Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonda tabii ki de sen önizlemeyi anlatsana bana
    Mükemmel

tek kelime .....
    Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 21.08.2008, 11:02.
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Emırhan formanın cennetınden gelmişsin

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• hala o cennetdeyim eski formalardan stok yaptım nıke gurbete gelirken alacağım
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                emirhan ne yapmaya calısşıyosun zaten hala forma alamdım nasıl olacak bu iş bilmiyorum hala kappalardayım
                Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Arkadaşlar bizimle özdeşleşmiş çizgili formamız yokmu yaa ? nike yapmıyormu

bide sitemize ne zaman konucak bu formalar hala pumalar var

ayrıca ben nikeı hiç sevmedim en iyisi kappaydı sonra beğenmediğimiz puma bu nike sanki başka takımlara yaptıgı formaların renklerini değiştirip bize kakalıyor çok sade tasarımları..

Yorum

• İlk olarak hami10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Pumalar var ama onları da alamıyoruz
                    Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak hami10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar bizimle özdeşleşmiş çizgili formamız yokmu yaa ? nike yapmıyormu

ayrıca ben nikeı hiç sevmedim en iyisi kappaydı sonra beğenmediğimiz puma bu nike sanki başka takımlara yaptıgı formaların renklerini değiştirip bize kakalıyor çok sade tasarımları..
                      baska takimlara yaptigi formalari bize kakaliyor demisinde bunu bütün markalar yapiyor trabzonsporun gece szonki puma formalari ile bursasporunkiniu karsilastir istersen

Yorum

• Arkadaslar onlıne satıs ne baslıcak bu konu hakkında bılgı sahıbı olan var mı ?

Yorum

• bordomavı netten bu formadan yapmasını ıstıorum

Yorum

• bugün kadıköyde bizim ürünlerimizi satan Manolya Giyim e gittim, formalar yoktu ne zaman gelir dedim cumartesi yollıycaklar hesapta pazartesinden sonra elimize ulaşır dedi. her renk her bedenden istedik ama kaçar tane yollarlar bilemem dedi. salı çarşamba yüklenicem artık, alamayanlarında haberiniz olsun..

Bazen Sevinç Bazen Keder
                            YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bugün kadıköyde bizim ürünlerimizi satan Manolya Giyim e gittim, formalar yoktu ne zaman gelir dedim cumartesi yollıycaklar hesapta pazartesinden sonra elimize ulaşır dedi. her renk her bedenden istedik ama kaçar tane yollarlar bilemem dedi. salı çarşamba yüklenicem artık, alamayanlarında haberiniz olsun..
                              zeynep giyimi aradım(bağcılarda) gelmiş te bitmiş nerdeyse ordanda alabilirsin muhtemelen bende ordan alıcam
                              Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
                              NORTHERNER
                              RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM

Yorum

• Valla şu formalar istanbul'a gelene kadar ben Of'a gider forma alır tatil yapar gelirdim. X/
                                Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X