Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bladell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    abi aşağıda yazdığın o kazım kayuncu ve mehmetle ilgili yazı bni çok etkiledi yhaa helal be
    Yavuz Aksal'in bir yazisindan alinti o zannedersem.
    "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
    "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
    Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• İlk olarak TS0661 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ankaradaki hangi nike mağazasına geldi formalar??
      Menekşe 1 sokak Taraftar Store... tel : 424 18 87 onur çarşının yanı. Ülkealan pasajının arka sokağı..

Gmk bulvarı üzerinde ykm colinsi geç, köprüyü geç ilk sağa sap ha orası
      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• ya bugün gitmediğim yer kalmadı bizim formalar yok.ne alışveriş merkezlerinde nede nike mağazalarında bulamadım.Adanada satılan yeri bilen bir arkadaş paylaşırsa çok makbule geçer.

Yorum

• İlk olarak calypso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ustad logonun eskisi yenisi mi olur? ya da soyle sorayım bir logo, formayı üretene gore degisir mi? degisirse kurumsal bir yapimiz yok demektir. Logo bir kulubu temsil eden en onemli sey. Eger bunda bir standart tutturamazsak baska neyde standart tutturacagiz?
          yanlis anlama bunlari seni elestirmek icin yazmadim, sadece bu konuda kulubun sessiz kalmasina bozuluyorum.

zaten ali abi logo değişti demedi sadece logonun gösterişi farklı hani düz deil

istersen eski formadaki logoyla bunu incele logolarda fark yok fark sadece görüntüde
          Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

ustad logonun eskisi yenisi mi olur? ya da soyle sorayım bir logo, formayı üretene gore degisir mi? degisirse kurumsal bir yapimiz yok demektir. Logo bir kulubu temsil eden en onemli sey. Eger bunda bir standart tutturamazsak baska neyde standart tutturacagiz?
            yanlis anlama bunlari seni elestirmek icin yazmadim, sadece bu konuda kulubun sessiz kalmasina bozuluyorum.
            Eski logomuz.

"Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
            "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
            Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• bende mersindeyim burada da yok. o nedenle trabzondaki arkadaşlara dedim alıp yolluyacaklar bana sabırsızlıkla bekliyorum formamı...
              TONYA UŞAĞI MEMLEKET HASRETİYLE YANIP TUTUŞUYOR ...

Yorum

• trabzonspor.com.tr deki inka sportif neden hala kaldırılmıyor? adamların ts ile alakası yok. resmi internet sitelerinde bile gözükmüyoruz,formalarımızı satmıyorlar.

Yorum

İyi de aynı şeyleri söylemişiz. Eski logo derken bir arkadaş 40 sene önceki formalarımızdaki logoyu gösterip, keşke bunlar olsaydı deyince, logonun değişmemesi gerektiğini söyledim. Kurum kimliğinin önemine vurgu yaptım ve eleştiriyoruz diye her şeyi sorgulamak yanlış dedim. Kulübün hangi konuda sessiz kaldığınıda anlamadım.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• formalar nezaman ts clubdan online alinabilecek, bilgisi olan varmi, bekle bekle sisdim artik
                    En büyük TS

Yorum

• formalar tek kelimeyle bit pazarında dizayn edilmiş

Yorum

• İlk olarak adem28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        formalar tek kelimeyle bit pazarında dizayn edilmiş
                        Adem aramıza hoş geldin,
                        fakat dünya üzerinde profesyonel dizayn ofisleri olan bir markanın bizim için yaptığı formalara yaptığın bu benzetme komik olmuş. Eski sayfaları şöyle bir gez istersen. Tasarımı sade buldum, çok hoşuma gitmedi demek ayrı bir şey, bitpazarı yakıştırması ayrı bir şey. Nike'ın genel çizgisi sade ve abartısı olmayan tasarımlar, ki bu anlayış uzun zamanda daha kalıcı ve güzel görünüyor. Aldığınız bir ürünü 'eskidi - modası geçti' endişesi yaşamadan daha uzun zaman giyebiliyorsunuz.

Bu seneki forma tasarımlarımız da, kumaş kalitesi de, renkleri de gayet güzel.

Sahi bitpazarında böyle kaliteli güzel tasarımlar var mı?

Yorum

• adem senin bu yorumun aynı bit pazarı yorumu
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• Formaları alacağız ayrı bir konu ama ali fuat abi şunu da kabul etmek gerek bu tasarımlarla nike dünya starı ise senin tasarımlarınla sen galaktikos tasarımcısı olursun.

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              adem senin bu yorumun aynı bit pazarı yorumu

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak akczay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Formaları alacağız ayrı bir konu ama ali fuat abi şunu da kabul etmek gerek bu tasarımlarla nike dünya starı ise senin tasarımlarınla sen galaktikos tasarımcısı olursun.
                                Gördüğünüz güzellikler Trabzonspor'un güzellikleri.
                                Biraz bilgi, biraz sevgi ile içimizdeki var olan güzellikler ortaya çıkarılabileceğini göstermeye çalıştım.
                                Sırf eleştirmek değil, yapıcı olup, çözüm yollarını önermekti niyetim.
                                Severek yaptığım için olsa gerek tasarımlarım beğenildi.
                                Nike ve yönetim bizim beklentilerimizi doğru yorumlarsa ortaya çok güzel ürünler çıkarılabilir.
                                Şayet böyle bir şey mümkünse...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X