Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Capitol'deki İntertspor'da yeni sezon formalarımızdan mavi ve gövdesi bordo kolları mavi olanlar var. ( Uzun kollular aralıktaki partiyle birlikte gelecek sanırım )

Bir detay: mavi formamız Mısır'da, bordo kolları mavi formamız Tayvan'da üretilmiş.

Yeni çubuklu formalarımız Barcelona'nın forma kalitesinden aşağı olmayacak zira yönetimde taraftar gibi Kappa kumaşı kadar kaliteli formalar istiyor.
    teşekkürler abi verdiğin bilgiler için inşalah yeni çıkan forma çk güzel olur...
    OSCAR CARDOZO

Yorum

• Bayan futbol takımıza nihayet üzerinde Trabzonspor logosu bulunan ürünler giydirmişler. O da Puma! Logosuz ürünlerden sonra bu da bir gelişme, fakat Nike'ın özellikle bayanlar için hazırladığı özel kolleksiyonlar var.

Seneye diyoruz fakat inşallah Nike Trabzonspor taraftarının bayanlarındaki cevherleri keşfetmeyi bilir.

En son a f s tarafından düzenlendi; 21.11.2008, 18:05.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bu sene artık formalar hakkında konuşmaya pek gerek kalmadı çubuklu olsa güzel olurdu ama olmıyacak galiba neyse şuan kullandığımız formalar bence güzel ancak bu anlaşma geç imzalanmasaydı eminim çok iyi ürünler olurdu artık bu sezon böle geçicek seneye nike dan çok kaliteli(şüphem yok) ve bol çeşitli ürünler bekliyoruz...
        " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• NIKE çok pahalı satıyor yaa...

Yorum

• İlk olarak innocence tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

parçalı forma deyince akla bu gelir.bu sezon başından beri giydiğimiz formayı yeni bir icat gibi aralık ayında çıkacak demekte ne demek ?
            ben formada yeni bir fonta bile razıyım.

Yorum

• Sanırım NIKE 'ın tek sorunu Trabzonspor'un sponsoru olduğunu kavrayamaması.

Yorum

• sanırım tek sorun Trabzonspor taraftarının halen daha bazı gerçekleri görememesi. Yapılan anlaşmayı bilmeden anlaşma şartlarını görmeden nike bombardımana tutulmuş. neymiş sen koskoca Trabzonspor a forma yapıyorsun hani bize özel formalar. puma ile zamanında nike dan çok daha önceleri anlaşma imzalanmış ama yinede puma çubuklu formaları yetiştirememişti. Nike sadece türkiyeye veya Trabzonspor a veya büyük kulüplere forma yapan bir firma değil. Dünyanın her yerinde milli takımlar basketbol takımları dahil birçok alanda çalışıyorlar. anlaşma yapıldıktan sonra bize özel forma tasarımı yapıp bunları baskıya vermek ve yetiştirmek hele hele bir önceki sezonu kötü geçen ve avrupa kupalarına dahi katılamayan bir takıma ayrıca özel ilgi göstermelerini beklemek ne kadar doğru olur bilemiyorum.

şimdi bu yazdıklarımdan dolayı kızanlar hatta benim taraftarlığıma laf edecekler mutlaka çıkacaktır. Ama gerçekçi olalım. Formaları beğenmedik, neymiş düz bir mavi imiş, o beğenmediğimiz düz mavi formanın aynısını hollanda milli takımı giyiyor.Beyaz formamızı Milli takımımız giyiyor. Aston villaya yapılan formanın aynısını bizede veriyor.

eskişehirin kullandığı şortlar kalitesinde forma verselerdi o zaman herkesin tepkisini anlardım. ama nedense sakin olmayı bir türlü başaramıyoruz. Yönetim açıklamayı yanlış yaptı diye suç nike ta mı oldu.

devre arasına kadar bekleyelim bende bekliyorum çubukluyu çıkmasınıda çok istiyorum ama Trabzonspor a ayrıca özel bir ayrıcalık bekliyorsanız bunuda yapmazlar. diğerleride yapmadı bunlarda yapmayacak en azından bu sene yapmayacak.

benim için en önde gelen unsurlardan biri forma renkleri. sırtıma geçirdiğim formamın Trabzonsporumun gerçek renklerini taşıdığını görmek beni çok mutlu ediyor. BORDO-MAVİ kırmızı lacivert değil.
                Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• habu stede halen bisey yok

Yorum

• Hakan Kulaçoğlu demişki:

Geçen sezon oynanırken 2 şey düşünmüştüm Trabzonspor için. İlki, Aston Villa gibi Nike forma ile sahada şık bir duruş sergilemek. İkincisi ise Gökhan Ünal gibi bir forvete sahip olmak. İlki hemen gerçekleşti. Aston Villa tarzı, gerçek renkli forma şimdilik makul nedenlerle- henüz kumaş, kesim ve dikim açısından çok fason dursa, beyaz şort şıklığı yerine bordo şort, bordo tozlukla tercih edilse bile bugün için bir toparlanma, yarın için ümit demektir. Geniş bir taraftar forumunda bugüne kadar tam 350 sayfa yazılıp çizilmiş bu konuda. Firma sadece orayı izlese kendini aşar bence. Asıl formalar, yani orijinal NikeFit/DriFit kumaş, orijinal kesim ve dikim ile ensede "Trabzonspor" yazısı olan seçkin ürünler futbolculara ve taraftara ulaştığında farklı bir hava olacak.

