Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 21.08.2008, 11:02.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMedya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
Yorum
-
Arkadaşlar bizimle özdeşleşmiş çizgili formamız yokmu yaa ? nike yapmıyormu
bide sitemize ne zaman konucak bu formalar hala pumalar var
ayrıca ben nikeı hiç sevmedim en iyisi kappaydı sonra beğenmediğimiz puma bu nike sanki başka takımlara yaptıgı formaların renklerini değiştirip bize kakalıyor çok sade tasarımları..
Yorum
-
İlk olarak hami10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebide sitemize ne zaman konucak bu formalar hala pumalar var
Pumalar var ama onları da alamıyoruzBizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
İlk olarak hami10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar bizimle özdeşleşmiş çizgili formamız yokmu yaa ? nike yapmıyormu
bide sitemize ne zaman konucak bu formalar hala pumalar var
ayrıca ben nikeı hiç sevmedim en iyisi kappaydı sonra beğenmediğimiz puma bu nike sanki başka takımlara yaptıgı formaların renklerini değiştirip bize kakalıyor çok sade tasarımları..
Yorum
-
bugün kadıköyde bizim ürünlerimizi satan Manolya Giyim e gittim, formalar yoktu ne zaman gelir dedim cumartesi yollıycaklar hesapta pazartesinden sonra elimize ulaşır dedi. her renk her bedenden istedik ama kaçar tane yollarlar bilemem dedi. salı çarşamba yüklenicem artık, alamayanlarında haberiniz olsun..
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
Yorum
-
İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebugün kadıköyde bizim ürünlerimizi satan Manolya Giyim e gittim, formalar yoktu ne zaman gelir dedim cumartesi yollıycaklar hesapta pazartesinden sonra elimize ulaşır dedi. her renk her bedenden istedik ama kaçar tane yollarlar bilemem dedi. salı çarşamba yüklenicem artık, alamayanlarında haberiniz olsun..Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
NORTHERNER
RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum