İlk olarak farabi tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
-
Trabzonspor'un gerek Türkiye'nin dört bir yanında gerekse dünyada -özellikle avrupada- değerlendirilemeyen geniş bir potansiyeli var. Ekonomik gerçeklerimiz de var kabul, fakat mevcut pastayı korsan ürün pazarına yedirmenin de alemi yok.
Her üründen çok kâr etmeden, sürümden kazanarak marka değerini yükseltir, taraftarını ürün ve fiyat anlamında memnun edersen çok daha rahat hareket edebilirsin. Korsanın kalitesi, tirajı, dağıtım ağı, iletişim ağı yok, fakat o boşluğu bırakırsan kulübün üzerinden Trabzonspor'un sırtından haksız kazanç sağlamasına istemesen de kendi imkan sağlamış olursun.
En çarpıcı örnek İstanbul Olimpiyat stadındaki açılış maçında yaşadık. Sahanın girişinden itibaren korsan ürünler tezgah açmış, ortada ne tır var ne görevli var ne de polis. Stadın içinde bile orijinal ürünle korsan ürün yanyana satıldığını benim gibi oraya giden onbinlerce insan da gördü. Üstelik bu konu ile ilgili defalarca uyarı yapıp girişimde bulunmamıza rağmen.
Kış günü aynı yazlık Nike ürünü tişört indirimde 55 liraya satılırken üzerinde sadece Trabzonspor arması var diye 75 lira satmaya kalkarsan hata yapmış olursun. Önce düşük kâr ve geniş ürün yelpazesi ile bir alıcı kitlesi oluştur, sonra bak neler oluyor.
Öte yandan yeni yönetim bu konu ile ilgili profesyonel bir ekip kurdu ve ilk günden beri harıl harıl çalışıyor. Meseleler ve çözüm için yaptıkları çalışmalar biriktiği için yansımalarını zamanla göreceğiz. Taraftarın özellikle bizim görüşlerimize önem veriyorlar. En azından ben gönderdiğim tasarımların yönetim tarafından Nike ile paylaşıldığını biliyorum.
Ortada herkesin gördüğü sorunlar var ve çözülmesi için çaba sarfediliyor.
Sabır.
Yorum
-
İlk olarak 61_onur_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@afs
formalarda kullandıgınız mavi ile amblemimizdeki mavi tonunun farklı olmasının bir nedeni varmı?
tasarımlar çok hoş ama bu konu bence önemli.
çalışmalarınızın devamını bekliyoruz.
evet ya bu benimde dikkatimi çekti...HAMSİ
Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu örnek kimi arkadaşlarının belki hoşuna gitmeyecek ama belirtmek istedim
fenerium 2000 cirosu 250 bin ytl , 2004'de 22 milyon , şu an ise 50 milyonun üzerinde seyretmekte . Geçen sezon sadece satılan forma sayısı 750 bin . Yurt genelinde 60'ın üzerinde mağazaları var .
Galatasaray'ın cirosuda 30 milyona yaklaşıyor .
Taraftar ürünlerinin çeşitliliği ve satış ağı bir çok kulübün can damarı . Trabzon bu kulüplerin yanında by-pass'lı hasta gibi duruyor .
not: geçen akşam aynı avm de bebek ürünleri satan bir mağazaya girdim, iki tane bordomavi taraftar atkılı kişi eşi ile birine hediye seçiyordu. Adam eşine bordo mavili bir şeyler beğen diyordu.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle188 sayfa tutan ve burada hiç görmediğiniz fakat görünce bayılacağınızdan emin olduğum tasarımlarla dolu raporu yönetimle paylaştım. Grafik Tasarımcı arkadaşım Emin Yükünç ile hazırladığımız projenin içerisinde TS Club ve Trabzonspor Dergisi için yeni logo ve yığınla tasarım ve fikir var. Ürünler, modeller, fikirler, tasarımlar örnek uygulamalarla dolu 188 sayfa.
Zamanı gelince paylaşacağım sizinle.
ellerinize yüreğinize sağlık"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
şu formaların en azından bi tanıtımı yapılsa artık hala öğrenemedi bizimkiler bu işleri formalar perşembe çıkacak diyolar...e bu formalar ellerine gelir gelmez piyasaya mı sürecekler önden bi tanıtım yapılamıyor mu...tanıtım sıfır dağıtım sıfır inşallah düzelir bu işler forma almak istiyoruz ama forma yok nasıl iş anlamak mümkün değil...Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
Endonezya 2009 / 2010 sezonu formaları BMN farkı ile:
Thailand 2009 / 2010 sezonu formaları BMN farkı ile:
Yeni sezon formalarımızdan bütün takımın imzaladığı formalar yollasınlar bana bunlardan çok daha güzel imaj çalışması yaparım ben
Şaka bir yana yarın çıkacağı söylenen parçalı yeni formaları nasıl duyuracaklar merakla bekliyorum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum