Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Türk Bayrağı'nı Türkiye Kupası ve Lig Şampiyonu kullanabiliyor.
    Tahmin etmiştim de kesin olarak bilmiyordum teşekkürler
    Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
    Her Türlü

Yorum

• Gri forma ve çubuklu forma çok güzel olmuş..
      Fırtına İhtilal Efsane

Yorum

• Nike logosu - Numara - Amblem sortta üst üste!

Neden?? Ts Club'un resminde solda idi Amblemimiz

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sadece formalarmı tanıtılcaktı bugün?
          Türk futbol tarihinin en önemli kulüplerinden biri olan Trabzonspor’un Nike tarafından hazırlanan yenisezon forma koleksiyonu, futbolcu kadrosu ve kulüp yöneticilerinin de katıldığı bir organizasyonla tanıtıldı. Trabzonspor’un Nike tarafından tasarlanan 2010-2011 forma koleksiyonu, Gençlik Spor Genel Müdürlüğü Kamp ve Eğitim tesislerinde yapılan organizasyonla tanıtıldı. Bordo-mavili futbolcularla, kulüp yöneticilerinin de tanıtıldığı organizasyonda oyuncular yeni sezon forma ve antrenman koleksiyonlarıyla basının karşısına çıktılar.

Yorum

• Formalar harika , şu bordo formaya Türk bayrağı daha bir güzel gidiyor sanki

Bu arada parçalı çok güzel gözüktü gözüme

Çubukluyu tartışmaya gerek yok

Beyaz formayı hiç beğenmedim eğer tam görünü mü böyleyse .

Emeği geçen herkese teşekkürler.

Yalnız bir sorum olacaktı . Bu gri formanın ableminin kenarları böyle mi olacak ?
            En son Murathan tarafından düzenlendi; 26.06.2010, 18:28.

Yorum

• İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yorumuna değil.Abinin yorumuna güldüm
              Kerem kardeşim, yaşın 13 imiş. ben sana kızmadım güzel kardeşim üzme kendini emi...
              Trabzonspor

Yorum

• çubuklu forma çok güzel bence..ayrıca gri formayı da beğendim açıkçası.. Colman'ın üstündeki formayı da beğendim ama belki de o formayı Colman giydiği için beğendim,zira yeni birşey yok formada..2-3 sene önce aynı tasarım yine vardı

Yorum

• geçen seneki formalara ay-yıldız eklemişler böyle anlayış olamaz biraz özen gösterin bence forma sponsorumuzu değiştirmeliyiz mesele reebok'un mükemmel formaları var veya umbro
                  Fırtına esecek

Yorum

• gri forma haricinde aslinda iyi formalar
                    onur un formasini söz verdigim icin alicam
                    cubuklu,beyaz ve parcali
                    yapilacak olan santrafor transferine bagli
                    [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Nike logosu - Numara - Amblem sortta üst üste!

Neden?? Ts Club'un resminde solda idi Amblemimiz
                      Boş olan alan reklam alanı..

Yorum

• Su cizgili formanin altina beyaz sort cok iyi gider gercekten, bu arada en begendigim forma parcali ve cubuklu forma oldu.

Yorum

• Arkadaslar formalarda hic bir kusur bulmayin lütfen gecen sene veya ondan önceki seneye bakildinda baya bir yol kat etdik yani, bu sabah gri formayi gördümde hic hosuma gitmemisdi o göbekli ve memeli amcada ama burakin üstünde cok güzel duruyor, cubuklu desen bence en iyi cubuklu formalarimizdan bir bence cok güzel ve sade. Parcali desen oda güzel gecen seneye bakildinda.

Bu formalarda emegi gecen herkese bir Tesekkür borculuyuz sanirim (AFS abi sanada tsklar ederim senin sayende baya bir yol aldik forma konusunda, ilk cikin formalar ve simdiki formalar arasinda daglar kadar fark var sanirim, onun icin tsklar)

Yorum

• Giray'ın üstündeki forma mükemmel, Ceyhun'un giydiği de güzel, diğerleri de olur formalar. griyi yerden yere vurduk ama üstünde çok çok kötü durmuyo. yinede daha iyisi olabilirdi bu renklerle. düz gri olsa falan kollaer çubuklu gibi. neyse hayırlı olsun...
                            Trabzonspor

Yorum

• çubuklu forma,
                              beyaz sort,
                              mavi-beyaz tozluklar, iyi gider inşallah bu kombinasyonu uygularız.

Yorum

• Şu geçen sene ki aldığım çubukluyu keşke almasaydım .

Parçalıyı alırım sonra çubuklu eğer bir tane daha alırsam o da bordo olur

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X