Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sevgili Ali Fuat..

Ben şahsen Nike Firması ile yapılan sponsorluk antlaşmasından çok büyük bir heyecan duymuş ve mutlu olmuştum...

Şu anda geldigim noktanın ne pozisyonda oldugunu kelimelere dökemiyorum...

Benim için en büyük hayal kırıklıgı Nike markalı ürünlerimizin NİKE magazalarında satılmaması...

Bunu aklım mantıgım almıyor... Bu nasıl bir antlaşmadırki sen sponsorluk antlaşması yaptıgın firmanının magazalarında o firmanın ürettigi ve etiketini kullandıgı mamülü sattıramıyorsun...

Buna ticari anlamda düpedüz kulübün haklarını koruyamamak zarar ettirmek denir...

Daha bu ürünlerin dizaynını fiyat politikasını ürün çeşitliligini yazmama bile gerek yok...

Lütfen temasta oldugun yöneticilere firma yetkililerine bu konuda bizlere bir açıklama zorunlulukları oldugunu söyle..

Sevgilerimle..
    Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• nıkeden ilk yıl için az çok böyle formalar bekliyordum asıl önemli olan 2.ve 3.yılda yapacakları formalar eğer ozamanda beklentileri karşılıyamazsa dünya markası değil uzay markası olsada gerekeni yapacağımızdan emin olabilirler ayrıca afs abiyede forma konusundaki hassasiyetinden ve çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum

Yorum

• Bu sezon insallah sampiyon olursak ve direk Sampiyonlar Ligine katilirsak o zaman sen gör formalari
        Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• Tek eksık bu formalar oldu zaten kımse sıkmasın canın Basarı arttıkca bu sorunlar da en aza ındırgenecek onlarda bunların farkına varacak en azından da sevındırıcı bır durum yenı formaların hangı tarıhlerde pıyasada bulunacagını soledıler Beklıyoruz beklıyoruz Şampıyonlugu beklıyoruz ıcımızdekı su ozlemın dındıgı o gunu Duyuyoruz sımdıden kopacak olan fırtınanın o sesını Saracak Turkıyeden Avrupayı ve yıne gelecek eskıden oldugu gıbı dıllere destan zaferler
          Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• Resmi ürünlerimizin satışının İnterspor'a verilmesini yadırgıyorum ve yönetimin kolaya kaçtığını düşünüyorum.Marka değeri ve büyük klüp olmanın getirileri bu kararla gerçekleşmez olduğunu düşünüyorum.
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Resmi ürünlerimizin satışının İnterspor'a verilmesini yadırgıyorum ve yönetimin kolaya kaçtığını düşünüyorum.Marka değeri ve büyük klüp olmanın getirileri bu kararla gerçekleşmez olduğunu düşünüyorum.
              Ben tam tersi yönetimi tebrik ediyorum formaların ülkenin her yerine yayılması için önemli bir adım.İstanbul gibi taraftarımızın fazla olduüu yerde şu an 2 tane Tsclub açılmak üzere kurumsal anlamdada bir sorun yok.

Yorum

• bu arada yönetim çubuklu forma ikinci yarıya yetişecek diyor ama takip edebildiğim kadarı ile bu formaların taraftara ulaşması mayıs aynı bulacakmış??? ne kadar doğru bilemem.

Yorum

• Olaya Basit bakıyorsunuz bence Formalarımız tüm türkiyede satılıyor mu tamam ya bu iş süper diyorsunuz tamam bu bencede çok güzel birşey ama ;

1-)Hani Bizim Markalaşmamız
                  2-)Hani biz İsimler yazdık sayfalarca BordoMavim dedik
                  3-)Hani biz ürünlerimizi butiklerde spor mağzalarının bir köşesinde satılmakdan kurtaracaktık

Ben bunun için yanlış diyorum yönetim kısa bir süre için bunu İnterspora aktardı olması gerekeni yazıyorum bunu yönetimede yazdım gönderdim

Kendine özel bir mağaza açmaya karar verirsin İsmini Taraftarlarından Aldığın Öneriler Işığında kararlaştırıp türkçe bir isimle işe başlarsın

1-)Önce İsminin olduğu bir tabela yaparsın yazı fontuyla amblemiyle arka fontuyla

2-)Sonra reyonlarına bir standart biçersin reyon tahtaları kabinler mağazanın dizaynı çalınan müzik satış formatı müzik sistemine dahil bir standart koyarsın
                  Ör:Adidas'ın Dünyada ki bütün mağazalarının Siyah fontta olması gibi

3-)En önemli olan ürün işine gelirsin ürünlerini forma dışında çocuklara yönelik bayanlara yönelik bol ürünlerle süslersin ürünlerin o kadar fazla ve güzel olmalı ki forma arka planda kalmalı yani taraftarın "Ben forma aldım ama üstüne şu poları kesin alacağım " demesi gerek

4-)Geldik en önemli şeye bazı parfümeri mağazaların ve önemli yemek şirketlerinin Türkiyede yaptığı gibi
                  81 İlin en çoğunluklda olan ilçelerinin en işlek caddelerini belediyelerle devlet planlama kurumuyla iletişime geçip seçersiniz bunları liste yaparsınız ve ondan sonra dersiniz ki;

