Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Ali Fuat bey,

Benim klasik formaların yanısıra, beyaz forma, bordo şort, beyaz koçtan oluşan bir tasarım hayalim var. Bu tarz bir şey çizmeniz mümkün mü acaba?...

Forma çok sade ve beyaz... Sadece yakalarda bordo parçalar var, sırt numaraları ise mavi... Ya da kenarı yaldızla çerçevelenmiş bordo... Formanın herhangi biryerinde çok az mavi kullanılmış...

Şortlar bordo... Sadece çizgi ebatında mavi kullanılmış... Bordo renk, mora çalan koyu mürdüm olursa süper olur.

Tozluklar, düz beyaz veya bordo beyaz enine çizgili...

Zamanınız olur böyle bir yapabilirseniz görmek isterim...Şimdiden teşekkürler...

Yorum

• Zaten bu yil Nike in bize 5 forma vermesinin iki ana nedeni var:
      1) en ucuzdan en kaliteli formalar cikardi bize. Bunun nedeni Taraftarin bütcesini ögrenmek. Cünkü 45 ytl - 85 ytl arasi formalar verdi bize.

2) 5 Formanin da renkleri degisicik. bunun nedeni ise nike in bilmek istedigi hangi renkleri begeniyor. Kendi renkleri bordo mavi mi yoksa alternatif renkleri de mi begeniyor beyaz, turuncu gibi.

Bu iki konuda bir cevap aldigindan eminim. Artik zaten özel forma yapacak ve hangi tür forma taraftarin hosuna gittigini de biliyor. Taraftarimizin ortalama bütcesini de biliyor. Yane tam bizim taraftar profiline göre bu yil "sadece" 2 forma cikaracaktir ama ikisi de cook kaliteli olacaktir. Zaten nike her takima aslinda 2 forma veriyor. Benim ümidim 3 forma olmasi.

Yorum

• nıke resmı sıtesınde celtic'in bile forması yer alıyor bizde oraya girmeliyiz zor ama girmeliyiz

Yorum

• Nike'ın bütün dünyada formamızı satmasını istiyorsak, Şampiyonlar Ligi veya Uefa Ligi ile kendimizi avrupa arenasında göstermeliyiz.
          Kendimizi kabul ettirmenin yolu avrupada başarıdan geçiyor.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Avrupa Bu sene Ts diyecek başkada bişi demicek İNŞALLAH...
            " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Nike'ın bütün dünyada formamızı satmasını istiyorsak, Şampiyonlar Ligi veya Uefa Ligi ile kendimizi avrupa arenasında göstermeliyiz.
              avrupada başarı kısa vadede zor ancak uzun vadede başarılı yatırımlarla adımızdan sözettrenlriz önce yönetimde sora teknik drektörde istikrar ve kadroda istikrarda önemli tabi. önce bi iskelet takım olusturup her yıl buna kalıtelı yerli veya yabancı takviyelerle sağlamda b kadro kurduktan sora kurumsaallaşıp başarı yakalnabılır fener gecen yıla kada iyi yaptı bu şleri ama bu yıl elınden adamalrı kacırdı ve yeni aldıkları uyum sorunu vs'lerden dolayı şimdi sürünüyo

Yorum

Ah ahh
                bu forma bizim forma olacak 100 ytl bile veririm...
                "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

amannn harika forma şu design işlerini taraftara bıraksalar süper ürünler çıkar bee

Yorum

• İlk olarak İsmail Çavuşoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu forma süper böyle bir forma yapsınlar eşime dostuma herkese alırım
                    Teşekkürler AFS
                    Evet madem bu forumu izliyo yönetim şu formayı her sayfaya taşımamız lazım bu formayı umarım seneye giyeriz olağanüstü .
                    DOZER CEMİL

Yorum

Nike'ın bütün dünyada formamızı satmasını istiyorsak, Şampiyonlar Ligi veya Uefa Ligi ile kendimizi avrupa arenasında göstermeliyiz.
                      Bu bile yetmez bence. Tum dunya'da formanin satilmasi demek dunya kulubu olmak demek. 1-2 defa sampiyonlar ligi'ne katilmaklan oluncak birsey degil. Fener gecen yil Sampiyonlar ligi'nde ceyrek finale yukseldi, GS'de ayni, ve hatta GS Uefa kupasini kazandi. Tum Adidas magazalarinda GS'nin formasi satiliyormuydu?

Yorum

• Avrupa kupalarında mücadele etmek forma satışı için her şey değildir belki fakat çok şeydir.

Avrupa arenasında mücadele eden bir takımın marka değeri ile kendi liginde mücadele eden bir takımın marka değeri aynı olamaz.

Bütün bunlar bir adımdır ve bu konudaki profesyonel ve bilinçli yaklaşımlarla anlamlı olur. Yoksa Barcelona'yı bize versinler, bu anlayışla hiçbirşey yapamayız.

Tüm avrupanın izlediği, televizyonlarında, gazetelerinde, internet sitelerinde görünen bir takımın ürünleri elbette daha çok satılır. Arz talep meselesi.

Bugün birçok Nike veya Adidas mağazasında avrupa kulüplerinin ve milli takımlarının forma ve ürünlerini bulabiliyorsak bunu reklam için değil satabildikleri için yapıyorlar. Bu tür ürünleri alan bir kitle var.

Bizim hedefimiz, öncelikli olarak kulübümüze gelir kaynağı olacak, ihtiyaclarımızı giderebileceğimiz orijinal ve güzel ürünlere ulaşmak. Ve buradaki tasarımlar gibi, işinizi iyi ve güzel yaparsanız, yalnızca kendi taraftarımıza değil, başka insanlara da bu ürünleri çok rahat satabilirsiniz.

Her mağazanın ekonomik olarak bizim ürünlerimize yatırım yapmasını bekleyemeyiz. Bunun da çözümünü sundum. Bütün lisanslı ürünlerimizin olduğu bir ürün kataloğu hazırlanır her mağazaya ve internete konulur. Forma almaya gelen, bulamadığı ürünü katalogdan siparişini verir olur biter.

Nike kendi sistemini oturtsun bu konuda biz de işin gereğini yerine getirelim, avrupa kupalarında da oynayan bir takımın ürünlerini bulmak için bugünkü kadar sıkıntı çekmeyiz emin olun.

En son a f s tarafından düzenlendi; 07.11.2008, 12:59.

Yorum

• Trabzonspor savaş açtı!
                          07 Kasım 2008 / 15:22
                          Trabzonspor Kulübünün taklit ürünlere karşı mücadelesi devam edecek.

Buna göre kulübün Koyu Bordo Açık Mavi renkleri ve zemin üzerine maviyle TS harflerinin kullanıldığı amblem, forma, çorap, atkı, şapka vb. türlerinin taklit edilerek özellikle stadyum çevresinde kurulan izinsiz sergilerde, şehir ve kasabalardaki mağazalarda, pazaryerlerinde satışa sunulmasının tespit edilmesi üzerine savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştu.

Trabzonspor'un ligin 8. haftasında Gaziantepspor'la oynadığı karşılaşma öncesi ve esnasında stadyum etrafında herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmamıştır. Taraftarların aynı hassasiyeti yarın oynanılacak olan Hacettepe maçında da göstermelerini bekliyoruz.

Hukuk İşleri Sorumlumuz Av. Ali Sürmen söz konusu eyleme kalkışmayı düşünenleri uyarırken, taraftarların da konuya duyarlılık göstermelerini ve taklit ürünlere rağbet etmemeleri çağrısında bulundu.

Korsanla mücadele güzel, ( Ben hala korsan ürün üretip sattığı için ceza alan birini göremedim ) öte yandan bu ihtiyacı ve pazarı değerlendirecek resmi bir adım atmamak kötü.
                          En son a f s tarafından düzenlendi; 07.11.2008, 16:49.

Yorum

• Seneye mutlaka ve mutlaka 3. renk olarak siyah istiyorum! Ne turuncu nede beyaz. Bir cubuklu, 1 bordo kollari mavi ve 1 siyah forma yeter bence. Bordo kollari mavi yerine parcalida düsünülebilir.

.

Yorum

• Bugün Merkez Ts Club a uğradım.Bordo formanın ne zaman geleceğini sordum.Görevli daha gelmeyecek dedi.Nasıl yani dedim değişik yeni formalar yakında gelecek dedi şaştım kaldım.

Sanırım Nike eski stoklarının Trabzonspora bir sezon yeteceğini düşündü.3 ayda Yoğun talep gelip depolarındaki formalar bitince yeni forma üretimine başladılar.Ve görevlinni söyledeğini göre yeni formalar ilk çıkanlardan farklı olacakmış.
                              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X