BMN'yi kastediyor sanırım...
                    İnsan koşar, ufuk kaçar beraber...

Yorum

• İlk olarak Coloradoydu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hakan Kulaçoğlu demişki:

Geçen sezon oynanırken 2 şey düşünmüştüm Trabzonspor için. İlki, Aston Villa gibi Nike forma ile sahada şık bir duruş sergilemek. İkincisi ise Gökhan Ünal gibi bir forvete sahip olmak. İlki hemen gerçekleşti. Aston Villa tarzı, gerçek renkli forma şimdilik makul nedenlerle- henüz kumaş, kesim ve dikim açısından çok fason dursa, beyaz şort şıklığı yerine bordo şort, bordo tozlukla tercih edilse bile bugün için bir toparlanma, yarın için ümit demektir. Geniş bir taraftar forumunda bugüne kadar tam 350 sayfa yazılıp çizilmiş bu konuda. Firma sadece orayı izlese kendini aşar bence. Asıl formalar, yani orijinal NikeFit/DriFit kumaş, orijinal kesim ve dikim ile ensede "Trabzonspor" yazısı olan seçkin ürünler futbolculara ve taraftara ulaştığında farklı bir hava olacak.

BMN'yi kastediyor sanırım...
                      Tam anlamıyla bence bizim duygularımızın tercümanı olan bir yazı ....

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Nike zaten olan formanın nesini Aralıka yetiştirmeye çalışıyo?

Yorum

• Yeni ürün saat eklenmiş..

Fiyatı: 36,75 YTL

Birde bu saate bakalım.. Çok güzel ama fiyatına bakarmısınız.!

Fiyatı: 125,00 YTL

Çok uçuk fiyatlar çok.!
                            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Fiyatı: 44,95 YTL

Bu havludan geçen ay aldım.. Çok kaliteli ve çok güzel.. Fiyatıda en uygun ürünlerden..

Fiyatı: 18 YTL
                              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Bizim dışımızdaki firmalar forma sözleşmelerini aylar öncesinden imzalayıp hazırlıklarını çok önceden başlatıyorlar.

Her şeyin bir tasarım, üretim dağıtım zamanı var. Biz de bu süreç çok sağlıklı ve zamanında başlamadı.

Emre'nin hazır olan formalar dediği formalar Tayvan'da üretiliyor. Yani Nike'ın elinde nasıl olsa alırlar diye depolarında forma beklemiyor. Taraftarın beklentilerini karşılayamadıkları için yeni üretim yapmaları normal. İstediğimiz renklerde hazır kumaşlar da yok herşey sıfırdan üretiliyor ve bu da belli bir zaman alıyor.

Yapılacak formalar, çok önceden belli bir programa göre belirlenen sayılarda yapılıyor. Çoğu kulübün bırakın 2008 / 2009 sezonu formalarını sonraki sezon forma çalışmaları başlamış durumda ve ne yazık ki bizim dışımızda dünya üzerinde forma bekleyen başka taraftar yok. Hepsi belli bir planla programlanmış zaten.

Bizim giydiğimiz forma modelini bu renklerde dünya üzerinde giyen başka bir takım yok. Belli sayıda üretilen formalara olan ilgimizi ve potansiyelimizi hesaplayamayan Nike yeni üretimler yapmak zorunda kaldı.

Üretimin yurt dışında olması, bizim dışımızda adamların başka üretim planları içerisinde ancak bu kadarı olabiliyor demek.

Çalışmalara şimdiden başlarlarsa gelecek sene avrupa arenasında görünmemizle birlikte Nike'ın da olaya bakış açısı değişecektir. Değişmek zorunda yoksa sponsor değişecek.

Ayrıca intersportla anlaşmamızın neresi kötü anlamadım. Kulüp bu altyapısı ile bu işi beceremediği belli, bu konuda uzman bir firma ile anlaşmasının neresi yanlış. Niye Nike mağazalarında satılmıyor diyebilirsiniz, TS Club markası düşünülerek bu anlaşma yapılmış olabilir. Artı yarın forma ve ürün çeşidimiz arttıkça zaten kendi markalarını bu kadar ilgiye rağmen satmam demez Nike merak etmeyin.

Taraftarı sessiz bir belirsizlikle sinir etmektense, formaların geliş tarihini dürüstçe söylemeleri de güzel bir olay değil mi?

Formalar elbette daha iyi olabilir, armaları mutlaka nakış istiyoruz doğru, fakat bunu birbirimize değil kulübe söylemeliyiz. İsteklerimiz dışında her işin bir olabilirliği ve zaman para maliyeti var.

Ben elimden geldiğince bu konularla ilgili yapıcı fikirlerimi iletmeye çalışıyorum. Peki siz, istekleriniz ve beklentilerinizle ilgili kaç mail attınız kulübe?
                                En son a f s tarafından düzenlendi; 22.11.2008, 11:24.
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X