Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Abiler Turuncu Formanin alti coraplari hangi reng olcak bana beyaz ve coraplar mavi dediler ve öyle aldim ama biraz toaf geldi bilen var mi ??????
    TrabzonsporLu Gurbetci 61

Yorum

• Gebzedede Netba giyim var bu hafta içi gelecek bekliyoruz dediler.Yer olarak Gebze Merkezde Tarihi Kocamustafapaşa camisinin hemen karşısında kalıyo
      BİİİZE HER YER TRABZON, BİZE HER YER TABZON

Yorum

• ya sırf tartısma cıksın diye birilerini kırıcı mesajlar niye yazılıyor burda anlamıyorum.
        guya da burası bmn.
        en güzel en dogru dusunceler burdan cıkması lazım. tabi ki düzeyli ve doğru elestiri ve önerilerle.
        Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
        İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak bekirguner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          istanbulda formaları nerden bulurum ne bu kardeşim formalar piyasada yok

güngören de medikana hastanesinden ilerlerken ilk ışıklardan sağ girdiğinde sağ 3 dükkan
          Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• Adana Türkiyenin en büyük şehirlerinden birisi olmasına rağmen 3 gündür bakmadığım yer kalmamasına rağmen bir tane forma satan yer bulamadım.Bende burda Trabzonsporun seyircisinin pek olmamasına bağladım.Yalnız bugün gittiğim bir mağazada Kayserisporun bile formalarını görünce inanın çok şaşırdım.Arkadaşın birisi İzmirdede bulamadım dedi.Benim anlamadığım bir tanede olsa şu takımın büyük şehirlerde ürün satışı yapan bir noktasının olması gerekmiyormu?

Yorum

• şuan haznedar tS cLUB da forma var mı acaba? Geldimi yeniler..
              Şafak olmuş comolokko

Yorum

• Güngören TS Club da 2 gün önce sadece mavi vardı. Yeri için aşağıdaki linke tıklayın. Marmara Cad ile Üçler Sk. kesiştiği yer olması lazım.

Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.
                Bir gün mutlaka yeniden...

Yorum

• İlk olarak martinpetrov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Adana Türkiyenin en büyük şehirlerinden birisi olmasına rağmen 3 gündür bakmadığım yer kalmamasına rağmen bir tane forma satan yer bulamadım.Bende burda Trabzonsporun seyircisinin pek olmamasına bağladım.Yalnız bugün gittiğim bir mağazada Kayserisporun bile formalarını görünce inanın çok şaşırdım.Arkadaşın birisi İzmirdede bulamadım dedi.Benim anlamadığım bir tanede olsa şu takımın büyük şehirlerde ürün satışı yapan bir noktasının olması gerekmiyormu?
                  lig başlayınca nike bayilerinde formalar satışa çıkacak...

Yorum

• Peki arkaya isim ve numara işlemide yine haznedardaki TS Club tan yapılabiliyormu acaba?
                    Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fatih kusura bakma ama üzerime alındığım ve yanlış düşüncelere meydan vermemek için,
                      daha önce defalarca dile getirdiğim duygu ve düşüncelerimi canınızı sıkmayacaksa yinelemek isterim:

Derdimin marka değil, Trabzonspor sevgisi olduğunu göremiyor musunuz? Forma deyince ben Nike anlamıyorum artık Trabzonspor forması olarak değerlendiriyorum olayı. Sözleşmenin hangi şartlarda imzalandığını, mevcuk imkanların ve sizi sınırlayan gerçeklerin neler olduğunu hesaba katmadan, sırf beğenmedik diye yapılan eleştiriler de bana insafsız geliyor.

Sponsorumuz başka bir marka olsaydı, benim yaklaşımım yine aynı olacaktı.
                      Nike dünya üzerinde özellikle büyük takımları giydirip herkesi memnun edip, dışarda kalanları gıpta ile kendine baktırırken, bizim bu kadir kıymet bilmeyişimizi de çözemiyorum. Tasarım konusunda da müsaade edin kendi düşüncelerimi -herkes kadar- ifade etme özgürlüğüm olsun. Daha önceki formaları göz önüne almadan, markası ne olursa olsun Trabzonspor formasından bahsederken, önüne gelen formalara, daha doğrusu Trabzonspor formalarına en aşağılık ifadelerle haraketler yağdırsın, aklına ilk geleni hiçbir süzgeçten geçirmeden söylesin, ben kendi düşüncelerimi ifade edince 'Firma Avukatlığı' olsun öyle mi? Bravo!

Nike'ın avukatı veya çalışanı değilim, savunduğum şeyler artık Trabzonspor'a ait olan değerler.

Ben ne diyorum siz ne anlıyorsunuz.

sizin bordo-mavi yatay kalın çizgili nike amblemli tasarım olarak buraya koyduğunuz formalardan sahte olarak üretip satıyorlar trabzonda.

bugün bir kişinin üzerinde gördüm . açıkcası o formadan çok satılır trabzon'da diye düşünüyorum.
                      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Peki arkaya isim ve numara işlemide yine haznedardaki TS Club tan yapılabiliyormu acaba?
                        güngörende ki TS clupta var isim yazdırma falan.. Işıklar diyosunuz orası için...
                        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                        Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          sizin bordo-mavi yatay kalın çizgili nike amblemli tasarım olarak buraya koyduğunuz formalardan sahte olarak üretip satıyorlar trabzonda.

bugün bir kişinin üzerinde gördüm . açıkcası o formadan çok satılır trabzon'da diye düşünüyorum.
                          Yanlış anlaşılmayı düzelteyim; yatay çizgili forma tasarımı hiç yapmadım. Dikey çubuklu formamızı belli bir standarta oturtmadan, formalarda yatay çizgilerin kullanılmasına karşıyım. Fakat taraftar forması veya TSClub ürünü olarak pekala üretilebilir.

Formalara sırt numarası ile ilgili kendi çözümümü ürettim Olimpiyattaki maçta sırtımdaki formaya uygulanmış, özel fontuyla, TS ve Nike armalı, altın ve gümüş baskılı sırt numaralarını görürseniz şaşırmayın. Formalarıma kavuşunca sizinle paylaşırım nasıl olduğunu, isteyenler olursa ekonomik bir şekilde organize olup hallederiz.

Kulüp korsana karşı tedbirini almalı ve yeni forma ve ürünlerin dağıtımı konusunda acip çözümler üretmeli.
                          En son a f s tarafından düzenlendi; 04.08.2008, 15:15.
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ali Fuat Abi ;

Sırt numarası ile ilgili söylediklerin hoşuma gitti..

Ekonomik bir şekilde organize olalım bir an önce..
                            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• arkadaşlar nike formaların arkasına geçen seneki puma yazı stilini nerede yazdırabiliriim aCaba. Ts Club'de yapıyorlarmı ???

Yorum

• İlk olarak lazchicko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Abiler Turuncu Formanin alti coraplari hangi reng olcak bana beyaz ve coraplar mavi dediler ve öyle aldim ama biraz toaf geldi bilen var mi ??????
                                çorap da beyaz şortda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X