Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Geçiş döneminde olduğumuzu unutuyor bazılarımız. Nike'ın illa bunları alın diye bir dayatması olmamış, yönetim bu modelleri ve kumaşları seçmiş. Turuncu ve bordo formalarımız günlük hayatta giyebileceğimiz tişört tarzında seçilmiş, kimbilir belki de ligde hiç giymeyeceğiz o modelleri.

Eminim seneye çubuklu formalarımız ve bize özel formalarımız çıkınca düşünceler değişecektir. Bizim gibi yüzlerce takıma milyonlarca ürün üreten bir sistemin içine girdik. Bizden çok daha önce imzalanmış sözleşmeleri, üretim planları var, bırakalım adamlar işini yapsın.

Biz kendimizi çok büyük görüyoruz ama önce camia olarak Barcelona Mancester olalım, formamız gelir peşimizden.

Büyüklüğümüzün gereği yapmamız gereken şeylerden öylesine uzaklaşmıştık ki, bu sene bizi biz yapan değerleri yeniden hatırladık.
    Camiada bir heyecan ve hareketlilik var. iyin güzel yanı bu tabloyu başkaları da özlemiş gibi bizdeki heyecanı gıpta ile izliyorlar.
    Bu bir geçiş süreci, takım olarak, camia olarak, sponsor olarak. Sponsor ve forma konusunda içine bulunduğumuz şartları ve gerçekleri göz önüne alarak değerlendirirsek daha sağlıklı karar vermiş olacağız.

Ben de herkes gibi çok daha güzel, özel formalarımız olsun, en azından aynı serinin devamı olsun isterdim, fakat elden gelen bu ve ötesi şimdilik yoksa söylenmenin bir faydası olmuyor ne yazık ki.

Ben sabırla bekliyorum.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Mesela bayan futbol takımımızın bırakın formayı Trabzonspor armasız idmanlara çıkması tam bir facia.
      Yeni dönemde bayanlar için özel tasarlanmış formalar giymelerini bekliyorum, dolayısıyla bayanlar için satılan özel formalar da.

Bence uzak değil.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Arsenal'in şu bronz renkli formasını beğenmedim, dün maçı izlerken çok kötü gözüktü.Inter ve Barça'nınkiler çok güzel..
        ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• istanbul anadolu yakasında formaları nerden alabilirim

Yorum

• Formalarımıza rakip takım taraftarlarından bile talep var. Dün 3 fenerbahçeli arkadaşım forma aldı. 1 taneside uygun bedeni bulamadı.

Yorum

• İlk olarak a f s;
              [B
              tarafından gönderildi
              Eminim seneye çubuklu formalarımız ve bize özel formalarımız çıkınca düşünceler değişecektir[/b].Bizim gibi yüzlerce takıma milyonlarca ürün üreten bir sistemin içine girdik. Bizden çok daha önce imzalanmış sözleşmeleri, üretim planları var, bırakalım adamlar işini yapsın.
              evet abi
              2. yarı çubuklular,seneye bize özel formalar haklı olan bu hoşnutsuzluğu giderecektir.
              En son BALKAN 06 tarafından düzenlendi; 10.08.2008, 14:15.
              YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• çubukluların geç çıkmasının yönetimin güzel bir oyunu olduğunu düşünüyorum.
                şimdi çubukluyu çıkarsaydı,şimdikiyle hemen hemen aynı miktarda forma satılırdı, belki biraz daha fazla olurdu ve ikinci yarıda çok fazla forma satışı olmazdı.

şimdi ise, hem şimdi bir hayli forma satılmakta. ayrıca ikinci yarı çubukluların çıkmasıyla yine bir hayli forma satılacak
                hele hele takım iyi bir yerde bitirirse ilk yarıyı ki temennimiz o yönde, değmeyin tsclubların keyfine

belki de gerçekten dedikleri gibi çubuklular yetişmedi ama nedense ben böyle düşünüyorum eğer böyleyse, izlediği politikadan dolayı başkanımızı bir kez daha kutluyorum

Yorum

• bızım formalara bak ın bıde aston vıllanın kıne asıl bordo mavı bu formalarda bızım formalar yerıne bunlara 102 $ vermeyı tercıh ederım BIDE BULABILSEMMMMMMMMM
                  İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                  Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• GERCEK TRABZONSPOR MAVISI
                    BIZDE DE BUNLAR OLACAKMI

Yorum

• formalara bakınnnnnnnnnnnnnnnn

FORMALAR 25 EURO gayet uygun

Yorum

• roma formaları 75 euro dan başlıyor arkadaşlar .25 euro olanlar geçen sezonun
                        MİROSLAW SZYMKOWİAK

Yorum

• kaç zamandır okuyamıyorum başlığı arma ile logo aynı hizaya geldi mi

Yorum

• Nike! Iyiki ona rastladim...

Yorum

• Nike magzalarindan Ts formalari alamayan arkadaslar icin ben kendim gidip sorum... Bana verilen cevap: Ligler baslamadan biz hic bir takimin yeni sezon formasini satamiyoruz... Niye sormayin cevap bu.. Yane ligin baslamasina 2 hafta kaldigi icin iki hafta sabretmek gerekiyor!

Yorum

• İlk olarak bekirguner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                istanbul anadolu yakasında formaları nerden alabilirim
                                maalesef almayıyoruz arkadaşım yani bu işle görevli arkadaş kimse onu şiddetle kınıyoruzzzzzzzz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X