Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
yönetim az sesini çıkartıpta adam gibi forma yaptırsana
ayrıca bugün yeni çubukluyu gördüm ve yeni çubukluyu bilmediğim için 'adamdaki formaya bak pazar malı ama çok gerçekçi duruyor'dedim formaların kalitesini anlayın yaniEn son A.Hilal Çakıroğlu tarafından düzenlendi; 29.07.2007, 21:16.
Yorum
-
Ben 40. yıl formamı geçte olsa sipariş ettim eğer memleketten gelirken getirmezlerse internetten siparişi vericem .
Yeni sezonu bekleyelim dedik ama bu formalar tam bi rezillik o yüzden bunlara heba edeceğimize yine klubumuze gider para ama bizde adam gibi bişyler giyeriz ." Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen kappa'nın sadece TS logosunu forma üzerine baskısını beğenmiyordum. Logonun kenar kesimlerini değişik yapmışlardı. Resimle ifade edelim
Kappa:Puma ve TS club:
ikisini de az önce çektim. Kappa logonun renklerini napmış öyle yahu Murat abi (My)Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum