Dün İstanbul'da herhangi bir spor mağazasına sordum(Nike da satıyordu diye) Trabzonspor formaları gelir mi dedim, Haftaya tüm çeşitleri gelcekmiş ve ayriyetten çok yoğun ilgi varmış formalara...
Dün İstanbul'da herhangi bir spor mağazasına sordum(Nike da satıyordu diye) Trabzonspor formaları gelir mi dedim, Haftaya tüm çeşitleri gelcekmiş ve ayriyetten çok yoğun ilgi varmış formalara...
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
a yattaranın antrenman t-shirt ü de hizalı değil sanki! Ayrıca Ersun hocanın üstündeki mavi bizim mavimiz değil! Kolbastı da bizim oyunumuz değil! Ayrıca Serkanın üzerindeki ne öle sarı mı yeşil mi belli değil! Nike bize ikinci kalite mal yapma artık! HADİ ELEŞTİRELİM !!!
Zevk mi alıyorsun polemik çıkınca ...
Formaların 1. kalite olmadığı aşikar ...
Bu konuyu defalarca tartıştık ve ikna olduk ...
Bu seneki formaların mevcut kreasyondan olduğu , bize özel bir forma olmayacağı bu konuda sağlam kaynakları olan büyüklerimiz tarafından belirtildi ...
Gelecek seneye bize yakışan kalitede bize özgü şık formaların yapılacağı da aynı kişiler tarafından beyan edildi ve sorun ortafan kalktı ...
Şimdi neden bu şekilde düşünen kaygıları olan insanları suçlarcasına mesajlar atıp ortalığı bulandırıyorsun ...
Bunu birkaç defadır yapıyorsun ...
Lütfen ...
Gerek yok , kal sağlıcakla ...
RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
hala daha formaların kalitesizliğini naladık kararlaştırdık diyorsunuz hangi mantıkla. farih kardeşim lütfen şu formalara bi elinle tut. ondan sonra 1. kalite farklı kalite karaı ver. nike milli takımınmıza damı 2. kalite forma yaptı. beyaz formamız milli takım ile aynı kalitede. lütfen artık kalite ve tasarım konularını tartışmayalım. herkes tsclub lara
Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
hala daha formaların kalitesizliğini naladık kararlaştırdık diyorsunuz hangi mantıkla. farih kardeşim lütfen şu formalara bi elinle tut. ondan sonra 1. kalite farklı kalite karaı ver. nike milli takımınmıza damı 2. kalite forma yaptı. beyaz formamız milli takım ile aynı kalitede. lütfen artık kalite ve tasarım konularını tartışmayalım. herkes tsclub lara
Arkadaşım bu konuyu tekrar alevlendirmemek adına mesaj yazmayacağım artık ...
Fakat beyaz forma dışındakilerin daha düşük kalitede olduğunu alan arkadaşlar da söyledi burada ...
Karşılaştırmak istemiyorum tekrar tekrar burada nike kullanan takımların formalarıyla bizimkileri
RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
Yorum