Geçiş döneminde olduğumuzu unutuyor bazılarımız. Nike'ın illa bunları alın diye bir dayatması olmamış, yönetim bu modelleri ve kumaşları seçmiş. Turuncu ve bordo formalarımız günlük hayatta giyebileceğimiz tişört tarzında seçilmiş, kimbilir belki de ligde hiç giymeyeceğiz o modelleri.
Eminim seneye çubuklu formalarımız ve bize özel formalarımız çıkınca düşünceler değişecektir. Bizim gibi yüzlerce takıma milyonlarca ürün üreten bir sistemin içine girdik. Bizden çok daha önce imzalanmış sözleşmeleri, üretim planları var, bırakalım adamlar işini yapsın.
Biz kendimizi çok büyük görüyoruz ama önce camia olarak Barcelona Mancester olalım, formamız gelir peşimizden.
Büyüklüğümüzün gereği yapmamız gereken şeylerden öylesine uzaklaşmıştık ki, bu sene bizi biz yapan değerleri yeniden hatırladık.
Camiada bir heyecan ve hareketlilik var. iyin güzel yanı bu tabloyu başkaları da özlemiş gibi bizdeki heyecanı gıpta ile izliyorlar.
Bu bir geçiş süreci, takım olarak, camia olarak, sponsor olarak. Sponsor ve forma konusunda içine bulunduğumuz şartları ve gerçekleri göz önüne alarak değerlendirirsek daha sağlıklı karar vermiş olacağız.
Ben de herkes gibi çok daha güzel, özel formalarımız olsun, en azından aynı serinin devamı olsun isterdim, fakat elden gelen bu ve ötesi şimdilik yoksa söylenmenin bir faydası olmuyor ne yazık ki.
Ben sabırla bekliyorum.
Yorum