Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• nike üretigi özel formalar örnegin barcelona, arsenal, manchester formalarina dikkat ediyorum, gögüslerdeki nike amblemi bizim formadakinden daha büyük ve hos duruyo

Yorum

• bence parçalı forma yakasız olunca çirkin oluyor eksikmiş gibi geliyor bana
      ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Bence olay %30 renklerde %70 kesimde.
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Barcelona formasinin sirt kismi Sampiyonlar Ligi icin farkli olmasinin sebebi UEF'dir. Uefa'nin kurallarina gore formalarin sirt hakemlerin islerini kolaylastirmak icin duz olmali. Boylece oyuncularin numaralari ve isimleri sabit bi renk uzerinde durmus oluyor. Bu yuzden forma ureten sirketler takimlarinin Avrupa formalarinda bu degisikligi uyguluyor.

@AFS
          , Abi gecen sayfada size onelik uzun bir mesaj yazmistim gelecek sezon forma cesitleri hakkinda ama gordugume kadar bir cevap vermemissiniz. O mesaj da actigim konularabiraz daha aydinlik getirirseniz cok sevinirim. Tesekkurler.

Yorum

• Estağfurullah diyeyim, forma konusunda uzman veya işin yetkisi sorumlusu değilim. Tasarımcı olarak yorumlarıma gelince ( incelik gösterip sormuşsunuz, sağ olun ve belli ki yorumlarımı bekliyorsunuz, peki ) Forma modellerimiz ile ilgili o kadar çok yorumda bulundum ki kendimi tekrar etmek istemiyorum çoğu zaman. Modeller ve model sayıları ile ilgili görüşlerimi sunmaya çalışayım:

Forma modellerimiz seçilirken takımımızın tarihine, kurum kimliğine uygun modeller seçilmeli. Çok şükür ki rengimiz bize özel. Aynı rengi taşıyan farklı takımlar bu tür estetik ve kurumsal yaklaşımlarla birbirlerinden farklı olabiliyorlar. Tüm dünyada olduğu gibi ligimizde de aynı renkleri taşıyan takımlar var, bunlar tarzlarlar ve modelleri ile birbirinden ayrılıyorlar.

Gelelim Trabzonsporumuza; klasik diye tabir edilen bizimle birlikte anılan formalarımız olması gerektiğinden bahsettik. Bu modeller çubuklu formamız ve gövdesi bordo kolları mavi formamız olmalı fikri camiamızda ve yönetimde kabul görmüş durumda.

Bu sezon ile ilgili seçilen modeller de mevcut şartları ve seçenekleri göz önüne alınca yerinde ve doğru seçimler.

Takımlar sahaya çıktıklarında mümkün olduğunca birbirleri ile kontrast olacak renklerden oluşması isteniyor. Bir takım açık renkler kullanıyorsa diğerinin koyu giymesi isteniyor. Bu durum futbolcu, seyirci yayıncı için şart görünüyor. Hatta hakem formaları da takımların renklerine göre değişiklik gösterabiliyor. Kaleci kazakları da öyle.

Buraya kadar anladık abi, sorunun cevabı ne demeyin hemen, söylüyorum işte; gelecek sezon ile ilgili forma modelleri öğrendiğimiz kadarı ile klasik bordo kolları mavi forma, çubuklu forma, düz mavi forma, beyaz forma, sürpriz renk ( ben biliyorum fakat şimdilik söylemeyeceğim ), gri forma.

Bu kadar formayı ne yapacağız diye düşünmeyin. İç saha, deplasman, kupa, avrupa kupası derken hepsini giyeriz. Sürpriz renk taraftar forması olarak kalır büyük ihtimalle hazirlık maçlarında giyilir ligde ne kadar giyilir bilemiyorum, gri forma 2009 sonunda çıkacak bir forma en fazla ikinci yarılarda giyilir. Oynayacağımız takımların giydiği formalara göre bu çeşitlilik yeterli.

Çeşitliliğin bir nedeni de ekonomik aslında. İnsanlar zevklerine bütçelerine göre forma alabilecekler böylece. Avrupada olduğu gibi en fazla 3 formamız olsun diyorsanız, keşke o kadar kurumsal olabilsek.

Trabzonspor taraftarı forma konusunda diğer taraftarlara göre daha hevesli ve bilgili aslında. Teknik estetik olarak epey bilgiler paylaştık bu başlıkta. Başka bir taraftar sitesinin resmi sponsoru ile ilgili bu kadar sayfa mesajı varmı dır bilmiyorum.

