Haznedar'da uzun kollu turuncu forma 79 YTL.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Semih Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir zamanlar sadri şener'i rüyamda görmüştüm.
'baba her şey iyi güzel de şu resmi siteyi neden kullanmıyorsunuz, bizi eziklerin medyasına mahkum ediyorsunuz?' demiş;
'haklısın delikanlı bu konuyla ilgileneceğim.' cevabını almıştım.
ve mucizevi bir şekilde ertesi gün transfer haberini ilk resmi site duyurmuştu!...
bakıyorum yine boşlamışlar resmi siteyi, başkanı tekrar ziyaret etsem iyi olacak galiba"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
Bakalım Avni Aker'deki ilk maçımızda hangi formalarımızı giyeceğiz?
Yorum
-
İlk olarak kurafspeedy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi yaa ben cok merak edıyom yaa acaba cubukulu ansıl olacak bı fıkrı olan paylasabılır m?
İngiltere'deki Nike Dizayn Bürosunda çalışılan ve önerilen model bu ve ortası bordo çubuklu model. Bekleyelim görelim.
İngiltere'den yazan üyemiz Melih Kuzey'in söylediklerini hatırlayalım şöyle bir :
"ali fuat bey öncelikle hoşgeldin temennin için teşekkür ederim.
senin çizimlerin ve tasarımların zaten başlı başına bir olay. bu konuda tekrar tekrar tebrik etmek istiyorum.
nike'ın tasarımları aslında bize özel tasarımlar. çünkü kulüp ne istiyorsa onu yapıp gönderdiler. bu renkte başka bir kulübe sponsor olmadıkları için trabzonspor'a özel çalışma yaptıklaırnı söylediler. malumunuz nike amerikalı bir firma ve avrupa merkezi ingilterede. bu sebeple kulüpten gelen isteklere ve tavsiyelere çok dikkat ediyorlar. hatta taraftar forumlarına göz attıklarını ordaki ön tasarımları dikkatle incelediklerini (özellikle senin tasarımlarını) çok iyi biliyorum. yalnız nike çizgisini fazla bozamadığı için formaların son hallerinin bu şekilde olduğunu ve bu tasarımların kulüp tarafından beğeni gördüğünü de öğrendim. özellikle aston villa tasarımı diye bildiğimiz formayı sadece TRABZONSPOR İÇİN ÖZEL ÜRETTİKLERİNİ öğrenme fırsatım oldu. nike bu sene trabzonspor ürünlerinden gerçekten çok ümitli. çok ilginçtir trabzonspor için bu sene çok özel bir çalışma yaptılar. yalnız nike türkiye tarafı biraz sessiz. aslında tek sorunumuz da bu. nike türkiye olayın trabzonspor tarafını hala kavramış değil. bir ankaraspor bir eskişehirspor gibi olmadığımızı biliyorlar ama bizim kulüpte bu iş için çok profesyonel bir marketing departmanı olamamsı nike türkiye tarafınının da sessiz kalmasına sebep oluyor. bunun eksikliğini yaşıyoruz. ingilterede bana "trabzonspor'un 200 bin taraftarı olduğunu tahmin ediyoruz. üretim planlaması buna göre yapılacak" dediklerinde ben kahkaha attım. dedim ki trabzonspor'un taraftar sayısı bu rakamın çok çok üstünde. hatta trabzonspor şampiyon olursa bjk'dan daha fazla taraftarı olduğuna inanabilirsiniz dedim adamlar şaşırdılar. dedim rakamı nerden aldınız türkiyeden geldi bu rakam dediler. yani ortada önemli bir marketing sorunumuz var.
sevgili ali fuat bey, çubuklu forma tıpkı senin yaptığın tasarımdaki gibi. hatta ortadaki kalın çubuğun bordo olan tasarımını da gördüm. sanırım son haline yine kulüp karar verecek. çubuklar kalın. yaka senin tasarımdakiyle aynı. yalnız mavi senin kullandığın mavi değil de şimdiki düz mavi formamızdaki mavi olacak.
trabzonda çok fazla kalamayacağım için kulüpten birileri ile görüşebilir miyim bilemiyorum ama görüşebilirsem takımımıza acilen profesyonel marketing departanı kurulmasını önereceğim. forma dışı diğer ürünlerde sevgili ali fuat senin gibi tasarımcıların yapmış olduğu çalışmalara mutlaka eğilmek zorundayız. bayan ürünleri, çocuk ürünleri, çanta, şapka, polar ve antreman ürünleri gibi çeşitlilik kulübümüze çok büyük gelirller kazandıracaktır. şimdi forumu okuyorum istanbuldaki ve ankaradaki taraftarlarımız forma forma diye bas bas bağırıyorlar. bu taraftarlarımız formalrına kavuştuktan sonra herkesin sesi soluğu kesilecek. işte bizim bu talebi bütün bir yıla yaymamız gerekiyor. bunun için de kulübümüzün diğer ürünlere mutlaka ağırlık vermesi gerekir."En son a f s tarafından düzenlendi; 23.08.2008, 15:24.
