Bursa'daki NIKE mağazalarının birinde (adama zarar vermemek için mağazanın hangisi olduğunu yazmıyorum) çalışanlarla aramızda geçen diyalog;
Ben: Trabzonspor forması bakmıştım var mı acaba?
Satış Danışmanı: Abi inanın günde ortalama 20-25 kişi soruyor. Ama yok maalesef...
Ben: Kardeşim madem bu kadar talep var neden getirmiyorsunuz!
S.D.: Şimdi ben söylesem inanmıycaksınız, 1 dakika beklerseniz Mağaza Müdürümüzle görüştüreyim sizi (O anda kasada bulunan mağaza müdürüne gidip birşeyler söyledi ve geldiler)
Mağaza Müdürü: Buyrun efendim nasıl yardımcı olabilirim.
Ben: Beyefendi TS forması bakıyoruz ama yokmuş. Satış Danışmanı arkadaş çok talep geldiğini söyledi, madem talep bu kadar fazla neden forma olmadığını merak ettim.
M.M.:Beyefendi bu konuda merkeze defalarca yazılı ve sözlü talepte bulunduk. En sonunda aldığımız cevap şu; Trabzonspor kulübü, firmamıza (NIKE) sınırlı sayıda forma veriyor, çünkü formaları bizim kanalımızla sattığında bize kar payı vermek zorunda. Bu nedenle kendi dağıtım kanalı olan TS Club vasıtasıyla satışı tercih ediyor.
Ben: ........!!! Yutkundum sadece...
nıkeden ilk yıl için az çok böyle formalar bekliyordum asıl önemli olan 2.ve 3.yılda yapacakları formalar eğer ozamanda beklentileri karşılıyamazsa dünya markası değil uzay markası olsada gerekeni yapacağımızdan emin olabilirler ayrıca afs abiyede forma konusundaki hassasiyetinden ve çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum
bencede ikinci veya ücüncü sezonda düzelecektir o cok begenilen kappa formalarinin ilk sezonuna bir baksaniza T-shirt gibi forma yapmislar.
ama ikinci sezonda biraz düzelmis
ücüncü sezon ise herkesin begendigi o formalar ortaya cikmis
demek biz daha çok forma bekleriz balıkesire bu gidişle???
O kadar kötümser olma.
Kulübümüzün lisanslı ürünleri olan TS Club markası bundan böyle tüm Türkiye?de taraftarlarımıza ulaşacak.
Buna göre İnterspor firmasıyla yaptığımız anlaşma gereğince ürünlerimiz bu firmanın ülkemizde bulunan mağazalarında satışa sunulacak.
Taraftarlarımız artık bundan böyle İstanbul,Ankara, Adana , Antalya,Aydın, Artvin,Bursa ,Çanakkale , Denizli, Diyarbakır , Erzurum , Giresun , İzmir , Konya , Mersin, Rize, Samsun, Sivas , Tekirdağ ve Van?da da TS Club ürünlerinden satın alabilecekler.
Kulübümüzün lisanslı ürünleri olan TS Club markası bundan böyle tüm Türkiye?de taraftarlarımıza ulaşacak.
Buna göre İnterspor firmasıyla yaptığımız anlaşma gereğince ürünlerimiz bu firmanın ülkemizde bulunan mağazalarında satışa sunulacak.
Taraftarlarımız artık bundan böyle İstanbul,Ankara, Adana , Antalya,Aydın, Artvin,Bursa ,Çanakkale , Denizli, Diyarbakır , Erzurum , Giresun , İzmir , Konya , Mersin, Rize, Samsun, Sivas , Tekirdağ ve Van?da da TS Club ürünlerinden satın alabilecekler.
abi bunların içinde balıkesir yine yokki ya bu seneye o kadar hevesli girdim ki sezon ortası geldi hala formamı giyemedim sırtıma. ne bilim ama b konuda biraz kjötümserim.
Bursa'daki NIKE mağazalarının birinde (adama zarar vermemek için mağazanın hangisi olduğunu yazmıyorum) çalışanlarla aramızda geçen diyalog;
Ben: Trabzonspor forması bakmıştım var mı acaba?
Satış Danışmanı: Abi inanın günde ortalama 20-25 kişi soruyor. Ama yok maalesef...
Ben: Kardeşim madem bu kadar talep var neden getirmiyorsunuz!
S.D.: Şimdi ben söylesem inanmıycaksınız, 1 dakika beklerseniz Mağaza Müdürümüzle görüştüreyim sizi (O anda kasada bulunan mağaza müdürüne gidip birşeyler söyledi ve geldiler)
Mağaza Müdürü: Buyrun efendim nasıl yardımcı olabilirim.
Ben: Beyefendi TS forması bakıyoruz ama yokmuş. Satış Danışmanı arkadaş çok talep geldiğini söyledi, madem talep bu kadar fazla neden forma olmadığını merak ettim.
M.M.:Beyefendi bu konuda merkeze defalarca yazılı ve sözlü talepte bulunduk. En sonunda aldığımız cevap şu; Trabzonspor kulübü, firmamıza (NIKE) sınırlı sayıda forma veriyor, çünkü formaları bizim kanalımızla sattığında bize kar payı vermek zorunda. Bu nedenle kendi dağıtım kanalı olan TS Club vasıtasıyla satışı tercih ediyor.
Ben: ........!!! Yutkundum sadece...
İnanılmaz bir konu gerçekten arkadaşlar ben bu konunun üzerinde durulması gerektiğini düşünüyorum;
Özelliiklede Boyner ,Ykm gibi büyük alışveriş merkezlerinde diğer takımların formaları satılırken .,Bu arkadaşımızın karşılaştığı durum acaba neden böyle ..
Stadyumda ki Ts Club mağazasında bere,kaşkol satılmıyor.
Sivas maçında kaşkol almak için girdim mağazaya,tezgahtar "bere,kaşkol yok" dedi.
Dışardan korsan almak zorunda kaldım.
Bu soğuk havada en çok satılacak ürünler olan bere ve kaşkol orda nasıl bulundurulmaz anlamak zor.
Yorum