Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu ne biçim bir forma ıslanınca insanın üzerine yapışıyor...Hey gidi kappa formalarımız...
    Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
    Her Türlü

Yorum

• Ben bu formalardan bir şey anlamadım. Televizyondan izlerken lacivert gözüküyor, resimlerde çok daha açık, yani koyu mavi gözüküyor.
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• yönetim az sesini çıkartıpta adam gibi forma yaptırsana
        ayrıca bugün yeni çubukluyu gördüm ve yeni çubukluyu bilmediğim için 'adamdaki formaya bak pazar malı ama çok gerçekçi duruyor'dedim formaların kalitesini anlayın yani
        En son A.Hilal Çakıroğlu tarafından düzenlendi; 29.07.2007, 21:16.

Yorum

• Avea logosu neredeyse sırtına varıyo adamın az daha büyük yapsaydınız insan giyecek bunları.

Yorum

• puma kadar ahmak forma yapan bir firma yok

Yorum

• bu formalar TS nin formaları olamaz...!
              kabul edemiyorum...

Yorum

• :tsmeşale:bu puma tam bir öküz

Yorum

• Ben 40. yıl formamı geçte olsa sipariş ettim eğer memleketten gelirken getirmezlerse internetten siparişi vericem .

Yeni sezonu bekleyelim dedik ama bu formalar tam bi rezillik o yüzden bunlara heba edeceğimize yine klubumuze gider para ama bizde adam gibi bişyler giyeriz .
                  " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• dunkü maçta gıyılen tozlukları pas gecmeyelım lutfen puma lacıvert tozlukları sezona yetıstıremedıgı ıcın hala gecen senekı tozlukları gıyıyoruz herhalde

Yorum

• yönetimin beceriksizlikleri devam ediyo işte nolcak 2 senedir bi tane adam gibi forma hazırlayamadılar ayrıca dediğiniz gibi avea bu sene fazla para vercek herhalde bu kadar büyük reklam mı olur ya???
                      "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          geçen yılın puma formalarının duruşu bile bu yılkilerden çok çok güzel
                          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Ben kappa'nın sadece TS logosunu forma üzerine baskısını beğenmiyordum. Logonun kenar kesimlerini değişik yapmışlardı. Resimle ifade edelim

Kappa: Puma ve TS club:

ikisini de az önce çektim. Kappa logonun renklerini napmış öyle yahu Murat abi (My)

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben kappa'nın sadece TS logosunu forma üzerine baskısını beğenmiyordum. Logonun kenar kesimlerini değişik yapmışlardı. Resimle ifade edelim

Kappa: Puma ve TS club:

ikisini de az önce çektim. Kappa logonun renklerini napmış öyle yahu Murat abi (My)
                              evet benimde dikkatimi çekmişti.kappa da da forma daki renk ile logodaki farklı.fakat kumaş kalitesi dizanyn ve kesimler harika olduğu için çok göze batmıyor.puma olduğu gibi poşet olduğu için ufak hatalar büyük şekilde göze çarpıyor.
                              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• bu sene ts formasi alicaktimam bunlara inat almiyacagim
                                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X