Biz Trabzonspor Klübü Olarak BordoMavim Mağazasının İsim hakkını almış bulunmakdayız belirttiğimiz listelerde ki illerin ilçelerine bu mağazalar açılacaktır mağaza açmak isteyenler

1-)Bizden isim hakkı almaları gerekir
                  2-)Tabelayı bizden almaları gerekir
                  3-)Reyon standartlarını belirttiğimiz şekilde dizayn etmeleri gerekir
                  4-)Ürün fiyatlarında bizim istediğimiz sınırları aşmamaları gerekir
                  5-)Ve açılacak Mağazalar belirttiğimiz ilçelerde ve merkezlerde açılması gerekir

Bunları gerçekleştirdiğiniz takdirde sizlere mağaza açma hakkı tanıyoruz ve klüp olarak size şu garantiyi veriyoruz

Türkiye üzerinde ki bütün kurumlardan formalarımızı çekiyoruz hiç bir spor mağazası ve butik bizden satış için forma alamaz bulunduğunuz bölgede sizden başka kimse forma satamaz bunun takipçisi olacağız.

Dersiniz garantiyi verirsiniz iş biter Klüp olarak kazandıklarınıza bakalım;

1-)Marka değeri çünkü siz artık bir markasınız
                  2-)İism Hakkı Tabela Reyon ve Ürünlelerle gelecek para
                  3-)Edirneden Karsa Tüm Türkiyede olurda yolunuz düşerya sokakda yürüyen bir insanın sırtında Trabzonspor poları görürsünüz ve "Vay be işte bu ya bu iş böyle yapılır burda ki adamda benim ürünümü giyiyor ben markayım ben büyük klübüm dersiniz.

Ben böyle düşünüyorum eğer yanlışsam beni düzeltin ve doğrusunu söyleyin bu iş böyle yapılır
                  En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 22.11.2008, 17:55.
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Emirhan iyi diyorsun da İnterspor ile yapılan anlaşma bütün bu saydıklarını yapmaya engel değil ki.

İnternet sitesindeki satıştan TS Club mağazamıza kadar belli ki kulübün bu anlamda bir altyapısı yok. Kendi yapamadığı bir işi bu profesyonelce yapanlarla paylaşmasının neresi kötü anlayamadım.

Ticaret yapıyorsanız işin bütünü yapmaya kalkarsanız altından kalkamazsınız ve maliyetleriniz yükselir. Trabzonspor böyle bir anlaşma ile yetişemeyeceği birçok yere maliyetsiz ulaşmış oluyor, bu mu kötü olan.

Yarın avrupadaki başarılarımız artan ürün çeşitliliğimizle birlikte zaten sponsorumuz olan Nike bu kadar ilgili taraftara ürünlerini satmam demez merak etmeyin. Nike kendi açısından Nike dışındaki TS Club markalı ürünleri dağıtmak istememiştir, tam da bu noktada çok yaygın satış ağı olan intersport ile anlaşmak aslında çok mantıklı değil mi?

Ts Club markamız, mağazalarımız olsun diye istiyoruz iyi güzel de hepsi bir proje maliyet ve zaman isteyen işler. İstedik diye yarın bütün planladıklarınız hayata geçirilemiyor.

Mağaza açmak marka olmak için elinizde ürün olması lazım. Bizim var mı? Şimdilik yok.
                    Markalaşmak belli bir zaman alan büyük projeler. Trabzonspor markası lisanslı ürünler noktasında potansiyeli olan fakat yeterince değerlendirilmemiş bir marka.

Olayları değerlendirirken şartların ne olduğunu hesaba katarak değerlendirirsek yorumlarımızda hataya düşmeyiz. Hele böyle ekonomik krizlerin olduğu bir dönemde. Ticaret yapan bu işlerin içinde olan biri olarak ben de yanılıyor olabilirim fakat insaf ve karşıdaki anlama gayretini elden bırakmıyorum.

İstanbul'da olanlar bilir Capitol Alışveriş Merkezinde İntersport mağazası var, burada dünya kulüplerinin formaları ile birlikte Trabzonspor formaları da var. İnsan kendi formasını görünce bu anlaşmayı yapan kim hata yapmış mı denir, çözemiyorum. Lisanslı ürünlerimiz olsun, formalarımız daha kaliteli olsun, kendi markamız olsun, her yerde olsun tamam ama bu anlaşma ile bu projelerin birbirini engeller bir bağı yok.

Trabzonspor lisanslı ürünleri meselesi ayrı bir konu ayrıca konuşulmalı.
                    En son a f s tarafından düzenlendi; 22.11.2008, 18:49. Sebep: keşke...
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Yorum

• Yorum

• Yorum

• Bütün uzun kollu formaların fiyatlarını biri yazsa.Bir de uzun kollu formalar Haznedar Ts Clup'ta var mı?
                            Més Que Un Club

Yorum

• Yorum

• Sivas maçına bu forma ile çıkmalıydık.

Bordo mavi renklerin bir arada bulunduğu formalar bana daha etkili geliyor.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X