Yorum
-
Bu yıl Nıke ' ın sponsor olmasıyla birlikte alacağım forma ve eşofman takımları için hayaller kurup durmaya başlamıştım hem eşime hem kendime memleketim Artvine giderken olmassa dönüşte birer forma ve birerde eşofman takımı almayı istiyordum Bulunduğum ildeki Nıke mağazalarına sorduğumda forma ve eşofman takımları ne zaman gelecek diye kesin bir cevap alamamıştım bu yüzden hem Ts clupten alırım hemde direk takımıma destek olmuş olurum diyede beklemeye karar verdım .Lakin temmuz ayının son haftasına dogru TRABZONA VARDIĞIMDA HENUZ FORMALARIN ÇIKMADIĞINI ÇOK YAKINDA ÇIKACAĞINI SÖYLEDİLER BU YÜZDEN DÖNÜŞTE ALMAYA KARAR VERDİM.Ağustos ayının 15 inde TRABZON FORUM alışveriş merkezine uğradım ama gördümki sadece formalar var ve olanlarda hep büyük beden ve dahada önemlisi futbolcuların isimleri ve numaraları yazılı formalardan yok.Nerden bulabilirim diye sorduğumda beni Merkezdeki Ziraat bankası arkasındaki Ts Clüp mağazasına yönlendirdiler oray gittim zamanım olmamasına ve yolumun uzun olmasına rağmen forma ve eşofmanlarımı almaya kararlıydım.Maalesef ne yazıkki Ts Clüp e vardığımda bir kez daha hayal kırıklığına uğradım raflarda hala puma'nın ürünleri satılıyor sadece Nıke 'dan 3 çeşit forma oda numarasız ve futbolcu isimleri olmayan formaları görünce Almaktan vazgeçtim.Çünki ne kendi bedenime uygun bir forma bulabildim nede Nıke2dan eşofman takımı bulabıldım sezon açılmak üzere olan böylesine büyük bir klübün Marketin departmanının bu kadar amatörce olması beni üzdü neden Nıke bu işi daha sıkı yapıp zamanında yetiştirmedi anlamış değilim hala Pumanın ürünleri neden o vitrinlerde duruyor onuda anlamış değilim...Büyük takımlar yaptıkları büyük transferleri sattıkları futbolcu isimli formalarla neredeyse karşılıyorlar ama bizde maalesefki bu durum gelişmemiş bir an önce Başkan ve yönetimin Takımımıza Çok fazla gelir getirebilecek Profesyonel marketin departmanını kurmasını ve bir an önce bu konuda gerekli atılımların yapılmasını istiyorum...
bir an öncede formaların bedenlerinin çoğaltılmasını ve dağıtımının yapılmasını arzu ediyorum.
Ben ıspartada yaşayan bir taraftar olarak Artık Ts Clupten alışveriş yapamayacağım ama en azından Nıke mağazalarının tamamına bu ürünlerin yollanmasını istirham ediyorum.
Bu yazım bir nevi eleştiri bir nevi yakınmadır umarım gerekli yerler okur.. Saygıyla .... ACAR...Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
İlk olarak Acar08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu yıl Nıke ' ın sponsor olmasıyla birlikte alacağım forma ve eşofman takımları için hayaller kurup durmaya başlamıştım hem eşime hem kendime memleketim Artvine giderken olmassa dönüşte birer forma ve birerde eşofman takımı almayı istiyordum Bulunduğum ildeki Nıke mağazalarına sorduğumda forma ve eşofman takımları ne zaman gelecek diye kesin bir cevap alamamıştım bu yüzden hem Ts clupten alırım hemde direk takımıma destek olmuş olurum diyede beklemeye karar verdım .Lakin temmuz ayının son haftasına dogru TRABZONA VARDIĞIMDA HENUZ FORMALARIN ÇIKMADIĞINI ÇOK YAKINDA ÇIKACAĞINI SÖYLEDİLER BU YÜZDEN DÖNÜŞTE ALMAYA KARAR VERDİM.Ağustos ayının 15 inde TRABZON FORUM alışveriş merkezine uğradım ama gördümki sadece formalar var ve olanlarda hep büyük beden ve dahada önemlisi futbolcuların isimleri ve numaraları yazılı formalardan yok.Nerden bulabilirim diye sorduğumda beni Merkezdeki Ziraat bankası arkasındaki Ts Clüp mağazasına yönlendirdiler oray gittim zamanım olmamasına ve yolumun uzun olmasına rağmen forma ve eşofmanlarımı almaya kararlıydım.Maalesef ne yazıkki Ts Clüp e vardığımda bir kez daha hayal kırıklığına uğradım raflarda hala puma'nın ürünleri satılıyor sadece Nıke 'dan 3 çeşit forma oda numarasız ve futbolcu isimleri olmayan formaları görünce Almaktan vazgeçtim.Çünki ne kendi bedenime uygun bir forma bulabildim nede Nıke2dan eşofman takımı bulabıldım sezon açılmak üzere olan böylesine büyük bir klübün Marketin departmanının bu kadar amatörce olması beni üzdü neden Nıke bu işi daha sıkı yapıp zamanında yetiştirmedi anlamış değilim hala Pumanın ürünleri neden o vitrinlerde duruyor onuda anlamış değilim...Büyük takımlar yaptıkları büyük transferleri sattıkları futbolcu isimli formalarla neredeyse karşılıyorlar ama bizde maalesefki bu durum gelişmemiş bir an önce Başkan ve yönetimin Takımımıza Çok fazla gelir getirebilecek Profesyonel marketin departmanını kurmasını ve bir an önce bu konuda gerekli atılımların yapılmasını istiyorum...
bir an öncede formaların bedenlerinin çoğaltılmasını ve dağıtımının yapılmasını arzu ediyorum.
Ben ıspartada yaşayan bir taraftar olarak Artık Ts Clupten alışveriş yapamayacağım ama en azından Nıke mağazalarının tamamına bu ürünlerin yollanmasını istirham ediyorum.
Bu yazım bir nevi eleştiri bir nevi yakınmadır umarım gerekli yerler okur.. Saygıyla .... ACAR...
-----------------------------
Speedykuraf FARKIYLA TRABZONSPOR BRLGESELI YAKINDAAAAA
Yorum
-
İlk olarak kurafspeedy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaça kolları mavı onu bordo olna forma ıle cıkılcak
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum