı.Hatta benim formamın kollarından birindeki yazılarını bir kısmı yırtılmıştı.
                          hayir benim formamda öyle degil mavi formada bak

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ya Pumayi niye karisdiryorsun hemen isin icine, bizde suan Nike var ve en iyisini istiyoruz dogal olarak dimi, ama bu sene böyle malesef, seneye insallah giyeriz birinci sinif formalarini
                            Haha..

Nasıl pumayı karıştırma..Eleştiri çift taraflı olurKarşılaştırılır illaki biri diğeriyle..Anladın?

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Haha..

Nasıl pumayı karıştırma..Eleştiri çift taraflı olurKarşılaştırılır illaki biri diğeriyle..Anladın?
                              Eğer şimdiki formaları karşılaştırmazsan kötü forma , karşılaştırırsan harika forma...

Yorum

• İlk olarak Mustafa Ağaoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Eğer şimdiki formaları karşılaştırmazsan kötü forma , karşılaştırırsan harika forma...
                                bu kadar basit....
                                Nasıl Ts Clubı zamanında eleştirdiysek.
                                Kappayı renkler konusunda eleştirdiysek,
                                "Yakışan Formayı üreteceyiz" diyerek beklentileri yükselten ancak Ts Clubın ki kadar ürün üretemeyen nike da aynı şekilde eleştirebilirz.
                                [ille d' 7]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X