Trabzonsporumuzun forma ve resmi ürün satışlarındaki potansiyeli henüz tam ve doğru değerlendirilebilmiş değil. Umarım bu konuda doğru yaklaşımlar ve doğru çözüm yolları ile bir yol alabiliriz. Tam da bu noktada bizim taraftar olarak bu kadar duyarlılığımız ve pozitif katkımıza verilecek tepkiyi merak ediyorum. Uzun kollu formalar ve armalar konusundaki isteklerimizle ilgili bir geri dönüşüm olmadı. Kime ulaştıysam 'tamam haklısınız, doğru' fakat çözüm ne ?

Testi kırılmadan diyeceklerimizi söylüyoruz. Henüz armalar konusunda tatmin edici bir cevap veya haber alamadım. Lütfen bu konudaki ısrarımızı sürdürelim.

Okuma zahmetinde bulunduğunuz için teşekkür ederim. Formaları bahane ederek futbola ve hayata farklı bir bakış sunmaya çalışıyorum o kadar.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• ben çok formaya karşıyım heleki turuncu gibi çok sırıtan formalara tamamen karşıyım türübünde hiç hoş durmuyor.bordo ve mavi ana renk olarak kalmasını temenni ederim tabi olayın maddi durumu ayrı çok forma çok satış ona lafım yok
              Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

• (Yanlış anlaşılma )
                En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 10.04.2009, 11:58.
                t @Selim_Turan

Yorum

• arma konusunda herkes bir mail atsin hade. kampanya baslatilam. loby olusturalim yönetime baski yapalim. YAPISTIRMA ARMA IS-TE-MI-YO-RUZ!

Yorum

• afs abi hangi mail adresine Arma konusundaki isteklerimizi bildirebiliriz?

Yorum

• Bu kadar güzel logomuz olmasına rağmen yanlış uygulanmasına gönlüm razı olmuyor. TS Club poşetlerinde ve ambalajlarında logomuz maalesef yanlış kullanılıyor.

Resmi sitemizdeki kullanımı doğru, fakat satış sitesinde ( www.trabzonspor.com.tr "nin şimdiki halinde ) logomuz yine şekilden şekile dönüştürülmüş vaziyette.

Genel olarak Trabzonspor logosu çoğu gazete ve internet sitesinde de yanlış kullanılıyor maalesef.

Formalarımızda kullanılan armalar renk ve form olarak yanlış ( kadrajda sıkıntılar var ). Seçilen malzeme yarım sezon bile dayanmayan kötü bir seçim. Gelecek sezon formalarımızda armalarımız nakış yapılamıyorsa, (illa yapıştrıma olması gerekiyorsa ) bu malzemenin kesin değişmesi lazım. Bu konudaki istek ve önerilerimizi lütfen kulübe bildirelim. Yoksa yarın çok geç olacak. Testi kırılmadan diyeceğimizi diyelim, yarın bize rağmen bir gelişme olmazsa bunun hesabını soralım.

Eşofmanlarda kullanılan armanın malzeme seçimi ve rengi gayet güzelken, formalarımızda kullanılan armanın malzemesi çok kötü rengi yanlış.

Mehmet Tunç TS Club'tan sorumlu yöneticimiz, m.tunc@trabzonspor.org.tr adresine bu konudaki hasasiyetimiz ve beklentilerimizle ilgili mailler atalım lütfen.

Daha önce mail atanlar 'bu konu ile ilgili gelişmeleri ve çözümlerinizi merakla bekliyoruz' diye yeniden mail atsın ve bu konunun takipçisi olalım.

Trabzon'da bulunan arkadaşlar TS Club'a bizzat giderek isteklerimizi iletsinler bizim adımıza.

Bu konuda destek ve yardımlarınızı bekliyorum.
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bu formanın göğsüne bir de ay-yıldız ekleyeceğiz inşallah

(Avrupa Kupaları'nda oynayacağımız için)
                        Trabzonsporlu olmak...
                        Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Acaba onumuzdeki sezon Trabzonspor Şort'a sponsor alacak mi?
                          1

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Acaba onumuzdeki sezon Trabzonspor Şort'a sponsor alacak mi?
                            alınmasını istemem..Hiç güzel durmuyor ama ön tarafa olabilir

Yorum

• mailimi attim

Yorum

• bende simdi iki tane attim tekrar. dün de atmistim. hayde arkadaslar herkes bir mail atsin! Baski kuralim...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X