bakarmisiniz millet..... ben sasirdim kaldim simdi....
almanyada yasiyorum, internet den alicam formami, beyaz formayi almayi düsünüyorum, acaba xl mi l mi alsam diye sasirdim, formalar dar tipmi, yoksa cokmu bol duruyor??
acaba xl veya l alan arkadaslar bir fotoraf gönderebilirmi....
ayrica almanyaya gelirken forma, gümrükde problem cikarmi???
Yurt dışından yapılan alışverişlerde ürünün gideceği devlet bazı zamanlar gümrük vergilendirmesi yapmaktadır. Yapılan gümrük vergilendirmesi tamamıyla o devletin elinde olan bir durumdur. Bir gün farklı bir gün farklı uygulama yapılabiliyor. Bu nedenle www.trabzonspor.com.tr adresinden alışveriş yapacak olan yurt dışındaki taraftarlarımızın gümrükte olabilecek olan vergilendirmeyi göz önüne almaları ve kabul etmeleri gerekmektedir. Yurt dışı alışverişi için de yurt içinde olduğu gibi kargo ücreti talep edilmemektedir.
Ne L'si ne XXL'si bildiğin M Bu formaların M bedenleri bildiğiniz M bedenlerden daha büyük. Puma formam L beden bu forma M beden ve üzerime tam oturdu. Tabi göbek dışarı vuruyor. Boy 1.73 kilo 90
yane bende M alim ozaman, ayrica üzerime otursun istiyorum, ama yinede denemeden almak istemiyorum, anliyorsun dimi?
insan yinede bi giyip bakmak istiyor..... ama alicagim kesin, elbet bende bir gün trabzondamaci izlemeye gelirim ve ozaman formami giymek isterim
En son TURHAN tarafından düzenlendi; 29.07.2008, 19:30.
Özel mesajlaşma diye bir özelliği var sitenin.
Neden aranızdaki meseleleri başlığı işgal ederek çözmeye çalışıyorsunuz?
Bu başlığın önceki sayfalarında yığınla bilgi var. Yine de cevap bulamayanlar özel mesaj yolu ile sorununu çözebilir.
Başlık ile ilgisi olmayan mesajlar içeriği ne olursa olsun, heyecanla bu başlığa uğrayan insanlara itici geliyor.
Bu mesaj da, bu anlamda canınızı sıkmış olabilir, fakat forum kurallarına uyma konusunda herkes hassasiyet gösterirse, daha hoş ortamlarda bilgilerimizi paylaşabileceğimizi hatırlatması için yazıldı. Ve cümle ile bitti.
bugün ankara cepa alışveriş merkezindeki nike mağazasına sordum.formaların ne zaman geleceğini bilmediklerini,tahminen ağustosta geleceğini söylediler.
ben de o heyecanla unutmuşum ağustos koca ay.başı mı,sonu mu ortası mı diye
neyse bilgi bu ama şimdilik.bakalım.armadadakine de soracağım bakalım.
Carsamba günü yani yarın tükenen formaların gelecegi söylendi kesin gelecek mi , yarın haznedar ' a gidecegim bos olarak dönmeyelim bide kimler gidecek görmek isterim
Yorum