Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 61 Ytl Lik Yapsınlar Gör Bakem Satışı...

Şaka Bi Yana Formadaki Fiyatlara Da Bakınca Fiyatlarında Fazla Olucağı Söz Konusu Ancak Yinede Rakiplerimizin ürünleri daha fazla bizden çeşit manasında...

Bizim BMN Yapamazmıki nike Amblemi Yerine Bmn Amblemi olur...Fena Olmazdı...
    " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Böyle polarlarımız olsun eminim ki fiyatları en az 100 ytl olur ve fiyattan dolayı fazla satışı söz konusu olamaz.
      100 ytl mi ???
      o zaman veredecez kredi kartına
      -yalnız biz poları hemen yönetime ilettik,yönetim nike'a sundu,onlar üretime geçti,satışa sundular 100 ytl den korkulur bizden -
      şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Kadıköy'deki mağazaya hala turuncu ve düz bordo forma gelmemiş.Yeni olarak şapka gelmiş bir tek.
        -1461 TRABZON-

Yorum

• Yeni ürünler de bu sene değil de seneye Olucak felan deniliyordu galiba...

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kadıköy'deki mağazaya hala turuncu ve düz bordo forma gelmemiş.Yeni olarak şapka gelmiş bir tek.
            özgecm yine gelicek mi dediler
            Yeterki ONUR'suz
            olmasın
            aŞk
            !

Yorum

• kadıköy söğütlüçeşme ve haznedardaki mağazalara yeni formalar ve bedenler geldi.haberiniz olsun.ben aldırdım akrabaya.2 gün sonra elimde olacak.
              Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
              Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
              Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
              Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• söğütlüçeşmede nerde acaba?
                Yeterki ONUR'suz
                olmasın
                aŞk
                !

Yorum

• İlk olarak Nihal Ayvaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  özgecm yine gelicek mi dediler
                  Bilgileri yokmuş Nihal.Ara ara uğruyorum yeni ürün gelirse haber veririm.

Diğer ürünlerin bedenleri geldi.Söğütlüçeşme derken orayı mı söyledi acaba Nihal
                  -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bilgileri yokmuş Nihal.Ara ara uğruyorum yeni ürün gelirse haber veririm.

Diğer ürünlerin bedenleri geldi.Söğütlüçeşme derken orayı mı söyledi acaba Nihal
                    evet sanırım orası bende sorduktan sonra farkettim
                    bende her geçişte soruyorum adamlar kovucak yakında bizi
                    Yeterki ONUR'suz
                    olmasın
                    aŞk
                    !

Yorum

• Böyle bir polarımız olsa ne olurdu..?
                      teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak Nihal Ayvaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        söğütlüçeşmede nerde acaba?
                        evet söğütlü çeşmede nerede yerini söyleyinde bakalım

Yorum

• İlk olarak dedili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          şu bordo olan deli bir şey yav... çizen arkadaşa helal olsun yürekten alkışlıyorum kendisini

Cok sagol abi... Cizen benim
                          .

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Cok sagol abi... Cizen benim

abi seni ts eşyalarını tasarlayanların arasına koysak fena olmaz yani...

Tebrik ederim biribirinden güzel çalışmalar...

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              evet söğütlü çeşmede nerede yerini söyleyinde bakalım
                              bu haznedardaki(sadece ts satıyor)
                              Caka TS Club
                              Marmara Cad. No:4 Haznedar / İstanbul (0212 502 80 45)

bu söğütlüçeme(tüm takımlar)
                              Monolya Butik
                              Söğütlüçeşme c. No:26 Kadıköy / İstanbul (0216 348 86 17)
                              Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
                              Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
                              Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
                              Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• İlk olarak okg_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu haznedardaki(sadece ts satıyor)
                                Caka TS Club
                                Marmara Cad. No:4 Haznedar / İstanbul (0212 502 80 45)

bu söğütlüçeme(tüm takımlar)
                                Monolya Butik
                                Söğütlüçeşme c. No:26 Kadıköy / İstanbul (0216 348 86 17)
                                Osmanağa caminin sırasındaki yerden bahsediliyor.Karttaki adrese ve numaraya baktım şimdi
                                -1461 TRABZON-

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X