Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• İlk olarak Kapıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Evet arkadaşlar bunun adı; BODOSLAMA GİRİŞTİR...

en guzel boyle anlatılırdı BODOSLAMA
    Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
    İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

en guzel boyle anlatılırdı BODOSLAMA
      Şahsen içtenliği beni çok etkiledi.
      Şafak olmuş comolokko

Yorum

• bakarmisiniz millet..... ben sasirdim kaldim simdi....

almanyada yasiyorum, internet den alicam formami, beyaz formayi almayi düsünüyorum, acaba xl mi l mi alsam diye sasirdim, formalar dar tipmi, yoksa cokmu bol duruyor??

acaba xl veya l alan arkadaslar bir fotoraf gönderebilirmi....

ayrica almanyaya gelirken forma, gümrükde problem cikarmi???
        En büyük TS

Yorum

• Yurt dışından alışveriş

Yurt dışından yapılan alışverişlerde ürünün gideceği devlet bazı zamanlar gümrük vergilendirmesi yapmaktadır. Yapılan gümrük vergilendirmesi tamamıyla o devletin elinde olan bir durumdur. Bir gün farklı bir gün farklı uygulama yapılabiliyor. Bu nedenle www.trabzonspor.com.tr adresinden alışveriş yapacak olan yurt dışındaki taraftarlarımızın gümrükte olabilecek olan vergilendirmeyi göz önüne almaları ve kabul etmeleri gerekmektedir. Yurt dışı alışverişi için de yurt içinde olduğu gibi kargo ücreti talep edilmemektedir.

Trabzonspor lisanslı forma, eşofman takımı ve diğer tüm ürünleri TS Club mağazalarında ve internet sitemizde bulabilirsiniz

Yorum

• GÖKCEBEY abim.... acaba forma XL mi yoksa XXL mi, yoksa ben mi yanlis görüyorum L mi.....

yardimci olursan cok güzel olur, ben almanyadan siparis vericemde, acaba L mi XL mi bana gider diye düsünüyorum

boy 1,86 kilo 94 , galiba L almaliyim, senin üzerindekinin büyüklügünü dersen güzel olacak abim
            En büyük TS

Yorum

• Ne L'si ne XXL'si bildiğin M Bu formaların M bedenleri bildiğiniz M bedenlerden daha büyük. Puma formam L beden bu forma M beden ve üzerime tam oturdu. Tabi göbek dışarı vuruyor. Boy 1.73 kilo 90
              hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• şimdi ben S beden forma alsam bana büyükmü gelecek
                Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• yane bende M alim ozaman, ayrica üzerime otursun istiyorum, ama yinede denemeden almak istemiyorum, anliyorsun dimi?
                  insan yinede bi giyip bakmak istiyor..... ama alicagim kesin, elbet bende bir gün trabzondamaci izlemeye gelirim ve ozaman formami giymek isterim
                  En son TURHAN tarafından düzenlendi; 29.07.2008, 19:30.
                  En büyük TS

Yorum

• İlk olarak ReMZi 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    şimdi ben S beden forma alsam bana büyükmü gelecek
                    Remzi en küçük beden giyenler olarak S'dan başka alma şansımız yok o da ne kadar büyük gelir ne kadar olur ama XS çıkmadıkça S alırız

Yorum

• Özel mesajlaşma diye bir özelliği var sitenin.
                      Neden aranızdaki meseleleri başlığı işgal ederek çözmeye çalışıyorsunuz?
                      Bu başlığın önceki sayfalarında yığınla bilgi var. Yine de cevap bulamayanlar özel mesaj yolu ile sorununu çözebilir.

Başlık ile ilgisi olmayan mesajlar içeriği ne olursa olsun, heyecanla bu başlığa uğrayan insanlara itici geliyor.

Bu mesaj da, bu anlamda canınızı sıkmış olabilir, fakat forum kurallarına uyma konusunda herkes hassasiyet gösterirse, daha hoş ortamlarda bilgilerimizi paylaşabileceğimizi hatırlatması için yazıldı. Ve cümle ile bitti.
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• bugün ankara cepa alışveriş merkezindeki nike mağazasına sordum.formaların ne zaman geleceğini bilmediklerini,tahminen ağustosta geleceğini söylediler.
                        ben de o heyecanla unutmuşum ağustos koca ay.başı mı,sonu mu ortası mı diye
                        neyse bilgi bu ama şimdilik.bakalım.armadadakine de soracağım bakalım.
                        HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• Carsamba günü yani yarın tükenen formaların gelecegi söylendi kesin gelecek mi , yarın haznedar ' a gidecegim bos olarak dönmeyelim bide kimler gidecek görmek isterim

Yorum

• Katkılarından dolayı sayın Faruk Özak'a da teşekkür etmek lazım. Herkes ister Nike kendi takımına sponsor olsun diye.
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• şöyle ürünler çıksın bak burda söylüyom allahıma kitabıma ekmek mus'ab çarpsın alacam hepsinden
                              şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak dedili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                şöyle ürünler çıksın bak burda söylüyom allahıma kitabıma ekmek mus'ab çarpsın alacam hepsinden
                                Dedili çarpar almazsan :P büyük konuşma
                                ŞANLI TRABZON

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X