Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Cok sagol söyledigin icin, böylece yaptigim formalarin hepsi tuttu. Artik bu isin ucunda heyecanda kalmadi, formalar belli

Made İn KemaLAZ...
    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Bence turuncu cubuklu songun giydiği olur ama beyaz forma sanki turkuaz renkli forma vardıya türkiyenin ona benziyor biraz
      Més Que Un Club

Yorum

• bekliyoruz artik.... ne zaman cikacakdi formalar...... cikar cikmaz antrenman formasini ve orjinal formayi alicam
        En büyük TS

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Benim bildiğim Nike formaların sırt numaralarını takıma özel uyguluyor.
          Bunun en yakın örneğini Avrupa Şampiyonasında gördük. Türkiye için yapılan sırt numaralarının karakteri benim bildiğim hat yazısından yola çıkılarak tasarlandı. Arda'nın 14 numarası hepinizin zihninde yer etmiştir.

Yalnızca İngiltere'de o da sanırım lig sponsorunun kurum kimliğinden kaynaklanıyor sırt numaraları farklı marka olsa bile aynı fontta.

Bizim formalarda nasıl olur derseniz, ne bileyim ben derim

Bekleyelim görelim kumaş kalitesine gösterilen özen sponsor logoları ve sırt numaralarında da gösterilir diye bekleyelim bakalım.

bu sırt numaraları süper bir de manchester unidet in kiler mükemmel bulabilen varsa eklesin foruma

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Cok sagol söyledigin icin, böylece yaptigim formalarin hepsi tuttu. Artik bu isin ucunda heyecanda kalmadi, formalar belli
            Sevgili AFS 'ninde hakkını yememek gerek doğrusu herkesten önce ve herkesten daha çok forma konusunda bizlere yardımcı oldu bizleri doğru şeyleri gösterdi kendisine buradan teşekkürler tekrar...
            Tüm formalar çıktığında herkes çok sevinecek gibibir his var içimde
            2008-2009 Yılı TürkiyeSüperLig ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
            Kafalarda 61
            Gönüllerde 7. Şampiyonluk

Yorum

• TS'de Hedef 100 Bin Forma
              14 Temmuz 2008 / 16:05
              Trabzonspor yeni formalara yoğun ilgi bekliyor.

Trabzonspor'da kombine biletlere gösterilen yoğun ilginin ardından yöneticiler, yeni forma sponsoru Nike'ın 20 Temmuz'da TS Clup'larda satışa sunulacak formalarda da yoğun ilgi beklendiğini söylediler.
              Yönetici Mehmet Tunç, formaların satışa sunulmasından sonra 1 yıl içinde 100 bin adet satış yapmayı planladıklarını belirtti, "Kombinelere olan yoğun ilgi bizi fazlasıyla memnun etti. Göreve geldikten sonra da 40 bin adet forma satışı yaptık. Yeni formalarla birlikte hedefimizi daha da büyüttük. Yeni sezonda forma satışının 100 bine ulaşması için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.
              trabzonunsesi.com

Yorum

• Bu da demek oluyor ki formalaraaaaa "HÜCUUUUUUUUM!..."
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• evt biz nekadar ilgi ve alaka gösterirsek nike bize o kadar çok ürün çıkarır arkadaşlar bu konuda taraftar olarak ilede üstünde trabzonspor yazması lazım ama yamayan ürünlerinde alınması lazım özellikle trabzonda eğer adamlar şatışlardan memnun olursalar bilinki adamlar neler yaparlar
                  Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• 100 bin degil.... 1 milyon olmali hedef...... bizim 7 milyona yakin taraftarimiz yokmu kardesim, hem bu sezon basarili olursak daha da cok satariz

hedef 1 milyon forma
                    En son Emo91 tarafından düzenlendi; 14.07.2008, 16:38.
                    En büyük TS

Yorum

• çıktığı gün sabah erkenden gidip 3 tane alacağım formalarımızdan paramı biriktirdim heyecanla bekliyorum
                      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                      As Roma
                      Francesco Totti "10"
                      Twitter:cemtotti61

Yorum

• Farkında mısın?

Krallar, çıplak krallar, kraldan çok kralcılar, çıplak da olsa kral olanlar, meydan okuyanlar, yalnızca yazdıklarını okuyanlar, anlamak için okuyanlar, yalnızca son sayfaları okuyanlar, baştan beri olayı takip edenler, kumaş kalitesinden anlayanlar, fotoğraftan forma tahlili yapanlar, ilgililer, ilgisiizler, bilgililer, öğrenmek isteyenler, es geçenler, Gerede'de ürünleri görenler, dokunup çekiştirenler, eski formalara yeni gözle bakanlar, merak edenler, çözmeye çalışanlar, artık bıkanlar, heyecanla bekleyenler, sataşanlar, alınanlar, alttan alanlar, kaale almayanlar, okuyanlar, yazanlar, anlayanlar, anlamayanlar, photoshop bilenler, bildiğini zannedenler, başlamak isteyenler, bulaşmayanlar, ben demiştim demek isteyenler, kendini göstermeye çalışanlar, tevazu gösterenler, büyükler, küçükler, önemsemeyenler, alınganlar, kırılganlar, mızmızlar, realistler, fiyatına bakanlar, para biriktirenler, kaliteden anlayanlar, kolleksiyon yapanlar, hayal kuranlar, dünyadan haberi olanalar, ayın safyada cevabı dururken aynı soruları soranlar, marka takıntıları olanlar, markaya takmayanlar, logonun hizasına takanlar, olaya bilimsel yaklaşanlar, kumaşına bakanlar, rengine takanlar, turuncuyu sevenler, turuncuyu sevmeyenler, çubuklu hastaları, uzun kollu forma severler, sabırsızlar, sabredenler, sabırla bu satıra kadar okuyup bu işin sonucu nereye varacak bakalım diye merak edenler, sinir olanlar, kahkaha atanlar, kapatıp başka başlığa gidenler, geri dönüp tekrar bakanlar, ilk defa görenler, hep bilenler, özel mesaj atanlar, çıkınca forma alacaklar, hayal kuranlar, illa almam diyenler, eleştirenler, beğenenler, beğenmeyenler, Adidascılar, Kappacılar, Nike severler, Trabzonsporlular ve sen! bu satırları okuyan, bizi buralara bağlayan asıl şeyin, Trabzonspor sevgisi olduğunun farkında mısın?
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• her tslinin birinci görevi forma almaktır beğensin veya beğenmesin herkes en az bir forma almak zorundadır beğenenler 3er 5er alacak zatende beğenmeyenlerde olaya çarsıdan tişört alacaktım beğendiğim yoktu mantığıyla yaklaşmasın herşey ts için kulube nasıl destek olunacaksa oyle olmak zorundayız

Yorum

• Arkadas simdi formalar yarinmi cikiyor yoksa ayin 20 sindemi ? Herkes baska birsey diyor ..

Ve su tanitim olayida cok önemli insallah yaparlar bir tanitim .

Yorum

• İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadas simdi formalar yarinmi cikiyor yoksa ayin 20 sindemi ? Herkes baska birsey diyor ..

Ve su tanitim olayida cok önemli insallah yaparlar bir tanitim .
                              Forumda birisi Nike mağazasına gidip sormuş diğer başlıkta okumuştum . 20 Temmuz'da çıkacakmış .

Yorum

• spor61 de yöneticimiz demiş 20 temmuzda çıkıyor satışa 100 bin foma satışı bekliyoruz...tanıtım olmadan mı çıkıcak acaba?
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X